Откраднаха ми колата.Помагайте
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dodi_Dogg
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

За сажаление са най-крадените щото лесно се отварят, пък и лесно се намира пазар (дори и на части). Нали това казвам и аз, 4е имам клю4е и на помпата отзад и изобщо не може да запали.Ама пробелма ми сега е 4е си сложих и газова и може дирекно да запали на газ без да участва бензиновата помпа.Ама в такъв случай отметвам гумичката на за6титния клапан на газовата след дебитомера.Нема палене.Вапроса е 4е крадеца да не забележи в барзината като отваря капака и да е върне в старото положение.
А един авер си е направил нещо като скоби за педалите.Ако натисне6 единия се натискат си4ките едновременно.Идейка:))

А един авер си е направил нещо като скоби за педалите.Ако натисне6 единия се натискат си4ките едновременно.Идейка:))
- guard
 - Автомобил:
 - Двигател:

zmej написа:Kaто стана дума за кражби, днес сутринта са гепили голфа на една колежка... 3-ка... GTI... ABF... наточен... без каско... от пред блока....
3-ка, ГТИ на един приятел........пак гепена........от моя охраняем паркинг...............
Но по-вероятно са си застрахователите.....на скоро му изтекла застраховката...............иииииииии така.
- guard
 - Автомобил:
 - Двигател:

GoGo82 написа:NovobranecGT написа:Един познат ми разправяше, че палели директно отпред, но така и не разбрах как става тая работа
Веднъж ми се прецака алармата и понеже е с вграден имобилайзер не можеше да запали. Тогава един жичкаджия ми сложи едно кабелче от акумолатора до бобината и по този начин прескачаш всякакви ключета и имобилайзерчета...Става за секунди...
След това като завъртах ключа за да изгася колата, тя продължаваше да работи докато не дръпна жичката отпред. Затова...ДАВАЙТЕ ДА МИСЛИМ И ЗА СКРИТО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
![]()
За да няма после... Mad
А добре да те питам, явно ти разбираш доста................аз имам чип в ключа ..........това на какъв принцип точно работи.........пак си е имобилайзер един вид ли?
- dmitko
 - Автомобил: Tiguan II 4Motion
 - Двигател: CZEA 2016

Dodi_dog написа:За сажаление са най-крадените щото лесно се отварят, пък и лесно се намира пазар (дори и на части)...
Добре де така като чета си мисля - хубаво не си застраховате колите - явно имате причини ама защо не отидите да ви ги маркират. Доколкото знам е към 50 лева, правите го еднократно но после частите от колата стават непродаваеми за този който е открадне с тази цел, защото никой не би си купил стъкло или фар примерно които са маркирани.
- Dodi_Dogg
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Какво значение има тази маркировка след като вече са ми откраднали колата. Пък и колко му е да испу4упи си4ките прозорци.Тя колата ми като е за 6000лв прозорците са не пове4е от 500лв. И пак 6е си е кара без проблеми.Така хем оставам без кола, хем и без 50 лв:)) Те така или иначе ше намерат начин да я продадат на някой дори и свой човек. Само Каско му е маиката.

- Dodi_Dogg
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Какво значение има тази маркировка след като вече са ми откраднали колата. Пък и колко му е да испу4упи си4ките прозорци.Тя колата ми като е за 6000лв прозорците са не пове4е от 700лв. И пак 6е си е кара без проблеми.Така хем оставам без кола, хем и без 50 лв:)) Те така или иначе ше намерат начин да я продадат на някой дори и свой човек. Само Каско му е маиката.

- NovobranecGT
 - Автомобил:
 - Двигател:

