Как да препиша - Даскале Помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Formel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преписвах по следния начин.написвах всичко на картонена лента за която връзвах ластик ,който пък връзвах горе високо под мишницата.Картончето ми стои в ръкава,когато ми потрябва просто го дръпвам и после го пускам то само се прибира в ръкава.Правил съм го и с вратовръзка. Картонената лента стои във вратовръзката издърпвам прочитам пускам.Това е. 

Колега а не ви ли дават да използвате помагала или книги ,за да не помните цитатите,ако дават,на някоя по предна или задна страница,на бялото, си напиши темата(предполагам,че знаеш колко вариянта ще има щом говорите за "царски")ако трябва пишеш всичките теми на различни листи в книгата!Другото е на листата,който ще ти ги подпише(ти преди тва ще си ги определиш вкъщи естествено)си напиши темите с спряла химикалка,ама натискай,ефекта ще го видиш,а ако те пита нещо ще кажеш,чесе е отбелязало от предишната страница на тетрадката ,а ти точно преди секунда си го откъснал от нея.....Съветче:използвай нещо старо и доказано ,много проверяват сега за телефони,mp3 и т.н
Айде и дано да съм ти бил полезен УСПЕХ
Айде и дано да съм ти бил полезен УСПЕХ
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
scirocco gt написа:Няма ли нещо по модерно от стандартния пищоффф,така аз го правех,ама беше отдавна
с handsfree, за целта се използва дълъг ръкав блуза (яке). прекарва се под ръкава и цял час си подпираш главата, като слушаш какво ти диктува поставеното лице

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
baTkoTo написа:Даскалицата идва да разписва всеки лист за да не се извади вече написан лист и само да го предадем защото беше хващала миналата година един
Аз затова като правехме класно и на първото класно и дам да ми подпише 7 листа и ми останат към 5 за готови пищови или най-често си правех темите и след това отивах с 20 химикала на училище и вместо да пиша през часа, тренирам точни подпис и я подписвам аз. Никога не са ме хващали така. И не се мъчиш да се криеш.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В универстета винаги сме спорили кое ще отнеме по малко време да се направят пищови или да седнеш да си научиш материала ? Но това е друго.
По едно време един присрастен към упойващи вещества ( наркоман ) излезе с идеална идея вика :
" - Правя пищовите в размер на клепаците си и ги напъхвам вътре. После след мигане ще се минава на следващия матерял от пищова. Но най големия проблем е дали няма да се усъмнят като ме видят че пиша с затворени очи по време на целия изпит. "
Е нямаше като тоя пич като се напуши, пробвай може да стане

По едно време един присрастен към упойващи вещества ( наркоман ) излезе с идеална идея вика :
" - Правя пищовите в размер на клепаците си и ги напъхвам вътре. После след мигане ще се минава на следващия матерял от пищова. Но най големия проблем е дали няма да се усъмнят като ме видят че пиша с затворени очи по време на целия изпит. "
Е нямаше като тоя пич като се напуши, пробвай може да стане

reinhard написа:Правил съм го доста пъти ама някак си по презумпция смятат ,че никой не е толкова нагъл.Естествено листите не трябва да са цяла бала а да изглеждат като написани в момента.Ludia написа:reinhard написа:Има и нещо друго.Нормални листи,написани с нормален шрифт.По някое време си ги изваждаш на масата и най-спокойно си пишеш - няма да има подзрителни пози и действия.Вероятно няма да дойдат да те проверяват - както казват най-тъмно е под свещника.Почти никой няма да се сети за най-очевидното.Това беше моя метод
да бе ама ако все пак го погледне даскалицата.....много е голям риска за класно.....
На нас ни даваха няколко теми за класното , та си приготвях всичките на листи във вид на чернова , разбирай със драсканици , поправяния и тем подобни , така че пищова да изглежда като чернова . Приготвях си " черновата" за изваждане докато учителката пише темата на дъската и след известно време я вадих , по- точно сменявах с тази дето си драскам .
ПП Преписвал съм само при тази учителка , защото беше много зла и това ме амбицираше , но по-добре си учете , ще ви е от полза.
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Как да препиша - Даскале Помощ
Даскала™ написа:.......да видя дали съм способен и тарикат![]()
Иначе всичко съм си учил наизуст![]()
аз го учех с разбиране

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
XaBaTa™ написа:Пишеш темата в Word документ и после я правиш на 4-ри колонки на страница ...
режеш ги на лентички и ги нагъваш на хармоники
После с едната ръка пишеш, а с другата държиш хармониката (аз се бях специализирал даже да си я разлиствам)
По мое време минаваше ... сега не знам
И аз го правех

Върни се в “ОФФ-Топик - други”