Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Мнениеот dentdaemon » Съб 07 сеп 2013 19:27

Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение, ама вие това сериозно ли го говорите ? И мен някой да ми звънне след 3 месеца за нещо което съм му продал освен да се изсмея друго не мога да направя. И аз си купих така реле което успях да сложа след 1 месец и се оказа че не работи, изобщо не съм звънял на човека, защото кво да кажа 1 месец мина ма аз сега го сложих и то не работи. Ми то за тия 3 месеца той може да е влязъл в 352432 трапа. Историята е пий една студена вода и следващия път като купиш джанти първата работа на гумаджията и баланс машината :th_up

Това не променя факта, че продавачът е мошеник, ако е знаел за дефекта.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 07 сеп 2013 19:34

enigma79 написа:
Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение, ама вие това сериозно ли го говорите ? И мен някой да ми звънне след 3 месеца за нещо което съм му продал освен да се изсмея друго не мога да направя. И аз си купих така реле което успях да сложа след 1 месец и се оказа че не работи, изобщо не съм звънял на човека, защото кво да кажа 1 месец мина ма аз сега го сложих и то не работи. Ми то за тия 3 месеца той може да е влязъл в 352432 трапа. Историята е пий една студена вода и следващия път като купиш джанти първата работа на гумаджията и баланс машината :th_up

Колега ако ти можеш да си позволиш някои неща то тука не е точно така,доста от нас купуват част по част,както и в този случай може да е 1во джанти,после като има средства и гуми.Лесно е когато имаш добър финансов гръб,трудно е когато нямаш и се налага да събираш трошичка по трошичка.

Ако нямаш 30 лева за гумаджия да ти ги завърти за какви 18-ки джанти говорим ? Отделно не разбирам как си купуваш нещо което искаш и 2 месеца не го поглеждаш, като си купя нещо за колата само дето не спя с него в леглото докато не го сложа. От колегата N1po имам добри впечатления от форума не казвам че лъже, просто казвам че след 3 месеца да претендираш за нещо което си купил ама не си сложил е доста оптимистично. Ако колегата ГУРУ е знаел и се е направил на луд то си е камък в неговата градина, нищо на този свят не остава висящо рано или късно се връща и то с лихвите :th_up

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Съб 07 сеп 2013 20:12

Хайде глупости сега :) имали значение кой с какво спял , кога го слагал , дали разбирал от гуми и джанти ?...
Ами ако беше жена сама ...:gruebel
Продавача дава ли дефектни стоки умишлено с висока цена ?
Еми всичко друго отпада ,а защо N1PO не ги е огледал той сам ще си се линчува , ние останилите наказваме продавача.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 07 сеп 2013 20:45

Aprilia написа:
enigma79 написа:

Колега ако ти можеш да си позволиш някои неща то тука не е точно така,доста от нас купуват част по част,както и в този случай може да е 1во джанти,после като има средства и гуми.Лесно е когато имаш добър финансов гръб,трудно е когато нямаш и се налага да събираш трошичка по трошичка.

Ако нямаш 30 лева за гумаджия да ти ги завърти за какви 18-ки джанти говорим ? Отделно не разбирам как си купуваш нещо което искаш и 2 месеца не го поглеждаш, като си купя нещо за колата само дето не спя с него в леглото докато не го сложа. От колегата N1po имам добри впечатления от форума не казвам че лъже, просто казвам че след 3 месеца да претендираш за нещо което си купил ама не си сложил е доста оптимистично. Ако колегата ГУРУ е знаел и се е направил на луд то си е камък в неговата градина, нищо на този свят не остава висящо рано или късно се връща и то с лихвите :th_
Подкрепям колегите по горе ! Даваш 700-800 лв. за джанти и после нямаш 30 лв. глупости! Може и колега да си ги е търкалям 3 месеца и да е влизаш в няколко хиляди дупки.Kакто прочетох има доста колеги доволни от Guru. Ами да питам колега купувач ако си беше купил кола за 4000лв. и след 3 месеца отишъл и я регистрирал започнал да я кара и колата се развалила тогава на от кого ще си иска парите? Не го разбирам аз това да пишеш къде ли не и да се оплакваш............ отиваш намираш Guru и се разбирате .

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Съб 07 сеп 2013 20:49

След като е влязъл в няколко хиляди дупки кита върху заварката и евентуално боята са се появили сами.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 07 сеп 2013 20:51

plamen-roni написа:
Aprilia написа:
enigma79 написа:

Подкрепям колегите по горе ! Даваш 700-800 лв. за джанти и после нямаш 30 лв. глупости! Може и колега да си ги е търкалям 3 месеца и да е влизаш в няколко хиляди дупки.Kакто прочетох има доста колеги доволни от Guru. Ами да питам колега купувач ако си беше купил кола за 4000лв. и след 3 месеца отишъл и я регистрирал започнал да я кара и колата се развалила тогава на от кого ще си иска парите? Не го разбирам аз това да пишеш къде ли не и да се оплакваш............ отиваш намираш Guru и се разбирате .

