Защото работят на един и същи принцип.
Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, отклонявате се от темата
Тук не се води спор от какво се умира и от какво - не, а се споделя опит в отказването на цигари
@black` със сигурност може и да се умира от никотин, но важното е от какво количество и прието по какъв начин
Над 20 години приемам редовно никотин, и ако пукна някой път заради цигарите, няма да е от предозиране с никотин, а ще е заради катраните и другите стоки в цигарения дим
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
russonera написа:То като се замислиш е вредно да се живее на този свят.Ама кво да сториш.Такъв е живота.
Успех на всички със спирането на цигарите.Баща ми вече може да се каже че ги е отказал.
Айде като спре Табекс-а пак ще говорим.За един месец не става.Баща ми още дъвчи по 5-6 дъвки на ден,а не пуши от 2 години.Дано да издържи и да не запалва.Мен сега ми е много странно.Много ми се пуши направо умирам за цигара.Паля и вече не ми се пуши
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Привет, Колеги! Не знам дали ще помогна, но според мен всичко е до воля.
Като пример имам един колега, който пушеше по 2 кутии на ден, много често кутия Orient Express не му стигаше и така .... и един ден каза: "Аз повече няма да пуша!"
След около месец не издържа и запали една цигара и това му беше, до ден днешен вече повече от 5 години не е слагал цигара в устата си!
Като пример имам един колега, който пушеше по 2 кутии на ден, много често кутия Orient Express не му стигаше и така .... и един ден каза: "Аз повече няма да пуша!"
След около месец не издържа и запали една цигара и това му беше, до ден днешен вече повече от 5 години не е слагал цигара в устата си!

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
От понеделник не пуша.В началото мислех, че ще ми е по-гадно, но се оказа, че сега ми се приисква да запаля повече.
Не пия никакви хапове, никотинови дъвки или лепенки.Смело мога да кажа, че цялата работа идва от мозъка.Всичко е до психика и настройка.Не казвам, че съм успял да направя нещо.Наистина е много трудно.Първия ден отидох на кафе с приятел и ми беше мн кофти - не знаех къде да си дяна ръцете ( дори посегнах да запаля от неговите цигари, но се осъзнах на време ).Първите 2 дни ядях като разпран, но сега всичко си дойде на мястото.
На работа, колегите пушат и ми е мн гадно, особено сутрин.
Като последствия от спирането на цигарите:
1 - дишам доста по-леко
2- парите ми не свършват толкова бързо
3 - успявам да се наспивам доста по-лесно.
Не знам как е при вас, но никога не съм успявал да ставам лесно сутрин.От както спрях да пуша сутрин се будя преди алармата.Това е през цялата седмица в която не пуша.
Извод:
Винаги гледам да съм зает с някаква работа и да ми е ангажирано съзнанието с нещо.Ако почне много да ми се пуши, дъвкам най-обикновена дъвка без захар.Постоянно си извеждам наум минусите на пушето - колко е вредно, набутването с пари, и от този сорт.
Не мога да кажа, че имам силна воля.Това е реалният и тест
.
Ще направя всичко възможно да ги откажа.Ако не успея, поне ще знам, че съм опитал, а и не винаги нещата стават от първия път.
Не пия никакви хапове, никотинови дъвки или лепенки.Смело мога да кажа, че цялата работа идва от мозъка.Всичко е до психика и настройка.Не казвам, че съм успял да направя нещо.Наистина е много трудно.Първия ден отидох на кафе с приятел и ми беше мн кофти - не знаех къде да си дяна ръцете ( дори посегнах да запаля от неговите цигари, но се осъзнах на време ).Първите 2 дни ядях като разпран, но сега всичко си дойде на мястото.
На работа, колегите пушат и ми е мн гадно, особено сутрин.
Като последствия от спирането на цигарите:
1 - дишам доста по-леко
2- парите ми не свършват толкова бързо
3 - успявам да се наспивам доста по-лесно.
Не знам как е при вас, но никога не съм успявал да ставам лесно сутрин.От както спрях да пуша сутрин се будя преди алармата.Това е през цялата седмица в която не пуша.
Извод:
Винаги гледам да съм зает с някаква работа и да ми е ангажирано съзнанието с нещо.Ако почне много да ми се пуши, дъвкам най-обикновена дъвка без захар.Постоянно си извеждам наум минусите на пушето - колко е вредно, набутването с пари, и от този сорт.
Не мога да кажа, че имам силна воля.Това е реалният и тест
Ще направя всичко възможно да ги откажа.Ако не успея, поне ще знам, че съм опитал, а и не винаги нещата стават от първия път.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Plumber написа:Tinko написа:Колеги последния път не издържах повече от 15 дни скоро ще се пробвам пак.
Та исках да попитам кой от както е пусната темата не е пропушил?
И да го питам има ли проблем с килограмите?
Не съм аз всеки случайТи кво?Пени се,пени и накрая греда
Пак захапа фаса
Ами запалих сред компания пушачи една цигара и на другия ден просто нямаше как без нея с кафето.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”