Как да препиша - Даскале Помощ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Сря 30 май 2007 21:37

Аз преписвах по следния начин.написвах всичко на картонена лента за която връзвах ластик ,който пък връзвах горе високо под мишницата.Картончето ми стои в ръкава,когато ми потрябва просто го дръпвам и после го пускам то само се прибира в ръкава.Правил съм го и с вратовръзка. Картонената лента стои във вратовръзката издърпвам прочитам пускам.Това е. :oops:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 30 май 2007 21:37

Shame On You да ни тъ нащърби даскълът mhihi

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Сря 30 май 2007 21:50

Колега а не ви ли дават да използвате помагала или книги ,за да не помните цитатите,ако дават,на някоя по предна или задна страница,на бялото, си напиши темата(предполагам,че знаеш колко вариянта ще има щом говорите за "царски")ако трябва пишеш всичките теми на различни листи в книгата!Другото е на листата,който ще ти ги подпише(ти преди тва ще си ги определиш вкъщи естествено)си напиши темите с спряла химикалка,ама натискай,ефекта ще го видиш,а ако те пита нещо ще кажеш,чесе е отбелязало от предишната страница на тетрадката ,а ти точно преди секунда си го откъснал от нея.....Съветче:използвай нещо старо и доказано ,много проверяват сега за телефони,mp3 и т.н
Айде и дано да съм ти бил полезен УСПЕХ

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 май 2007 21:52

Бе имаше едни химикали с ултравиолетова светлина :roll:

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 30 май 2007 22:03

Даскала™ написа:Бе имаше едни химикали с ултравиолетова светлина :roll:

на 2-та страница съм дал линка

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 30 май 2007 22:13

За мен е от особена важност когато човек преписва да е много нагъл!Винаги съм сядал на първия чин и тъй като учителите знаят че тези които седят най-отпред са си научили всичко,не ти обръщат внимание,а следят седящите най-отзад!

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 31 май 2007 0:09

scirocco gt написа:Няма ли нещо по модерно от стандартния пищоффф,така аз го правех,ама беше отдавна :roll:

с handsfree, за целта се използва дълъг ръкав блуза (яке). прекарва се под ръкава и цял час си подпираш главата, като слушаш какво ти диктува поставеното лице :D перфектно за големи аудиторий, за взимане на изпит който е тема :D

:shock ей така съм гледал на пищовите на химиците. при тях изпита ако е да развият тема за даден химичиен елемент или нещо подобно се взима един наръч химикали задължително прозрачни (мисля че са 6 или 8 стенни) и по стените на химикала се изписват формулите чрез остър предмет. а отгоре на капачката или обратната страна на химикала се изписва химичния елемент... смятайте с какъв наръч химикали ходят на изпит, обаче ноемра действа перфектно :D :D

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 31 май 2007 0:44

baTkoTo написа:Даскалицата идва да разписва всеки лист за да не се извади вече написан лист и само да го предадем защото беше хващала миналата година един

Аз затова като правехме класно и на първото класно и дам да ми подпише 7 листа и ми останат към 5 за готови пищови или най-често си правех темите и след това отивах с 20 химикала на училище и вместо да пиша през часа, тренирам точни подпис и я подписвам аз. Никога не са ме хващали така. И не се мъчиш да се криеш.

Потребителски аватар
xaxobgcc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxobgcc » Чет 31 май 2007 9:33

А случайно телефона ти да подържа Java?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 31 май 2007 10:16

дадоха ти линка, никой няма да те остави с телефони, пда и други hi-tec джаджи на изпит по литература, докато с "празни" листа :twisted:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 31 май 2007 10:31

В универстета винаги сме спорили кое ще отнеме по малко време да се направят пищови или да седнеш да си научиш материала ? Но това е друго.
По едно време един присрастен към упойващи вещества ( наркоман ) излезе с идеална идея вика :
" - Правя пищовите в размер на клепаците си и ги напъхвам вътре. После след мигане ще се минава на следващия матерял от пищова. Но най големия проблем е дали няма да се усъмнят като ме видят че пиша с затворени очи по време на целия изпит. "

Е нямаше като тоя пич като се напуши, пробвай може да стане
:Mr Green Fun :ihihih:

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Чет 31 май 2007 10:35

reinhard написа:
Ludia написа:
reinhard написа:Има и нещо друго.Нормални листи,написани с нормален шрифт.По някое време си ги изваждаш на масата и най-спокойно си пишеш - няма да има подзрителни пози и действия.Вероятно няма да дойдат да те проверяват - както казват най-тъмно е под свещника.Почти никой няма да се сети за най-очевидното.Това беше моя метод

да бе ама ако все пак го погледне даскалицата.....много е голям риска за класно..... :lol:
Правил съм го доста пъти ама някак си по презумпция смятат ,че никой не е толкова нагъл.Естествено листите не трябва да са цяла бала а да изглеждат като написани в момента.

На нас ни даваха няколко теми за класното , та си приготвях всичките на листи във вид на чернова , разбирай със драсканици , поправяния и тем подобни , така че пищова да изглежда като чернова . Приготвях си " черновата" за изваждане докато учителката пише темата на дъската и след известно време я вадих , по- точно сменявах с тази дето си драскам .
ПП Преписвал съм само при тази учителка , защото беше много зла и това ме амбицираше , но по-добре си учете , ще ви е от полза.

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Чет 31 май 2007 10:55

Прекарай мп3-то през ракава и го сложи в джоба!Остави само едната слушалка да стърчи през ракава!И я слагапш в ухото и все едно си подпираш главата!Малък съм ама доста пъти съм го праил!!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Как да препиша - Даскале Помощ

Мнениеот batmilko » Чет 31 май 2007 13:00

Даскала™ написа:.......да видя дали съм способен и тарикат :lol:
Иначе всичко съм си учил наизуст :wink:

аз го учех с разбиране mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 31 май 2007 13:02

XaBaTa™ написа:Пишеш темата в Word документ и после я правиш на 4-ри колонки на страница ...
режеш ги на лентички и ги нагъваш на хармоники :wink:

После с едната ръка пишеш, а с другата държиш хармониката (аз се бях специализирал даже да си я разлиствам) :arrow:

По мое време минаваше ... сега не знам :roll:

И аз го правех :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”