За децата от 60-70-80 -те год.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Аз като набор 89 мога да кажа само едно ебаси ами и ние си правехме димки с вестници и амониева силитра, и ние се целехме с фунийки, по цяло лято играехме на война или на стражари и апаши или пък на жоманка
Бяхме си направили кокили и целия квартал лапетата ходехме на кокили
Състезавахме се с балканчетата на родителите си. Возехме се по 4ма на тея балканчета ебаси 1 кара 1 на кормилото 1 прав на рамката и 1 на багажника
Помня като си прекарахме кабелна телевизия баси гледах детски филмчета
после излязоха разни терминатори и т.н. ама майка не ми даваше да играя на него незнам защо! Имахме москвич 12так дефорсиран
каквото и да значеше това повече от 140 не вдигаше
Помня и първия GSM на баща ми леле колко се смях кой ти е знаел че някога ще си носиш телефона в джоба и ще говориш когато си искаш
После взехме Golf 2 малиии а беше на годините на Москвича
Та кой ти беше качвал дотогава Бузлуджа на 4та скорост все хубави моменти който никога няма да забравя. Сега живота е един забързан, всеки гледа парите и нищо друго.
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Детство мое реално и валшебно.......пък сега симолатори !!!
няма фуниики ,скобници ,лепки,къщички по дърветата да копаеш землянки,да дебнете бандата от другият квартал да влязе да си копуват баничка с боза и да им тупнете колелетата , да връщаш ботилки от олио че наи-скъпите или хартия на вторични съровини,
сравнение с нас децата сега живеят много безопасен живот единствената опастност сме ние с колите моля ви нека опазим децата !!!
няма фуниики ,скобници ,лепки,къщички по дърветата да копаеш землянки,да дебнете бандата от другият квартал да влязе да си копуват баничка с боза и да им тупнете колелетата , да връщаш ботилки от олио че наи-скъпите или хартия на вторични съровини,
сравнение с нас децата сега живеят много безопасен живот единствената опастност сме ние с колите моля ви нека опазим децата !!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”