С риск да ме баннат,ще ти кажа няколко неща.За теб явно е много лесно да се правиш на интересен и да не си признаваш като бъркаш в което няма нищо мъжко между другото,напротив такова поведение е присъщо на противоположния пол!Всеки бърка! А след като не си ме разбрал за какво говоря,второто ти изречение се обезсмисля,малко мисли като пишеш бе човек,това първокласник да го чете ще му стане ясно. Между другото в българския език има и пунктуация.Само да те информирам... Но тя се учи в по-горните класове. Сега май си още на етап гладко четене,тоест първи клас.
Като са глупости не ги чети,ако помогнат на един човек,обаче аз лично бих бил много радостен.Ама такъв съм си аз,гледам да напиша нещо полезно а не да ПИША БЕЗ ДА ЧЕТА.
Между другото на всеки може да случи да изпусне разстояние и да слее думите,виж да пишеш без препинателни знаци и да не спазваш елементарна пунктуация,това си е вече чиста неграмотност... Когато почнеш да успяваш да прочиташ по 50-55 страници на час,тогава ми говори за четене по срички,ок?