засечена от камера със 160 градско

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: засечена от камера със 160 градско

Мнениеот muns61 » Съб 20 юли 2013 20:52

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1118192

Пуснах го в темата за катастрофите. Момчето преди месец завърши езиковата в Плевен, жена ми му беше класна. Днес го погребаха...

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 20 юли 2013 21:05

Към колегата пуснал темата (refresh4o) - като (ако) си получи честитката - тогава ще видите дължимата сума.
Виждаш, че темата стана хранилка.
Нека й е обеца на ухото на твоята приятелка, че с такива скорости в града не се шофира.
Към eminem94 - спри с NFS... Ако си караш жената към болницата - ще караш с 10-20 над ограничението, защото няма да искаш да я стресираш още повече с безрасъдно шофиране :screwy
Аз такива скорости на магистралата не развивам, а това момиче (предполагам пресен шофьор) след като е хваната веднъж и пусната (или е с джиБ, или с документите на "тате") си е позволила и в града да го стори - да й вемат книжката за 1 година да се кротне малко...

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 20 юли 2013 21:14

Не че не съм го правил правил съм го със над 160 съм карал в Русе.От пантеона посока дървото отивах към болницата. Да ти се обадят и да ти кажат че карат твой близък блъснат от кола еб@л съм ти законите дълги халогени аварийни клаксони и колко може преди линейката бях там. На линейката пътя е 1,5км моя е 4,5км. Не го препоръчвам на никой дано не ви се налага. Без изключитело уважителна причина да караш със повече от 15 над ограничение не го оправдавам.

dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Съб 20 юли 2013 21:24

znainainai написа:Не че не съм го правил правил съм го със над 160 съм карал в Русе.От пантеона посока дървото отивах към болницата. Да ти се обадят и да ти кажат че карат твой близък блъснат от кола еб@л съм ти законите дълги халогени аварийни клаксони и колко може преди линейката бях там. На линейката пътя е 1,5км моя е 4,5км. Не го препоръчвам на никой дано не ви се налага. Без изключитело уважителна причина да караш със повече от 15 над ограничение не го оправдавам.

Щеше да е интересно ти като се забиеш със 160 какво щеше да става тогава :) Ти тъй нито си еб@л законите, нито нищо - само си застрашавал себе си и останалите участници в пътя. И като пристигна преди линейката какво стана? С какво за лечението на пострадалия?
Линейките се движат 'бавно' (по-точно е да кажа съобразено, ама айде) с причина.
Няма основателна причина да се кара с такава висока скорост в населено място. Както казах - ползата е съмнителна, вероятността да има отрицателни (не само финансови) последствия - голяма. Да не говорим пък за състоянието на афект - кой кара по-добре като е притеснен, изнервен, ядосан, разтревожен и т.н.?!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 20 юли 2013 21:43

Караш със 160км/ч в населено масто и пред теб изскача дете. Докато успееш да спреш ще си ми разпилял мозъка по цялата улица. Друг вариант е някой да ти отнеме предимството и ще се заварите така, че няма да могат да ви извадят от колите. Другия път се замислете преди да правите подобни изцепки.

Потребителски аватар
mk5_gti
Автомобил: Golf 5 GTI DSG
Двигател: BPY 2008

Мнениеот mk5_gti » Съб 20 юли 2013 21:53

Независимо от случая не бива да си позволяваме такива скорости в градско и честно казано това е лудост. Ще ви дам пример понеже живея в Италия и гледах по новините как две момчета се возат с 230 в градско и снимат клип с телефон, който в последствие качват в интернет. Тия две момчета са били разпознати кой са и бяха осъдени за непредумишлено убийство

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 20 юли 2013 21:56

спираме!
темата съм я отключил САМО заради молба от автора за обяснение на ситуацията.
неслучайно я заключих-всички коментари, след моя и преди автора на темата ще бъдат изтрити, така че не се хабете.

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пон 22 юли 2013 2:27

така драги ми колеги разбирам вашето притеснение за общата сигурност от такъв тип шофьори или 'шофьори', но си има основателна причина... както по-горе каза един колега има спешни случаи в които не мислиш дали има :col01cop ... та както казах приятелката ми бърза за баба си и дядо си в Бургас, засечена е на аварийното летище на магистралата от Варна, там от 2 години има ограничение 60 в участък от около 2км, причината фатална катастрофа за едно семейство, но това е друга тема... БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ за милите пожелания от нейно и мое име, не може да съдите някого без да се изслушат причините за дадено деяние в което е виновно лицето. Аз ви пожелавам да не ви се налага да карате със скорост която да застраши вашия или нечий друг живот. 'Осмелих' се да пусна тази тема за информация, а не да я хокате и кълнете...
Със здраве :lock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”