За рекламата на LOOP.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Banan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Banan » Пет 18 авг 2006 12:06

Toledo написа:Интересно инфо от www.loop.bg за голямата "далавера" :
"Всеки месец ще можеш да говориш по 500 мин с приятелите си в мрежата на Loop за 0,01лв на минута. Ако не са ти достатъчни, следващите разговори ще бъдат по 0,12лв ... Минимално месечно потребление означава, че трябва да говориш поне за 15лв всеки месец ... "
И още интересни цифри се мотаят там. Родителите с по две деца в Loop ги очаква голяма радост всеки месец mhihi

500 мин * 0.01 лв = 5 лв. Минимум 15лв/месец, следователно трябва да изговориш още 10лв, но те вече са по 0.12лв. Отделно че разговорите извън групата им са по 0.39 или нещо такова. Няма начин SMS-ите и те да не са по "нормалните" цени. Да се чудиш накрая изобщо какво се рекламира.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 18 авг 2006 12:37

На печелившите честито. :) То тва е на цени като предплатена вивателска извън групата. Пък що още нямам ни един приятел да е минал на лууп? :roll: :?

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Пет 18 авг 2006 13:40

blacki написа:На печелившите честито. :) То тва е на цени като предплатена вивателска извън групата. Пък що още нямам ни един приятел да е минал на лууп? :roll: :?

може би защото ние сме друг age range

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 18 авг 2006 15:37

Каква възрастова дискриминация бе пич?!
Навсякъде по света като си под 26 и се водиш младеж и имаш някакви преференции.

Хм...колега в случая не става въпрос само за преференции,мен например ще ме пуснат в музея без да ползвам преференции,ще се кача на влака(самолета,кораба) без да ползвам студентско намаление и т.н., но ако искам да ползвам новата мрежа LOOP(нямам ли право?) ще ми искат личната карта и унизително(поне за мен) ще кажат-"абе ти къде си тръгнал,щом си над 26?''
Защо, като съм над 26 втора ръка човек ли съм,та да не мога да ползвам тази мрежа?
Е те това ме дразни,защото рекламата по един или друг начин внушава точно това...може би в това се крие и провокацията,но моля не по този начин.
:lol: :lol: :lol: Като гледам колко радушно се приема рекламата нищо чудно някой близък ден да се появят услуги(и реклами за тях) само за мъже(или жени),само за високи над 1.80,само за тежащи над 80 кг. и т.н.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 18 авг 2006 15:41

FELIPE написа:
Каква възрастова дискриминация бе пич?!
Навсякъде по света като си под 26 и се водиш младеж и имаш някакви преференции.

Хм...колега в случая не става въпрос само за преференции,мен например ще ме пуснат в музея без да ползвам преференции,ще се кача на влака(самолета,кораба) без да ползвам студентско намаление и т.н., но ако искам да ползвам новата мрежа LOOP(нямам ли право?) ще ми искат личната карта и унизително(поне за мен) ще кажат-"абе ти къде си тръгнал,щом си над 26?''
Защо, като съм над 26 втора ръка човек ли съм,та да не мога да ползвам тази мрежа?
Е те това ме дразни,защото рекламата по един или друг начин внушава точно това...може би в това се крие и провокацията,но моля не по този начин.
:lol: :lol: :lol: Като гледам колко радушно се приема рекламата нищо чудно някой близък ден да се появят услуги(и реклами за тях) само за мъже(или жени),само за високи над 1.80,само за тежащи над 80 кг. и т.н. като на всеки различаваш се от тези критерии да се отказва достъпа до съответната услуга...

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 18 авг 2006 15:49

FELIPE написа:ако искам да ползвам новата мрежа LOOP(нямам ли право?) ще ми искат личната карта и унизително(поне за мен) ще кажат-"абе ти къде си тръгнал,щом си над 26?''

Ми това за мен е все едно да кажеш искам полицейска карта и те да ти кажат ама ти не си полицай и да се почувстваш унизен.
Сега ше кажеш, че това е различно, щото едното е тарифен план, а другото нова мрежа. Според мен това го направиха нова мрежа просто за да може примерно аз (Мтел-ска карта) да не говоря с юзър от Лууп на тарифа Мтел-Мтел, а да говоря на тарифа Мтел-Друг Оператор ;-) Това според мен е една от уловките на Лууп-а, като не съм сигурен дали е така. А иначе не е никва нова мрежа, ами си е баш тарифен план ;-)

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пет 18 авг 2006 16:07

Banan написа:
evgenyh написа:просто този тарифен план е насочен към точно определена група потенциални клиенти на възраст м/у 14 и 26г., дела на които към момента е много нисък :idea:

