Прочетох и аз всичките постове, става интересно. Ясно е, че единия иска да изпраска другия. Но аз искам да питам едно нещо другарят Гуру.
1. Абе пич, ти като казваш че си си създал някакво име 5-6 години във Форума и т.н. и си едва ли не спасителят Моисей на Голфаджиите, ЩЕ ДОПУСНЕШ ЛИ НЯКАКЪВ СИ СТОИЛ ИЛИ НЯКАКВО ДРУГО ЛИЦЕ ДА ТИ РОНИ ПРЕСТИЖА БЕ? Хайде стига глупости, стига оправдания моля те. Ако искаш да си коректен и мъжкар ще се стремиш никой да не ти ползва ник, телефони, скайпове, фейсове и т.н. Ама как пък се е случило, че той ги продавал ама с един от твоите телефон/и? Виж как малко интересно се навързват нещата. Малко в повече ми идва това ама той, ама аз, ама той с как с моя телефон, ама как така той се представил за мене, пак аз не съм той, ама ще ти дам истинския му телефон, че той не вдига на еди кой си /ама иначе се занимава с търговия, а човек който се занимава с търговия няма как да не си вдига телефона, нали ако няма търговия няма да има какво да яде/. Голямо блато създаде бе колега. Нали все пак реноме имаш?!

А то какво става, ама аз не бях.....ама аз от него купувам някой неща....ама то има някои където ми харесват, а други не. Интересно, а пък той как ти има контактите във всички Форуми, и как знае къде-какво? Ама като си прекупвач, на оня твоя Стоил кой му дава право да ти рони престижа? Чудна работа? Сега и нещо друго ще ти кажа, като съм те гледал не ми приличаше на човек който продава клошарии, ама продаваш стока за по 1000 и повече лева. Като продаваш за такива пари и искаш да се купува от теб, ти трябва да си коректен. А за мен не си бил коректен с колегата.

А понеже си голяма работа, искам аз да ти кажа колко си некоректен. Тия джанти МТМ бимото и т.н. стояха много време да се продават. Гледаха ги хората и т.н. Ама интересното е, че имаше един пост, който беше написано нещо от сорта: Колега поне кажи, че са реплика за да не се набута някой.
А ти мисля, че написа: Ама той не вижда ли, че съм писал............ не знам какво си.
Но аз си давам, мъжката дума, че ти никъде не беше опоменал, че тия джанти са реплика.
Точно затова, ти за мен си лъжец, и ще си останеш такъв. Понеже не знам купувача има ли семейство и т.н. ама не ми се мисли, заради една цепнатина животи може да отнемеш. Халал да са ти 800-те лева. За мен ти си ми ясен.