Отнякъде трябва да се почне, я от бележката, я от мутрите. Но докато не се почне, няма да се свърши.
Адмирации за позицията на автора.

Колекто ООД - Collecto Limited - вандалска мутренска проява
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Колекто ООД - Collecto Limited - вандалска мутренска проява
Pichaga написа:Отнякъде трябва да се почне, я от бележката, я от мутрите. Но докато не се почне, няма да се свърши.
Адмирации за позицията на автора.
Съгласен. Но според мен ето това е позиция и "започване":
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
А тази тема е като да ходиш да крещиш в гората. Освен да се умориш...
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:да крещиш в гората.
Ако е сам, наистина само ще се измори, ама ако са повече такива като него гласа им ще се чуе през девет планини в десета.
И аз виждам, че колегата се опитва да се бори с вятърни мелници, ама в никакъв случай не трябва да му секваме ентусиазма. Като не му помагаме, поне да не му пречим. Ако някога нещо се промени в Бг ще е благодарение на такива като него.
Аз съм песимист и ми се струва очеизвадно, че Бг върви към закриване, точно защото такива, като автора са нищожен процент.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
И как се бориш, като пуснеш тема във форума, и десет човека ти кажат браво 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
10 човека не са малко. Лошото е, че още 100 човека го оплюват. Какво им пречи Владо не става ясно. Ако вземе пушка и застане на гюме да дебне за тъпаци с лепенки дали ще го подкрепят
Поначало това с боренето за нам си кво си ми звучи много шаблонно и изтъркано. Аз тази думичка избягвам да я употребявам.

Поначало това с боренето за нам си кво си ми звучи много шаблонно и изтъркано. Аз тази думичка избягвам да я употребявам.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Темата е банална
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Не си длъжен да пишеш в нея... Темата показва как една фирма умишлено уврежда чужда собственост.
Може пък и да си вземат поука, знае ли човек.
Може пък и да си вземат поука, знае ли човек.
hooligans написа: умишлено уврежда чужда собственост.
Нещо съвсем подобно на яко одраскване на кола с пирон.
Ако беше такава случката щяха да ореват орталъка как ще чупят ръце и глави, но тук у някои се е загнездила пълна апатия.

Заслужава си темата от гледна точка какво да предприемем и да има ефект, а не да понапълним общинския бюджет или адвокатския джоб.

Точно така се прави в такива ситуации
Преди 2 седмици се събуждам, излизам на вън и водостоци на къщата ми ( отбелязвам, че в момента на случката се подменят всички улуци и водостоци с такива от 16лв.м. ) облепени с 6 броя всеки оферти за кредити на Профикредит
Няма да навлизам в подробности точно какво изпитах в този момент
По логиката на част от колегите тук трябваше да пренебрегна проблемът и да си замълча, но това означава да се примиря и да чакам отново да се случи.
Какво правя - звъня на посочените телефони, като се свързвам с 3 отделни каки.
Първата кака разбра проблемът грешно. Пита от кога не съм внасял вноски по кредитът който съм имал към тях
може би за това лепили по водостоците. Обясних и че кредит нямам, а ми бива предлаган такъв посредством тези оферти. Разбра проблемът в един красив момент, но нямало какво да направи.
Втората кака ми затвори телефона, а третата кака ми обясни да се свържа със съответните инстанции, за да подам оплакването си. Рече, че това било маркетинг стратегията на фирмата
Като човек завършил маркетинг реших да се посъветвам с този маркетинг гуру на Профикредит. След 5 минутен разговор с "горещата" линия на Профикредит ми беше обещано, че 3-те каки ще бъдат санкционирани, че няма да се повтори това и последно, че ще се свържат от маркетинг отдела с мен. 2 часа по-късно ми звъни телефончето, звъни един вид маркетингски
Проведох един дълбоко смислен разговор с маркетинг консултант от фирмата, който също се извини, но също не разбираше основана на проблемът и какво точно целя с оплакването си. "Ми да изчистите", но така и не го направиха
Към колегите които не разбират проблемът - това е частна собственост
и не може никой да лепи по нея. Било то врата или водосток. Защото какво ще ги спре утре да лепнат нещо и на колата ви? Или какво ще ги спре утре да сложат един билборд на къщата ми? Звучи странно, но принципът е същият - моята/вашата собственост и техните реклами....
Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно

Преди 2 седмици се събуждам, излизам на вън и водостоци на къщата ми ( отбелязвам, че в момента на случката се подменят всички улуци и водостоци с такива от 16лв.м. ) облепени с 6 броя всеки оферти за кредити на Профикредит

Какво правя - звъня на посочените телефони, като се свързвам с 3 отделни каки.
Първата кака разбра проблемът грешно. Пита от кога не съм внасял вноски по кредитът който съм имал към тях

Втората кака ми затвори телефона, а третата кака ми обясни да се свържа със съответните инстанции, за да подам оплакването си. Рече, че това било маркетинг стратегията на фирмата

Като човек завършил маркетинг реших да се посъветвам с този маркетинг гуру на Профикредит. След 5 минутен разговор с "горещата" линия на Профикредит ми беше обещано, че 3-те каки ще бъдат санкционирани, че няма да се повтори това и последно, че ще се свържат от маркетинг отдела с мен. 2 часа по-късно ми звъни телефончето, звъни един вид маркетингски

Към колегите които не разбират проблемът - това е частна собственост

Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
nigga написа:Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно
Това ми се вижда, доста добра идея

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Значи лепенки, които свалят боята може, а да драскаш графити със спрей не може? Хмммм...
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Предполагам, че указанията на шефовете им са такива - лепи показно, като на наказателна акция, на място, където всички да видят, че някой дължи, един вид да стане виновен и на съседите, че заради него е увредена общата собственост.
Предполагам , че като всичко в тая страна, и тук закона е на страната на силния, едва ли тук можеш да им сториш нещо по законен път.
Я да си дивак като един авер, дето хвърли 40к евро и стигна до Страсбург, да видим освен да ти извъртят 3 свирки, дали няма да излижат и лепенката и да са ти роби до гроб, щото ще ги осъдят да платят и разноските. Ама първо ше е дежурното- неизвестен извършител...
Предполагам , че като всичко в тая страна, и тук закона е на страната на силния, едва ли тук можеш да им сториш нещо по законен път.
Я да си дивак като един авер, дето хвърли 40к евро и стигна до Страсбург, да видим освен да ти извъртят 3 свирки, дали няма да излижат и лепенката и да са ти роби до гроб, щото ще ги осъдят да платят и разноските. Ама първо ше е дежурното- неизвестен извършител...
На тия с рекламите аз бих им предложил директно да си закупят рекламната площ. За улук 100 кинта на месец. За гаражна врата 200. Ако до 7 дни не си премахнат материалите да се считат за уведомени съгласно наредбите за електронно съгласие бла бла. А и че разговора се записва.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
ktamen написа:nigga написа:Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно
Това ми се вижда, доста добра идея
Ха!
Това наистина звучи яко!
За съжаление обаче вероятността няколко здравички момчета в униформи да ви добутат уж до служебния изход (където да се окаже, че няма камери) и да ви докарат сериозен запек в следствие на изненадващо попадналата тубичка лепило в дебелото ви черво реално съществува :D
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Подобно развитие не е трудно да се предвиди и своевременно да се вземат мерки нещата да се развият по моя сценарий.