Точно пред блока ми чистя всяка седмица почти.Винаги има обаче кой да метне нещо,я кутийка бяло виктори и сокче,я нещо друго.Едни талибани бяха се заселили във входа,интелигентни,мъжа в Англия от колко години,плейстейшъни,лсд-та,телефони,камери... това 2006та.Обаче отива да си хвърля боклука и хоп,на пътечката.Един път,два пъти...взех торбичката и я сложих пред вратата им.След това боклук хвърлен там не съм видял.Една пък,женена в Гърция и си идва на 2-3 години един път,да ви разкажа какво се случи.Пак на същата пътечка (между блока и една къща има 1 метър пътечка,колкото да не се заобикаля целия блок) гледам една торбичка пълна с боклуци,опаковки от фъстъци,маслинки и прочие.Обаче,ОБАЧЕ всички надписи на гръцки

и от къде според вас е долетяла тая торба ? Тя тая лелка в другия вход живее,взех торбата оставих и я пред вратата и си тръгнах като ругаех доста стабилно по стълбите.
Винаги чистя и кося пред блока,посях 4 вишни,една откачена бабка счупи едната,а другата я заля с гореща вода,защото видиш ли,като пораснели щели да и правят сянка... а тя до тогава ще е фира.Кося тревата пред блока,чистя,заравнявам,мия цимента и знаете ли кое е най-редовното нещо което се случва ?-Стоят и накацали всички по терасите и или чоплят семки или пушат и ме гледат как аз им чистя говната и се старая тоя блок да прилича на нещо.Това е стадо което си иска овчар.Ама и по-голяма сопа.Дей@а галфоните смотани...
По темата-да ще чистя както обикновено,защото искам на мен да ми е чисто,те прасетата се обучават,просто трябва по твърда ръка.Знаят,че в такава ситуация,ако някой ми каже копче,може да си събира зъбките.