http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1118192
Пуснах го в темата за катастрофите. Момчето преди месец завърши езиковата в Плевен, жена ми му беше класна. Днес го погребаха...
засечена от камера със 160 градско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: засечена от камера със 160 градско
Към колегата пуснал темата (refresh4o) - като (ако) си получи честитката - тогава ще видите дължимата сума.
Виждаш, че темата стана хранилка.
Нека й е обеца на ухото на твоята приятелка, че с такива скорости в града не се шофира.
Към eminem94 - спри с NFS... Ако си караш жената към болницата - ще караш с 10-20 над ограничението, защото няма да искаш да я стресираш още повече с безрасъдно шофиране
Аз такива скорости на магистралата не развивам, а това момиче (предполагам пресен шофьор) след като е хваната веднъж и пусната (или е с джиБ, или с документите на "тате") си е позволила и в града да го стори - да й вемат книжката за 1 година да се кротне малко...
Виждаш, че темата стана хранилка.
Нека й е обеца на ухото на твоята приятелка, че с такива скорости в града не се шофира.
Към eminem94 - спри с NFS... Ако си караш жената към болницата - ще караш с 10-20 над ограничението, защото няма да искаш да я стресираш още повече с безрасъдно шофиране

Аз такива скорости на магистралата не развивам, а това момиче (предполагам пресен шофьор) след като е хваната веднъж и пусната (или е с джиБ, или с документите на "тате") си е позволила и в града да го стори - да й вемат книжката за 1 година да се кротне малко...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Не че не съм го правил правил съм го със над 160 съм карал в Русе.От пантеона посока дървото отивах към болницата. Да ти се обадят и да ти кажат че карат твой близък блъснат от кола еб@л съм ти законите дълги халогени аварийни клаксони и колко може преди линейката бях там. На линейката пътя е 1,5км моя е 4,5км. Не го препоръчвам на никой дано не ви се налага. Без изключитело уважителна причина да караш със повече от 15 над ограничение не го оправдавам.
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
znainainai написа:Не че не съм го правил правил съм го със над 160 съм карал в Русе.От пантеона посока дървото отивах към болницата. Да ти се обадят и да ти кажат че карат твой близък блъснат от кола еб@л съм ти законите дълги халогени аварийни клаксони и колко може преди линейката бях там. На линейката пътя е 1,5км моя е 4,5км. Не го препоръчвам на никой дано не ви се налага. Без изключитело уважителна причина да караш със повече от 15 над ограничение не го оправдавам.
Щеше да е интересно ти като се забиеш със 160 какво щеше да става тогава :) Ти тъй нито си еб@л законите, нито нищо - само си застрашавал себе си и останалите участници в пътя. И като пристигна преди линейката какво стана? С какво за лечението на пострадалия?
Линейките се движат 'бавно' (по-точно е да кажа съобразено, ама айде) с причина.
Няма основателна причина да се кара с такава висока скорост в населено място. Както казах - ползата е съмнителна, вероятността да има отрицателни (не само финансови) последствия - голяма. Да не говорим пък за състоянието на афект - кой кара по-добре като е притеснен, изнервен, ядосан, разтревожен и т.н.?!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Караш със 160км/ч в населено масто и пред теб изскача дете. Докато успееш да спреш ще си ми разпилял мозъка по цялата улица. Друг вариант е някой да ти отнеме предимството и ще се заварите така, че няма да могат да ви извадят от колите. Другия път се замислете преди да правите подобни изцепки.
- mk5_gti
- Автомобил: Golf 5 GTI DSG
- Двигател: BPY 2008
Независимо от случая не бива да си позволяваме такива скорости в градско и честно казано това е лудост. Ще ви дам пример понеже живея в Италия и гледах по новините как две момчета се возат с 230 в градско и снимат клип с телефон, който в последствие качват в интернет. Тия две момчета са били разпознати кой са и бяха осъдени за непредумишлено убийство
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
спираме!
темата съм я отключил САМО заради молба от автора за обяснение на ситуацията.
неслучайно я заключих-всички коментари, след моя и преди автора на темата ще бъдат изтрити, така че не се хабете.
темата съм я отключил САМО заради молба от автора за обяснение на ситуацията.
неслучайно я заключих-всички коментари, след моя и преди автора на темата ще бъдат изтрити, така че не се хабете.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
така драги ми колеги разбирам вашето притеснение за общата сигурност от такъв тип шофьори или 'шофьори', но си има основателна причина... както по-горе каза един колега има спешни случаи в които не мислиш дали има
... та както казах приятелката ми бърза за баба си и дядо си в Бургас, засечена е на аварийното летище на магистралата от Варна, там от 2 години има ограничение 60 в участък от около 2км, причината фатална катастрофа за едно семейство, но това е друга тема... БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ за милите пожелания от нейно и мое име, не може да съдите някого без да се изслушат причините за дадено деяние в което е виновно лицето. Аз ви пожелавам да не ви се налага да карате със скорост която да застраши вашия или нечий друг живот. 'Осмелих' се да пусна тази тема за информация, а не да я хокате и кълнете...
Със здраве

Със здраве

Върни се в “ОФФ-Топик - други”