Проповед от бивш служител на хранителна фирма

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 16 яну 2007 23:30

bobo7 написа:и за кенар и за некенар!!!

А и кой яде салати кенар :wink:

Бобо, разрових се из форума и се оказа, че няма такава тема тук, а има тема Проблемни Храни По Магазините... в която пак се споменават Кенар. Иначе това което си го цитирал наистина съм го срещал по форумите поне преди година ...

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 16 яну 2007 23:33

[quote="musura"][/quote]

:shock абе за тебе петък нема ли?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 16 яну 2007 23:39

Huizel написа:
musura написа:

Ти къде видя да не говоря по темата? :shock

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 16 яну 2007 23:42

musura написа:
Huizel написа:
musura написа:

Ти къде видя да не говоря по темата? :shock

Аз рядко пиша,ама сега не се стърпях,навсекъде говориш и все си неква опозиция.Все не си доволен от мнението на предходния.Намразих сем.симпсън направо заред тебе,баси човека.

Спирам и некой да трие,че стана бозаво.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 16 яну 2007 23:46

Huizel написа:не си доволен от мнението на предходния

Явно съм кофти човек, жалко за семейство Симпсън, хубави хора бяха.

Обаче пак не ми отговори (гледай как се заяждам с мението на предходния) къде видя нещо "петъчно" в поста ми, или имам право да пиша по темите само ако :bowdown ?

П.П. Постовете си можеш и сам да изтриеш или редактираш :wink:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 16 яну 2007 23:53

musura написа:Офф, даже не си направих труда да прочета "темата".

Е за чий к*р пишеш тогава?Да има ли?А за постовете мерси,че ме светна.К'во щех да праа без хора кат' тебе :roll:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 16 яну 2007 23:56

е вие двамата за кво се карате/спорите/делите!!! а нема смисъл ;) ясна е темата ама чак па да почвате да се :beat_butt2 !!! аре моля ви!! СТОП

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 16 яну 2007 23:59

:039: :039: :039:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 яну 2007 0:00

Huizel написа:
musura написа:Офф, даже не си направих труда да прочета "темата".

Е за чий к*р пишеш тогава?Да има ли?А за постовете мерси,че ме светна.К'во щех да праа без хора кат' тебе :roll:

Да, не си направих труда да я прочета, защото съм написал по-надолу, че съм я чел вече :idea: к*ре! И си изразих мението точно по темата :idea: А твоето е "баси колко ме даразни мусура"! По-логично би било или да отвориш нова тема за това, или да ми пишеш на ЛС ако имаш някакъв проблем с мен, или просто да не четеш постовете ми! След като си толкова светнат за нещата и обичаш да четеш теми от рода "Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е у гъ*а" или в текущия вариянт "Кенар сипват лайна в салатите!", длъжен ли съм и моя любим спорт да е "плюене"?

Утре доволен ли ще си да видиш подобна тема за теб, от някой анонимен "доброжелател" без нито едно доказателство в нея? Я се постави на мястото на хората от "Кенар" - дали им е кеф да четат подобни теми по форумите? Бас държа, че след тази тема в нашия форум, след няколко седмици, ако напишеш в google "КЕНАР" - тази тема ще излиза на първите страници :idea: Това, според теб добре ли е? Редно ли е така да се постъпва? Или един да плювне по някой и всички в хор да грачим "анатема! анатема! анатема!".

Знам, че плюенето ни е национален спорт в БГ, ама си мисля, че точно тук сме се сабрали не точно хора от "кол и въже" и не е редно да се допускат такива очернящи доброто име теми, без ДОКАЗАТЕЛСТВА, а изповедта на анонимния работник не е такова!

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 17 яну 2007 0:05

аре :lock: че после бобо7 ке е виноват!!!! не че ми пречи ама, все пак

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 17 яну 2007 0:12

santo_trafficante написа:
Стиви Джи написа:Ако направят репортажи за всички производители на храни по-гнусливите ще умрат от глад.
лелее ако ти си гнуслив сметай как ше заслабнеш на бърже :P :P

Не съм бе, аааа :weep:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 17 яну 2007 0:15

