Подкрепям. И аз ще участвамscuba написа:bobo7 написа:aко е за дом за сираци, нека да е тзози в Благоевград където вече ходихмеbobo7 написа:аз съм за и в двата случея
Аз съм ПРОТИВ. Там вече дадохме. Сега е на ред няко друг

scuba написа:Night_elf написа:,, дома за сираци в село Дрен.Няколко пъти съм ходила там както и в СОС детско селище Дрен.....
Няма смисъл. Там държавата и хора като Балъков дават достатъчно. Ние трябва да помогнем там където никой не се сеща
Да се погледне дома в Луковит
Night_elf написа:Аз предлагам някой да отвори една сметка и там всеки да вкара сума ... Ще се сложат някакви дати от кога до кога да се събират парите.Само дето някой трябва да поеме тази инициатива.Парите се теглят в даден ден ,решаваме какво ще се купува и се действа.Щеше да е много хубаво да се беше случило преди 1ви юни защото тогава еуфорията е огромна.
За дома в Дрен който споменах и Сос селището разликата е голяма.Инвестират само в селището ,но не и при децата в дома.И от мои лични впечатления,защото всяка седмица съм там мисля ,че наистина има и други места които заслужават внимание!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr, Google [Bot] и 13 госта