И съм спрял бягането защото адски много ми пречи на пушенето
Отказване на цигарите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: купих ТАБЕКС
biol написа:днеска си купих табекс
ми ха да ти е честито
успех!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
При мене беше по-лесно имах стимул. Като станах на 30+ съвсем случайно се оказа че съм почнал да ставам хипертоник. Докторите казаха хапчета до живот. Погледнах се в огледалото дебел чичко. Реших че искам да си видя внуците един ден, и ги спрях. И цигарите и храната. Първото окончателно второто временно. Отървах се от цигарите, излишните килограмите и високото кръвно.
Тъй че си опичайте акъла. Докато човек е по-млад организма му се справя с всичко, но с годините нещата се променят и един ден съвсем неочаквано човек разбира че се е сдобил с болежки.
Тъй че си опичайте акъла. Докато човек е по-млад организма му се справя с всичко, но с годините нещата се променят и един ден съвсем неочаквано човек разбира че се е сдобил с болежки.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:При мене беше по-лесно имах стимул. Като станах на 30+ съвсем случайно се оказа че съм почнал да ставам хипертоник. Докторите казаха хапчета до живот. Погледнах се в огледалото дебел чичко. Реших че искам да си видя внуците един ден, и ги спрях. И цигарите и храната. Първото окончателно второто временно. Отървах се от цигарите, излишните килограмите и високото кръвно.
Same shit, another place.
-
ИВАНОВА
- Автомобил:
- Двигател:
Нека и аз да споделя моят горчив опит с пушенето.Започнах да пуша още в училище.Докато бех бременна и кърмачка не съм пушила,но после наваксвах здраво.На 28 год отказах цигарите с ТАБЕКС, осем години не бях палила цигара изобщо.После започнах по малко да си подръпвам от цигарата на мъжа ми и така докато пак започнах да пуша по кутия на ден.Вече десетина години ги спирам и ги започавам по няколко пъти на година.Отказвала съм ги стотина пъти и пак съм ги почвала.Сега пак си взех ТАБЕКС,мисля да е за последен път.Много искам да не пуша никога повече.Чувствам се много зле като пуша,горчат ми,вие ми се свят и много се ядосвам на себе си.Не правете като мене - ако веднъж сте спрели не започвайте никога повече.
Здравейте,
Аз пия табекс от 10 дни и вече от 6 не пуша ! По принцип съм човек, който няма никаква воля, така че мисля, че определено хапчетата са ми помогнали
Единственото гадно нещо е ужасния вкус в устата и безсънието 
Аз пия табекс от 10 дни и вече от 6 не пуша ! По принцип съм човек, който няма никаква воля, така че мисля, че определено хапчетата са ми помогнали
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Аз правя Табекса...
Ако има някакви въпроси мога да питам колегите.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:Аз правя Табекса...![]()
![]()
Ти се дрогираш

- vanko88
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEK 1.6
- Контакти:
Колеги, наистина всичко е воля. Цял живот съм тренирал спортове и съм научен на дисциплина и самоуважение. Крастата с цигарите ми започна преди 3 години. Активно спортувах и активно си пушех. Не ми пречеше ( здравословно и финансово ), докато от скоро започнах да се задъхвам, а и джоба ми не е толкова дълбок като преди. Резултат - направих простата сметка " То май вече няма смисъл " - ( преди смисъла беше, че е яко усещането - пушех, защото ми ставаше кеф Доскоро палех, защото ми е кофти от проблеми или ми ставаше кофти като запаля, защото се сещах за проблемите ). И така вече от 12 часа не пуша. Нямам нужда от цигари, не усещам потребност. Ако случайно усетя такъв порив, слагам анцуга и 10км бягане. Ако след това още ми се пуши още по 2км. 
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз реших да си купя от тези дъвки ЦЪК , но чакам заплатка и веднагически се купуват
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тая тема ми е набор
.
По темата:Колеги си взимаха Табекс и след една седмица се отказаха от него,скъпо им било и Табекс и цигари
!!!
.По темата:Колеги си взимаха Табекс и след една седмица се отказаха от него,скъпо им било и Табекс и цигари
!!!- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Истината е една, когато има воля, се отказва всичко, когато няма се търсят причини!
Каквито и хапове да вземеш няма да ти помогнат, а и парите свършват за такива екстри!
Лошото е че когато откажеш цигарите минаваш на храната, и почваш да разстеш настрани!
Но не пожелавам на никой да отказва цигарите заради здравословни причини, шот тогава няма начин да не ги откажеш
Каквито и хапове да вземеш няма да ти помогнат, а и парите свършват за такива екстри!
Лошото е че когато откажеш цигарите минаваш на храната, и почваш да разстеш настрани!
Но не пожелавам на никой да отказва цигарите заради здравословни причини, шот тогава няма начин да не ги откажеш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”