Е много ли искаме

Даскала™ написа:100 % увеличение = 600 лева![]()
Е много ли искаме![]()
musura написа:Даскала™ написа:100 % увеличение = 600 лева![]()
Е много ли искаме![]()
Добре де, аз пък не мога да разбера, примерно ти си млад, прав, корав - ами има хиляди начини, особенно в София, да изкараш много повече от 600...
Обаче повечето ви устройва перфектно с минимално усилие да се получи максимален финансов ефект, примерно "Може ли без ама вобще нищо да не бачкам, да взема едни 600 кинта от държавата(балъците)?"
И сега, даже и като даскал, можеш да изкарваш прилични пари, ако имаш малко пипе в главата и желание за работа, като главното е
желанието...
musura написа:Добре де, аз пък не мога да разбера, примерно ти си млад, прав, корав - ами има хиляди начини, особенно в София, да изкараш много повече от 600...
Обаче повечето ви устройва перфектно с минимално усилие да се получи максимален финансов ефект, примерно "Може ли без ама вобще нищо да не бачкам, да взема едни 600 кинта от държавата(балъците)?"
И сега, даже и като даскал, можеш да изкарваш прилични пари, ако имаш малко пипе в главата и желание за работа, като главното е желанието...
Даскала™ написа:Какво означава минимално усилие,брат ми?!?!
Или ти като си в час с кАмпютрите полагаш "максимални" усилия![]()
Потиш ли се,мъкнеш ли ка'т вол?!?!
musura написа:.........
Даскала™ написа:...
musura написа:
а министерстовото трябва да харчи пари не за заплати, а за по-добро образование
Образованието не се прави само с наливане на пари, а и с някаква идея какво, как и от кого трябва да се преподава - това най-малкото...
shenko написа: не всичко опира до пари
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 190 госта