За децата от 60-70-80 -те год.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Нед 20 яну 2008 10:58

Аз като набор 89 мога да кажа само едно ебаси ами и ние си правехме димки с вестници и амониева силитра, и ние се целехме с фунийки, по цяло лято играехме на война или на стражари и апаши или пък на жоманка :) Бяхме си направили кокили и целия квартал лапетата ходехме на кокили :lol: Състезавахме се с балканчетата на родителите си. Возехме се по 4ма на тея балканчета ебаси 1 кара 1 на кормилото 1 прав на рамката и 1 на багажника :lol: Помня като си прекарахме кабелна телевизия баси гледах детски филмчета :lol: после излязоха разни терминатори и т.н. ама майка не ми даваше да играя на него незнам защо! Имахме москвич 12так дефорсиран :D каквото и да значеше това повече от 140 не вдигаше :twisted: Помня и първия GSM на баща ми леле колко се смях кой ти е знаел че някога ще си носиш телефона в джоба и ще говориш когато си искаш :lol: После взехме Golf 2 малиии а беше на годините на Москвича :twisted: Та кой ти беше качвал дотогава Бузлуджа на 4та скорост все хубави моменти който никога няма да забравя. Сега живота е един забързан, всеки гледа парите и нищо друго.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Нед 20 яну 2008 13:16

Детство мое реално и валшебно.......пък сега симолатори !!!
няма фуниики ,скобници ,лепки,къщички по дърветата да копаеш землянки,да дебнете бандата от другият квартал да влязе да си копуват баничка с боза и да им тупнете колелетата , да връщаш ботилки от олио че наи-скъпите или хартия на вторични съровини,
сравнение с нас децата сега живеят много безопасен живот единствената опастност сме ние с колите моля ви нека опазим децата !!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”