Отказване на цигарите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Вто 26 юли 2005 17:09

И аз това разправям от сума време :D
И съм спрял бягането защото адски много ми пречи на пушенето :D

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Re: купих ТАБЕКС

Мнениеот warrior » Чет 28 юли 2005 13:41

biol написа:днеска си купих табекс

ми ха да ти е честито :) аз мога да се похваля 4е ве4е 8ми месец не съм си усмърдявал устата :) спрях ги с табекс... истината е че цигарите лесно се спират, трудното е след това да не почнеш пак. имай предвид че от табекса човек става бая раздразнителен и е доста трудно първите 2 месеца след като спреш.
успех! :wink:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 28 юли 2005 13:55

Ма к'во му мислите толкова?Хвърляйте я тази гадост!

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 28 юли 2005 15:39

При мене беше по-лесно имах стимул. Като станах на 30+ съвсем случайно се оказа че съм почнал да ставам хипертоник. Докторите казаха хапчета до живот. Погледнах се в огледалото дебел чичко. Реших че искам да си видя внуците един ден, и ги спрях. И цигарите и храната. Първото окончателно второто временно. Отървах се от цигарите, излишните килограмите и високото кръвно.
Тъй че си опичайте акъла. Докато човек е по-млад организма му се справя с всичко, но с годините нещата се променят и един ден съвсем неочаквано човек разбира че се е сдобил с болежки.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 28 юли 2005 15:44

silent написа:При мене беше по-лесно имах стимул. Като станах на 30+ съвсем случайно се оказа че съм почнал да ставам хипертоник. Докторите казаха хапчета до живот. Погледнах се в огледалото дебел чичко. Реших че искам да си видя внуците един ден, и ги спрях. И цигарите и храната. Първото окончателно второто временно. Отървах се от цигарите, излишните килограмите и високото кръвно.
Тъй че си опичайте акъла. Докато човек е по-млад организма му се справя с всичко, но с годините нещата се променят и един ден съвсем неочаквано човек разбира че се е сдобил с болежки.

Same shit, another place. :-( И аз съм така. Храната е намалих МНОГО, ама тея пусти цигари.... и ракията....

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Пет 29 юли 2005 8:58

Вече 10 ден никакви цигари
отказах и табекса ама още ми се пуши
табекса помага ама трябва воля и инат
навика и желанието ... мака :banghead:
трудно е ама си струва

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пет 29 юли 2005 9:33

Успех - не забравяй крайната цел - да спреш да пушиш - една цигарка прецаква работата - едно дръпване прецаква работата - дъвчи дъвка - опитвай се да не мислиш за тютюнките - изкарвай си го на пушачите около теб :D

ИВАНОВА
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ИВАНОВА » Съб 01 май 2010 13:51

Нека и аз да споделя моят горчив опит с пушенето.Започнах да пуша още в училище.Докато бех бременна и кърмачка не съм пушила,но после наваксвах здраво.На 28 год отказах цигарите с ТАБЕКС, осем години не бях палила цигара изобщо.После започнах по малко да си подръпвам от цигарата на мъжа ми и така докато пак започнах да пуша по кутия на ден.Вече десетина години ги спирам и ги започавам по няколко пъти на година.Отказвала съм ги стотина пъти и пак съм ги почвала.Сега пак си взех ТАБЕКС,мисля да е за последен път.Много искам да не пуша никога повече.Чувствам се много зле като пуша,горчат ми,вие ми се свят и много се ядосвам на себе си.Не правете като мене - ако веднъж сте спрели не започвайте никога повече.

dessitta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dessitta » Пон 31 яну 2011 21:08

Здравейте,

Аз пия табекс от 10 дни и вече от 6 не пуша ! По принцип съм човек, който няма никаква воля, така че мисля, че определено хапчетата са ми помогнали :) Единственото гадно нещо е ужасния вкус в устата и безсънието :(

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 31 яну 2011 22:44

Аз правя Табекса... :012: :deal

Ако има някакви въпроси мога да питам колегите. :обичам ви

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 01 фев 2011 10:07

Dead man написа:Аз правя Табекса... :012: :deal

Ако има някакви въпроси мога да питам колегите. :обичам ви

Ти се дрогираш :063: :dummy:

Потребителски аватар
vanko88
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEK 1.6
Контакти:

Мнениеот vanko88 » Вто 01 фев 2011 10:28

Колеги, наистина всичко е воля. Цял живот съм тренирал спортове и съм научен на дисциплина и самоуважение. Крастата с цигарите ми започна преди 3 години. Активно спортувах и активно си пушех. Не ми пречеше ( здравословно и финансово ), докато от скоро започнах да се задъхвам, а и джоба ми не е толкова дълбок като преди. Резултат - направих простата сметка " То май вече няма смисъл " - ( преди смисъла беше, че е яко усещането - пушех, защото ми ставаше кеф Доскоро палех, защото ми е кофти от проблеми или ми ставаше кофти като запаля, защото се сещах за проблемите ). И така вече от 12 часа не пуша. Нямам нужда от цигари, не усещам потребност. Ако случайно усетя такъв порив, слагам анцуга и 10км бягане. Ако след това още ми се пуши още по 2км. :mrgreen:

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Вто 01 фев 2011 20:04

аз реших да си купя от тези дъвки ЦЪК , но чакам заплатка и веднагически се купуват

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Вто 01 фев 2011 20:44

Тая тема ми е набор mhihi .

По темата:Колеги си взимаха Табекс и след една седмица се отказаха от него,скъпо им било и Табекс и цигари mhihi !!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 01 фев 2011 20:46

Истината е една, когато има воля, се отказва всичко, когато няма се търсят причини!

Каквито и хапове да вземеш няма да ти помогнат, а и парите свършват за такива екстри!

Лошото е че когато откажеш цигарите минаваш на храната, и почваш да разстеш настрани!

Но не пожелавам на никой да отказва цигарите заради здравословни причини, шот тогава няма начин да не ги откажеш :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”