Потребителски аватар
richko25
Автомобил: VAG
Двигател:

Мнениеот richko25 » Съб 07 сеп 2013 21:15

Прочетох мнооого тъжна тема...нали разбирате ,че сами сме си виновни за положението в което се намираме? :death
Продавача е за :newsm66
Купувча е за :banghead

За мен и двамата имат вина/кой по-малка кой по-голяма/...но тъжното е ,че тази история ще се повтаря с различни герои.И докато не променим мисленето си няма да прогресираме изобщо :exclaim

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 07 сеп 2013 21:58

От първото мнение на предишната страница става ясно, че продавача има поне още 4 ника само в този форум освен гуру.
Какъв е този търговец дето предварително се клонира за да може после да прехвърли отговорността на някоя от предварително създадените мъртви души? И това май все още не е разрешено от правилата на форума
А купувача е виновен само, че е допуснал да бъде измамен, ако не беше той щеше някой друг да се върже. Той вече си е платил за грешката, редно е и продавача да си плати.
Жалко е само, че той веднага ще си направи нова регистрация (по-вероятно няколко нови регистрации) и ще продължи да си мошеничества.
През колкото и дупки да са минали джантите за 3 месеца няма как сами да се заварят и китват отгоре, а и самия продавач признава, че е знаел за заварката.

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Съб 07 сеп 2013 23:57

Прочетох и аз всичките постове, става интересно. Ясно е, че единия иска да изпраска другия. Но аз искам да питам едно нещо другарят Гуру.

1. Абе пич, ти като казваш че си си създал някакво име 5-6 години във Форума и т.н. и си едва ли не спасителят Моисей на Голфаджиите, ЩЕ ДОПУСНЕШ ЛИ НЯКАКЪВ СИ СТОИЛ ИЛИ НЯКАКВО ДРУГО ЛИЦЕ ДА ТИ РОНИ ПРЕСТИЖА БЕ? Хайде стига глупости, стига оправдания моля те. Ако искаш да си коректен и мъжкар ще се стремиш никой да не ти ползва ник, телефони, скайпове, фейсове и т.н. Ама как пък се е случило, че той ги продавал ама с един от твоите телефон/и? Виж как малко интересно се навързват нещата. Малко в повече ми идва това ама той, ама аз, ама той с как с моя телефон, ама как така той се представил за мене, пак аз не съм той, ама ще ти дам истинския му телефон, че той не вдига на еди кой си /ама иначе се занимава с търговия, а човек който се занимава с търговия няма как да не си вдига телефона, нали ако няма търговия няма да има какво да яде/. Голямо блато създаде бе колега. Нали все пак реноме имаш?! :mhihi А то какво става, ама аз не бях.....ама аз от него купувам някой неща....ама то има някои където ми харесват, а други не. Интересно, а пък той как ти има контактите във всички Форуми, и как знае къде-какво? Ама като си прекупвач, на оня твоя Стоил кой му дава право да ти рони престижа? Чудна работа? Сега и нещо друго ще ти кажа, като съм те гледал не ми приличаше на човек който продава клошарии, ама продаваш стока за по 1000 и повече лева. Като продаваш за такива пари и искаш да се купува от теб, ти трябва да си коректен. А за мен не си бил коректен с колегата.

Изображение

А понеже си голяма работа, искам аз да ти кажа колко си некоректен. Тия джанти МТМ бимото и т.н. стояха много време да се продават. Гледаха ги хората и т.н. Ама интересното е, че имаше един пост, който беше написано нещо от сорта: Колега поне кажи, че са реплика за да не се набута някой.

А ти мисля, че написа: Ама той не вижда ли, че съм писал............ не знам какво си.

Но аз си давам, мъжката дума, че ти никъде не беше опоменал, че тия джанти са реплика.

Точно затова, ти за мен си лъжец, и ще си останеш такъв. Понеже не знам купувача има ли семейство и т.н. ама не ми се мисли, заради една цепнатина животи може да отнемеш. Халал да са ти 800-те лева. За мен ти си ми ясен.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 08 сеп 2013 0:27

Apokaliptiko написа:който беше написано нещо от сорта: Колега поне кажи, че са реплика за да не се набута някой.

А ти мисля, че написа: Ама той не вижда ли, че съм писал............ не знам какво си.