Освен това този тарифен план се приема изключително добре - за 1 мес. има над 20 000 активации :shock

Представи си, че си ученик и отидете целия клас да си вземете карти на Loop - тогава ще говориш със всичките си съученици, приятели, брат, сестра само на 1ст. на минута :idea:
Няма по добро предложение на пазара :!:
А според мен рекламата е много яка и много ме кефи, въпреки, че и аз немога да се класирам :(

Не се радвайте много на множеството активации. В рекламата има една ключова фраза "най-новата мрежа", т.е. мрежа, а не тарифен план. За мен това значи, че ще им отцепят ограничен брой едновременни връзки като онези безплатни Прими след 21ч. И ефектът е че говориш за 1ст/мин, обаче след 10-15 мин опити да се свържеш. (Това си мисля че ще се получи и вероятно като се натрупат повече Loop-ове ще стане наистина.)

Въпросната "Фрима"/prima free party/ е един красноречив пример на народната поговорката "дадеш му пръст а той ти налапа ръката до лакета" - какво имам в предвид:

собствениците на М-тел както знаете не са българи, тази промоция не е някаква световна новост, но един чужденец не може дая проумее, че българина като пипне такава карта и от 21:00 до сутринта тя не спира и за секунда. това е и причината за проблема с набирането, запитай се защо другите клиенти който са 3 милиона до тогава не са имали този проблем с набирането нито преди, нито след това :idea:

и както спомена колега по-нагоре навсякъде по света има намаления за младежи до 26г./особено популярни са намаленията за самолетни билети - това дискриминация ли е :?: /

а за това тарифен план или мрежа е - това си е чист тарифен план, само дето всички номера започват с 883 защото са в една много голяма група, като полицейска или военна например, и няма да се таксува като към друг оператор като ги набираш :wink:
за цената извън мрежата, че била висока - тя е с ДДС и нямаш такса :idea:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 18 авг 2006 16:12

koko jumbo написа:
blacki написа:На печелившите честито. :) То тва е на цени като предплатена вивателска извън групата. Пък що още нямам ни един приятел да е минал на лууп? :roll: :?

може би защото ние сме друг age range

Ами не сме май. Щото на мене почти всички номера в картата са ми под 26. :? Тва като с рекламата с тоя самия на стадиона. :) И той май беше на "Глууп". :) :lol:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 18 авг 2006 18:26

Офертата е яка.. вместо да влизаме тука приятелите в 3768236462376 групи .. така сме си на една и съща и е супер .. 50 човека да се съберем пак си е файда.. просто всички ги е страх дали другите ще се включат това е цялата тъпотия

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Пет 18 авг 2006 20:20

абе в крайна сметка след вси4ко до тукл пак ви казвам 4е рекламата е страхотна върши работа защото е скандална ипопулизира мтел (колкото и да ми е неприатно) което работи за тях това е

Потребителски аватар
reboot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reboot » Пет 18 авг 2006 21:03

И рекламата е супер и картата е супер. Жалко само, че сме като овците ... чакаме някой да си вземе и да поведе стадото :?

sashipepi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashipepi » Пет 18 авг 2006 22:35

Идеята е да ти вземат парите и да те привлекът с някаква реклама, а иначе като си платиш сметката накрая излизат почти еднакви :P

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 19 авг 2006 2:34

evgenyh написа:Въпросната "Фрима"/prima free party/ е един красноречив пример на народната поговорката "дадеш му пръст а той ти налапа ръката до лакета" - какво имам в предвид:

собствениците на М-тел както знаете не са българи, тази промоция не е някаква световна новост, но един чужденец не може дая проумее, че българина като пипне такава карта и от 21:00 до сутринта тя не спира и за секунда. това е и причината за проблема с набирането, запитай се защо другите клиенти който са 3 милиона до тогава не са имали този проблем с набирането нито преди, нито след това :idea:

Въпросната "Прима"/prima free party/ онази прословута "безплатна" неделя са най-големите осирания на "любимия Мтел". Shits фирма, с shits услуги :!:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Съб 19 авг 2006 3:14

В един друг форум ги наричаха УМРЕЛТЕЛ Сега чета в Капитал че искали да вдигат цените за връзка с други оператори. Демек само те да са хората, ************ аиде че си изпуснах нервите ша ма прощавате колеги :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 19 авг 2006 13:00

Домързя ме да чета цялата тема, ама да си кажа мнението - а то е, че не ме кефи рекламата, особенно финала й - "Loop by MTel" - много ме дразнят реклами адресирани към български потребители в които се говори на английски, ползват се английски логота и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”