Adnan написа:2. Умрели и живи мишки по 4-5 кила парчето;
3. Някакви същества от досиетата Х само малко по големи и по живи;
тия мишоци ще дойдат колкото деветокласници бре

Adnan написа:2. Умрели и живи мишки по 4-5 кила парчето;
3. Някакви същества от досиетата Х само малко по големи и по живи;

zmeev_2 написа:пооправих нещата и изглеждаше така...
долу горе прилично![]()
![]()

vaskoto1 написа:я поразясни, че ме сърби катинара нещо...

vaskoto1 написа:така че, прилагам аксиомата за безсмислие и ей сега ше си начеша катинарчето...

guzarin написа:Прибирахме се от морето ли, колега ? Поздрави
Plehi написа:ДааамПосетихме голямата локва при Приморско за десетина дни
![]()

parno написа:намираш ДОБЪР , прочут и известен като чалга изпълнителка стругар и му казваш какво искаш.той сам ще си намери алуминий с точните размери за джантата така че да не ти вади очите после.
ако няма да го полираш може и да не е от алумин капачката
profesor humel написа:Тоя модератор нешто се заяжда с мене и си мисли ,че е мн умен не бил виждал внто 16 винтилаами ощте мн работи ше видиш

Интерфейсни кабели за диагностика на Volkswagen 3 1.6 ми 92г интересува ме мога ли да използвам тези кабели на моя голф и каде да търся буксата и вобще има ли такава ?
vaskoto1 написа:извинявай, ама ти направо си невменяем!
може колегата да не е могъл да вдигне крика, и колежката да му е помогнала

iGolf написа:lou написа:parno написа:иди при fens той ги прави тия тунинги![]()
fens е измамник недей слуша колегата
колко си директен

HEARTLESS написа:Колега с чисто нов ли ти смениха стария термостат?Ако е така би трябвало да не вкл толкова на често, варианта е мн бьрзо да се е сдухал ,или да си е менте и като нов поне според мен,ако си сигурен че датчика на перката ти е наред,ако се чудиш свали го,направи му две малки дупчици и виж как ще е температурата после ако мн пада лесно ще сложищ някое болтче,лесно ли му се натиска пружината на тоя новия ,да не са ти сложили от тия за транспортерите

естни,иди питай ,погледни ,помисли и тогава пускай мнения
HEARTLESS написа:Колега ти май се имаш за голяма работа,като не си пробвал нещо и не разбираш не прави коментари,казах ти го и на лични-при мен така се реши проблема ,ако на теб тия неща не са ти известни,иди питай ,погледни ,помисли и тогава пускай мнения
Незнам от ракията ли е ама се попиках .... и с това на спринтерите
....///HAMANN/// написа:Мисля , че трябва да си смениш аватара със този :![]()
![]()

rosy написа:Аз мога ако искате да уредя танцьорки и фолк певици
Всичко може бро, стига пари да има. За певиците се иска техника, там на ливадата има ли условия? Имам една свиленградска връзка с която целия пайнер ще ви дойде на крака, с отстъпкаТанцьорки всякакви има, бели, черни, пак с отстъпки
Ако искате свиркайте. Ама после да не получа вечен бан за разваляне на семейства

Haralampi написа:... шофирането на кола без екстри е като секс с жена без цици![]()
bgr79 написа:Колата е Голф 3, 93г., ABS мотор с климатик и газова уредба. Имам следното неприятно усещане и наблюдение, че когато карам на газ с включен климатик, нивото на бензина в резервоара намалява!!! За това искам да попитам възможно ли е такава комбинация: двигателя да харчи газ, а климатика - бензин?И ако е възможно това, дали мога да го променя така, че климатика да си харчи от газта!?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта