Adnan написа:2. Умрели и живи мишки по 4-5 кила парчето;
3. Някакви същества от досиетата Х само малко по големи и по живи;
тия мишоци ще дойдат колкото деветокласници бре

Adnan написа:2. Умрели и живи мишки по 4-5 кила парчето;
3. Някакви същества от досиетата Х само малко по големи и по живи;
zmeev_2 написа:пооправих нещата и изглеждаше така...
долу горе прилично![]()
![]()
vaskoto1 написа:я поразясни, че ме сърби катинара нещо...
vaskoto1 написа:така че, прилагам аксиомата за безсмислие и ей сега ше си начеша катинарчето...
guzarin написа:Прибирахме се от морето ли, колега ? Поздрави
Plehi написа:ДааамПосетихме голямата локва при Приморско за десетина дни
![]()
parno написа:намираш ДОБЪР , прочут и известен като чалга изпълнителка стругар и му казваш какво искаш.той сам ще си намери алуминий с точните размери за джантата така че да не ти вади очите после.
ако няма да го полираш може и да не е от алумин капачката
profesor humel написа:Тоя модератор нешто се заяжда с мене и си мисли ,че е мн умен не бил виждал внто 16 винтилаами ощте мн работи ше видиш
Интерфейсни кабели за диагностика на Volkswagen 3 1.6 ми 92г интересува ме мога ли да използвам тези кабели на моя голф и каде да търся буксата и вобще има ли такава ?
vaskoto1 написа:извинявай, ама ти направо си невменяем!
може колегата да не е могъл да вдигне крика, и колежката да му е помогнала
iGolf написа:lou написа:parno написа:иди при fens той ги прави тия тунинги![]()
fens е измамник недей слуша колегата
колко си директен
HEARTLESS написа:Колега с чисто нов ли ти смениха стария термостат?Ако е така би трябвало да не вкл толкова на често, варианта е мн бьрзо да се е сдухал ,или да си е менте и като нов поне според мен,ако си сигурен че датчика на перката ти е наред,ако се чудиш свали го,направи му две малки дупчици и виж как ще е температурата после ако мн пада лесно ще сложищ някое болтче,лесно ли му се натиска пружината на тоя новия ,да не са ти сложили от тия за транспортерите
HEARTLESS написа:Колега ти май се имаш за голяма работа,като не си пробвал нещо и не разбираш не прави коментари,казах ти го и на лични-при мен така се реши проблема ,ако на теб тия неща не са ти известни,иди питай ,погледни ,помисли и тогава пускай мнения
///HAMANN/// написа:Мисля , че трябва да си смениш аватара със този :![]()
![]()
rosy написа:Аз мога ако искате да уредя танцьорки и фолк певици
Всичко може бро, стига пари да има. За певиците се иска техника, там на ливадата има ли условия? Имам една свиленградска връзка с която целия пайнер ще ви дойде на крака, с отстъпкаТанцьорки всякакви има, бели, черни, пак с отстъпки
Ако искате свиркайте. Ама после да не получа вечен бан за разваляне на семейства
Haralampi написа:... шофирането на кола без екстри е като секс с жена без цици![]()
bgr79 написа:Колата е Голф 3, 93г., ABS мотор с климатик и газова уредба. Имам следното неприятно усещане и наблюдение, че когато карам на газ с включен климатик, нивото на бензина в резервоара намалява!!! За това искам да попитам възможно ли е такава комбинация: двигателя да харчи газ, а климатика - бензин?И ако е възможно това, дали мога да го променя така, че климатика да си харчи от газта!?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта