От понеделник не пуша.В началото мислех, че ще ми е по-гадно, но се оказа, че сега ми се приисква да запаля повече.
Не пия никакви хапове, никотинови дъвки или лепенки.Смело мога да кажа, че цялата работа идва от мозъка.Всичко е до психика и настройка.Не казвам, че съм успял да направя нещо.Наистина е много трудно.Първия ден отидох на кафе с приятел и ми беше мн кофти - не знаех къде да си дяна ръцете ( дори посегнах да запаля от неговите цигари, но се осъзнах на време ).Първите 2 дни ядях като разпран, но сега всичко си дойде на мястото.
На работа, колегите пушат и ми е мн гадно, особено сутрин.
Като последствия от спирането на цигарите:
1 - дишам доста по-леко
2- парите ми не свършват толкова бързо
3 - успявам да се наспивам доста по-лесно.
Не знам как е при вас, но никога не съм успявал да ставам лесно сутрин.От както спрях да пуша сутрин се будя преди алармата.Това е през цялата седмица в която не пуша.
Извод:
Винаги гледам да съм зает с някаква работа и да ми е ангажирано съзнанието с нещо.Ако почне много да ми се пуши, дъвкам най-обикновена дъвка без захар.Постоянно си извеждам наум минусите на пушето - колко е вредно, набутването с пари, и от този сорт.
Не мога да кажа, че имам силна воля.Това е реалният и тест

.
Ще направя всичко възможно да ги откажа.Ако не успея, поне ще знам, че съм опитал, а и не винаги нещата стават от първия път.