Но аз си давам, мъжката дума, че ти никъде не беше опоменал, че тия джанти са реплика.

Да помогна: "Затова съм написал Design, който не му е ясно какво значи това, да не купува." (или доста подобно на това) (By the way: Май темата не е изтрита, а е в модераторски раздел, така че точния цитат не би трябвало да е проблем да се възпроизведе, ако трябва :rolleyes )

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Нед 08 сеп 2013 1:21

Много е тъпо да се премълчават такива неща, най-малкото България е малка. От @Guru съм си пазарувал неща и съм доволен (нови), за случката ме заболяха очите да чета, не мога да взема страна, но мисля, че е крайно некоректно да се спестява информация, особено за артикули втора употреба.

Поздрави

Потребителски аватар
KoKu
Автомобил: E38 ALPINA
Двигател:

Мнениеот KoKu » Нед 08 сеп 2013 2:14

Аз стигам до 2 заключения;
1во че продавача си е мишкар и си е премълчал забележката за да изкара едни кирливи 800лв
2ро че купувача си е сам виновен за недоглеждането.Може ли 1 час да оглеждаш джанти (при положениие,че си бил/си гумаджия) и да не видиш заварката
Да беше я открил в нормален срок добре,ама 2 месеца по-късно е несериозно.
А пък дребните душици ката продавача винаги ще си ги има в наща мила родина....

Потребителски аватар
chochko_06
Автомобил: Golf 1.6
Двигател: AKL

Мнениеот chochko_06 » Нед 08 сеп 2013 8:55

Аз немога да резбера какво защитавате продава при положение, че момчето като е видяло заварката му е потърсил отговорност, а той си измисля нечовешко смешни оправдания. Не го кара са му връща джантите. Какъв търговец може да е той. Аз съм продавал цепната джанта и не съм я замаскирал за да мога да я продам. А ако неможех щях да я заваря. За 800лв джанти бих дал 60лв да направя заварка а не да я мацотя с кит пък ако бях търговец който си мисля че имам добра репутация въобще не бих се замислил. Че тоя гуру придава ебати скъпите джанти. Гуру тук не сме в детската градина да ти се вържеме на тъпите опрсвдания. Как може някой да ти повярва, че чужд профил във фб има твоя снимка.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Нед 08 сеп 2013 10:18

Казваш, че се подвизава и в други форуми и това му е бизнес.
Пусни темата в Ауди, колкото повече прочетат, толкова повече ще внимават в контактите с него. Не, че няма да си смени ника или телефона, ама да му е за обица, че с нечестност се правят дребни пари, докато не те опознаят. След това си АУТ от бизнеса.

А най-точното мнение е на колегата KoKu, предният пост.

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Нед 08 сеп 2013 10:46

Напълно подкрепям мнението на Vlad777 и първите две трети на Apokaliptiko ,до момента в който предварително го обявява за измамник(негово мнение),но не и мое.Много хора заемат виждам позицията на купувача и за тях guru е измамник, защото е знаел за повредата (и човека сам си призна),НО отрича той да е човека продал джантите,което за мен е най важното и като че ли не му се обръща внимание особено,а веднага се казва ти си такъв и онакъв...От друга страна има изказвания ,които по мое мнение са нелогични за се приказват приказки на купувача "да си гледал",защото всеки може да бъде на негово място и в магазина може да ти дадат вкиснало мляко и да се прибереш вкъщи и като видиш да кажеш ,че искаш или обезщетение или нова стока ,което за мен нормално и касиера да ти каже...."ами да си гледал" , ееее няколко лева ще се прежалят ама 700(по думите на guru)...На 99% подкрепям колегата купил джантите до момента, в който oбвинява точно guru, защото за мен нищо не е доказано докато не се направи някаква среща лице в лице ,а иначе наистина много има съмнително колегата guru с толкова имена и телефони ,ама бил друг ами незнам какво си, а не казва кой е уж истинския продавач както казва Vlad777 ,все едно го прикрива...За мен това е алогично и непонятно ,щом си градил уж име на търговец ,а не казваш кой те е наковал....,с което привличаш гнева на останалите колеги и то с право!Ако твоето твърдение е вярно,в което ми се искам да вярвам трябва да вдигнеш завесата на мистичния продавач, които твърдиш,че съществува и да го покажеш.Мисля ,че достатъчно се събират съфорумци в Сф.,палиш си колата вземаш търговеца със себе си и газ до София.Ако не си измамник както твърдиш,то колегата закупил от теб джантите ти дължи не само устно ,но и писмено упровержение и извинение във форума и ще му бъде като обица на ухото да не се набеждават така хората,но ако те разпознае ....лошо за теб според мен!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”