Моя познат си беше купил Пасат от Варна и по неписаните правила на джамбазите, всяка кола, закупена от Варна изчезва до една седмицаChampioN написа:GoGo82 написа:NovobranecGT написа:Един познат ми разправяше, че палели директно отпред, но така и не разбрах как става тая работа
Веднъж ми се прецака алармата и понеже е с вграден имобилайзер не можеше да запали. Тогава един жичкаджия ми сложи едно кабелче от акумолатора до бобината и по този начин прескачаш всякакви ключета и имобилайзерчета...Става за секунди...
След това като завъртах ключа за да изгася колата, тя продължаваше да работи докато не дръпна жичката отпред. Затова...ДАВАЙТЕ ДА МИСЛИМ И ЗА СКРИТО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
![]()
За да няма после... Mad
А добре да те питам, явно ти разбираш доста................аз имам чип в ключа ..........това на какъв принцип точно работи.........пак си е имобилайзер един вид ли?
Когато видя човека отново ще го питам да ми обясни как точно става номера със запалването само с една отвертка
ChampioN написа:А добре да те питам, явно ти разбираш доста................аз имам чип в ключа ..........това на какъв принцип точно работи.........пак си е имобилайзер един вид ли?
Според мен всички видове имобилайзери, ключета и всякакви други прекъсвачи сложени между акумулатора и бобината се прескачат точно по този начин (жичка между двете и ... воаля). За това май е по-добре да имаме и допълнително заключване на капака или както колегата спомена някакъв прекъсвач по горивната система. gruebel
аз от тея неща не рзбирам, ама като чета и стигам до извода, че е най-добре застраховка (ама не в Юпитер, а тея дето се знае че плащат). В блока, където живеят нашите 100 пъти разбиваха гаражите, включително и нашия и нищо не взимат. Ченгетата казват, че гледали дали са маркирани колите и ако не са се сещате какво става. Иначе в нашия гараж имаше почти чисто нови гуми със се джанти и не ги бяха взели. На съседите също така. Явно колите са гледали дали са застраховани.

- Dodi_Dogg
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

A4o vij ko staa
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836
ПИШИ НА КИРИЛИЦА ВЕЧЕ ИМА КРЕДОР НЯМА ИЗВИНЕНИЯ
само не съм изтрил мнението защото е важна информацията
DragoCL

http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836
ПИШИ НА КИРИЛИЦА ВЕЧЕ ИМА КРЕДОР НЯМА ИЗВИНЕНИЯ
само не съм изтрил мнението защото е важна информацията
DragoCL
- minimiro
 - Автомобил: Audi A3
 - Двигател:
 - Контакти:

GoGo82 написа:Според мен всички видове имобилайзери, ключета и всякакви други прекъсвачи сложени между акумулатора и бобината се прескачат точно по този начин (жичка между двете и ... воаля). За това май е по-добре да имаме и допълнително заключване на капака или както колегата спомена някакъв прекъсвач по горивната система. gruebel
Не е точно така, ако прекъсвача е на захранващия кабел - да, но ако е прекъснат управляващия сигнал, голямо ровене из сноповете ги чака, докато хванат кой кабел къде води..... и дори и така вече зависи какъв точно е прекъсвача... щото може да е обикновено ключе, ма може да е и безконтактен имобилайзер - ампула с приемник и съответно предавател на връзката с ключовете.... моя алармаджия разправяше за такива щуротии, скрита ампула в тапицерията из колата някъде.... имаш една пишка на връзката с ключовете дето трябва да се доближи до приемника на по-малко от 3см, и ти дава 10-20-30сек за палене, угасиш ли веднъж - повтаряш процедурата.... ма приемника е колкото батерия от големите за електронен часовник, нъл се сещате че може да е в таблото, ма може и да е навсякъде другаде
50тина $ разправяше че струвала джаджичката..... тва вече е хитро, мое да е навсякъде
- ачо
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Dodi_dog написа:A4o vij ko staa
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836quote]
Вчера го прочетох и отидох да проверя.Тоя сервиз така са го забутали между некви складове та едвам го открих.Не успях да влезна вътре защото излезе някакъв от съседната газстанция и почна да задава много въпроси-за ремонт ли става въпрос, кой ме праща и от тоя род.Доколкото успях да видя вътре имаше доста нови коли с транзитна регистрация...не ми изглеждаха за ремонтquote
- ачо
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Абе нещо не ми се получи цитата ама се надявам да го разберетеачо написа:Dodi_dog написа:A4o vij ko staa
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836quote]
Вчера го прочетох и отидох да проверя.Тоя сервиз така са го забутали между некви складове та едвам го открих.Не успях да влезна вътре защото излезе някакъв от съседната газстанция и почна да задава много въпроси-за ремонт ли става въпрос, кой ме праща и от тоя род.Доколкото успях да видя вътре имаше доста нови коли с тр
анзитна регистрация...не ми изглеждаха за ремонтquote
Върни се в “ОФФ-Топик - други”