Banan написа:evgenyh написа:просто този тарифен план е насочен към точно определена група потенциални клиенти на възраст м/у 14 и 26г., дела на които към момента е много нисък
Освен това този тарифен план се приема изключително добре - за 1 мес. има над 20 000 активации
Представи си, че си ученик и отидете целия клас да си вземете карти на Loop - тогава ще говориш със всичките си съученици, приятели, брат, сестра само на 1ст. на минута
Няма по добро предложение на пазара
А според мен рекламата е много яка и много ме кефи, въпреки, че и аз немога да се класирам

Не се радвайте много на множеството активации. В рекламата има една ключова фраза "най-новата мрежа", т.е. мрежа, а не тарифен план. За мен това значи, че ще им отцепят ограничен брой едновременни връзки като онези безплатни Прими след 21ч. И ефектът е че говориш за 1ст/мин, обаче след 10-15 мин опити да се свържеш. (Това си мисля че ще се получи и вероятно като се натрупат повече Loop-ове ще стане наистина.)
Въпросната "Фрима"/prima free party/ е един красноречив пример на народната поговорката "дадеш му пръст а той ти налапа ръката до лакета" - какво имам в предвид:
собствениците на М-тел както знаете не са българи, тази промоция не е някаква световна новост, но един чужденец не може дая проумее, че българина като пипне такава карта и от 21:00 до сутринта тя не спира и за секунда. това е и причината за проблема с набирането, запитай се защо другите клиенти който са 3 милиона до тогава не са имали този проблем с набирането нито преди, нито след това
и както спомена колега по-нагоре навсякъде по света има намаления за младежи до 26г./особено популярни са намаленията за самолетни билети - това дискриминация ли е

/
а за това тарифен план или мрежа е - това си е чист тарифен план, само дето всички номера започват с 883 защото са в една много голяма група, като полицейска или военна например, и няма да се таксува като към друг оператор като ги набираш
за цената извън мрежата, че била висока - тя е с ДДС и нямаш такса