Колекто ООД - Collecto Limited - вандалска мутренска проява

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Колекто ООД - Collecto Limited - вандалска мутренска проява

Мнениеот Pichaga » Чет 03 мар 2016 12:47

Отнякъде трябва да се почне, я от бележката, я от мутрите. Но докато не се почне, няма да се свърши.
Адмирации за позицията на автора.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 03 мар 2016 12:50

Pichaga написа:Отнякъде трябва да се почне, я от бележката, я от мутрите. Но докато не се почне, няма да се свърши.
Адмирации за позицията на автора.

Съгласен. Но според мен ето това е позиция и "започване":
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

А тази тема е като да ходиш да крещиш в гората. Освен да се умориш...

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 03 мар 2016 18:31

groznika написа:да крещиш в гората.

Ако е сам, наистина само ще се измори, ама ако са повече такива като него гласа им ще се чуе през девет планини в десета.
И аз виждам, че колегата се опитва да се бори с вятърни мелници, ама в никакъв случай не трябва да му секваме ентусиазма. Като не му помагаме, поне да не му пречим. Ако някога нещо се промени в Бг ще е благодарение на такива като него.
Аз съм песимист и ми се струва очеизвадно, че Бг върви към закриване, точно защото такива, като автора са нищожен процент.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 03 мар 2016 19:49

И как се бориш, като пуснеш тема във форума, и десет човека ти кажат браво :rolleyes

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 03 мар 2016 20:13

10 човека не са малко. Лошото е, че още 100 човека го оплюват. Какво им пречи Владо не става ясно. Ако вземе пушка и застане на гюме да дебне за тъпаци с лепенки дали ще го подкрепят :gruebel
Поначало това с боренето за нам си кво си ми звучи много шаблонно и изтъркано. Аз тази думичка избягвам да я употребявам.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 03 мар 2016 20:41

Темата е банална

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 03 мар 2016 20:45

Не си длъжен да пишеш в нея... Темата показва как една фирма умишлено уврежда чужда собственост.
Може пък и да си вземат поука, знае ли човек.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пет 04 мар 2016 0:41

hooligans написа: умишлено уврежда чужда собственост.

Нещо съвсем подобно на яко одраскване на кола с пирон.
Ако беше такава случката щяха да ореват орталъка как ще чупят ръце и глави, но тук у някои се е загнездила пълна апатия. :banghead
Заслужава си темата от гледна точка какво да предприемем и да има ефект, а не да понапълним общинския бюджет или адвокатския джоб. :th_up

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 04 мар 2016 10:06

Точно така се прави в такива ситуации :exclaim

Преди 2 седмици се събуждам, излизам на вън и водостоци на къщата ми ( отбелязвам, че в момента на случката се подменят всички улуци и водостоци с такива от 16лв.м. ) облепени с 6 броя всеки оферти за кредити на Профикредит :horror Няма да навлизам в подробности точно какво изпитах в този момент :death По логиката на част от колегите тук трябваше да пренебрегна проблемът и да си замълча, но това означава да се примиря и да чакам отново да се случи.

Какво правя - звъня на посочените телефони, като се свързвам с 3 отделни каки.

Първата кака разбра проблемът грешно. Пита от кога не съм внасял вноски по кредитът който съм имал към тях :h020 може би за това лепили по водостоците. Обясних и че кредит нямам, а ми бива предлаган такъв посредством тези оферти. Разбра проблемът в един красив момент, но нямало какво да направи.

Втората кака ми затвори телефона, а третата кака ми обясни да се свържа със съответните инстанции, за да подам оплакването си. Рече, че това било маркетинг стратегията на фирмата :screwy

Като човек завършил маркетинг реших да се посъветвам с този маркетинг гуру на Профикредит. След 5 минутен разговор с "горещата" линия на Профикредит ми беше обещано, че 3-те каки ще бъдат санкционирани, че няма да се повтори това и последно, че ще се свържат от маркетинг отдела с мен. 2 часа по-късно ми звъни телефончето, звъни един вид маркетингски :mrgreen Проведох един дълбоко смислен разговор с маркетинг консултант от фирмата, който също се извини, но също не разбираше основана на проблемът и какво точно целя с оплакването си. "Ми да изчистите", но така и не го направиха :thumb_down

Към колегите които не разбират проблемът - това е частна собственост :exclaim и не може никой да лепи по нея. Било то врата или водосток. Защото какво ще ги спре утре да лепнат нещо и на колата ви? Или какво ще ги спре утре да сложат един билборд на къщата ми? Звучи странно, но принципът е същият - моята/вашата собственост и техните реклами....

Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно :dummy

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пет 04 мар 2016 10:56

nigga написа:Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно :dummy

Това ми се вижда, доста добра идея :th_up

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 04 мар 2016 10:59

Значи лепенки, които свалят боята може, а да драскаш графити със спрей не може? Хмммм...

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Пет 04 мар 2016 11:11

Предполагам, че указанията на шефовете им са такива - лепи показно, като на наказателна акция, на място, където всички да видят, че някой дължи, един вид да стане виновен и на съседите, че заради него е увредена общата собственост.
Предполагам , че като всичко в тая страна, и тук закона е на страната на силния, едва ли тук можеш да им сториш нещо по законен път.
Я да си дивак като един авер, дето хвърли 40к евро и стигна до Страсбург, да видим освен да ти извъртят 3 свирки, дали няма да излижат и лепенката и да са ти роби до гроб, щото ще ги осъдят да платят и разноските. Ама първо ше е дежурното- неизвестен извършител...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пет 04 мар 2016 13:24

На тия с рекламите аз бих им предложил директно да си закупят рекламната площ. За улук 100 кинта на месец. За гаражна врата 200. Ако до 7 дни не си премахнат материалите да се считат за уведомени съгласно наредбите за електронно съгласие бла бла. А и че разговора се записва.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 04 мар 2016 13:25

ktamen написа:
nigga написа:Сигурен съм,че ако отида и почна да си лепя реклами на бизнеса по офисите им няма да им стане особено приятно :dummy

Това ми се вижда, доста добра идея :th_up

Ха!
Това наистина звучи яко!
За съжаление обаче вероятността няколко здравички момчета в униформи да ви добутат уж до служебния изход (където да се окаже, че няма камери) и да ви докарат сериозен запек в следствие на изненадващо попадналата тубичка лепило в дебелото ви черво реално съществува :D

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пет 04 мар 2016 14:08

Подобно развитие не е трудно да се предвиди и своевременно да се вземат мерки нещата да се развият по моя сценарий.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”