Добре бе как не се намери някой да плюе Денито примерно, а само Кенар плюят? :roll: Хм странна работа ако са толкова хубави що всеки реве от тях? :roll: :stll think: Пък за готовите им кебачета и незнам ти кви дюнери и ла..на да не говорим. Че едните са тоалетна хартия, а другите само хрущяли без месо. Е тва квато и реклама да му праиш нема си го купа никога втори път от Кенар. :twisted: :evil:
И не че съм работил там ама не ям все пак какво ми падне. Личен опит. :lol:
Пък който не вярва да иде да си купи дюнери и кебабчета от тия в пликовете да види за къв отврат говорим. :lol: :lol: :lol:

Последна промяна от black` на Сря 17 яну 2007 0:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 17 яну 2007 0:18

е то да не мислиш че само там е така, навсякъде (или поне на повечето места) все още :( си е мизериика

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 яну 2007 0:19

blacki написа:Добре бе как не се намери някой да плюе Денито примерно

Rabotnik v Denito написа:Работя в ДЕНИТО- за щастие отскоро и за щастие не за дълго...
Сега ще ви светна на това как се приготвят "вкусотиите" им...
Информацията ми е, така да се каже, от кухнята, защото работя в цеха за приготвяне на салати.
Вие, бедните и заблудени потребители, виждате само крайния продукт. Купувате си от МЕТРО или друг голям магазин салатки или някаква кулинария - КАКВАТО и да е и си мислите: АХ, колко е ВКУСНО!. Може и така да е. Но този незабравим и неподправен вкус се получава по така наречената от нас, дребните служители, "земна технология". Т.е. каквото падне на земята, се взима от там/където преди това са стъпвали марковите маратонки на началник цеха или не дотам марковите галоши на някоя от чистачките-роми/ и се връща обратно в големия Кюп. Сега ще ви обясня поради какво се прави това. Дават ни примерно петдесет килограма картофи и двадесет майонеза, петнадесет-грах. Общо осемдесет и пет. От тях искат да направим, ако е възможно, СТО килограма руска салата. Възможно е, разбира се. Все пак имаме чешми наблизо, и нишесте. Но това е една друга тема. Та, ако не излезат определените килограми, ни се удържат парички от заплатите. И при обещана заплата четиристотин лева, като вземеш в продължение на три месеца не повече от осемдесет, почваш да се замисляш. Всичко ти идва от удръжки. И като изпуснеш някоя от големите баки и руската салата, респективно-снежанка, кьополу, бобена, панирани чушки и т.н. паднат на земята, би трябвало да се броят за брак. Но... Пред очите ми са се разсипвали готови салати и то, забележете, на земята пред цеха- там където бездомните кучета си правят чат в очакване на развалена продукция. Всичко се връща обратно барабар с пясък, камъчета, клонки и прочие. Споглеждаме се и си намигаме - майната им на потребителите. В цеха хигиената е под всякаква критика, но вие няма как да го установите, защото там "простосмъртни" не се допускат. Това дето го дават по телевизията - бели престилчици и шапчици за косата... ами, това си е само за по телевизията. Бас държа, че не един и двама от вас са намирали косъм. И живота си залагам, че са много повече тези, които са го изяждали без да го намират. Е, косъмът не е вреден освен ако човекът не е болен. и тук идва изненадата - повече от половината служители в цеховете нямат здравни книжки. Когато идват на проверка от ХЕИ въпросните нередовни служители напускат работните си места за половин-един час/колкото трае проверката/и се разцъкват из околните кафенета. Специален емисар от "редовните" после ги събира, като благ пастир - овчиците си. Нашият голям шеф и собственик Заре Шахбазян/арменец/ солидно цака подкупи на ХЕИ-то ежемесечно, за да може да му се врътне един телефон поне ден преди проверката и да бъде предупреден. Нарушенията в ДЕНИТО са много. ПИша толкова дълго, но и три пъти по толкова да пиша, пак няма да ми стигне
Не мислете, че съм някой бивш недоволен служител. ПОвярвайте, моите близки и роднини са предупредени отдавна за това да не купуват от ДЕНИТО. И спазват предупреждението ми. Питайте колко хора са намирали конци в СНЕЖНАКАТА си, защото млякото за нея се прецежда ръчно, с тензух, по технологии от ранния осемнайсти век...
Но... замълчи сърце...

Бившият работник

Ето ти за ДЕНИТО. За други марки предполагам, че ще се сетиш сам как става :wink: С лека препработка става за всякакви храни.

П.П. По принцип най-много се плюе по най-добрите :wink: Не че защитавам КЕНАР - не съм употребявал тяхна продукция от години, но са поне с едни гърди пред Денито.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 17 яну 2007 0:20

Ти на процент ли си ? mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”