Подкрепям. И аз ще участвамscuba написа:bobo7 написа:aко е за дом за сираци, нека да е тзози в Благоевград където вече ходихмеbobo7 написа:аз съм за и в двата случея
Аз съм ПРОТИВ. Там вече дадохме. Сега е на ред няко друг
Да бъдем добри в един по-различен ден - II.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
.
колеги реши ли се за къде ще помагаме, аз съм твърдо ЗА и с наи голямо удоволствие ще се включа.. Пишете помощ и от мен... Надявам се повече хора да се включат........
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
scuba написа:Night_elf написа:,, дома за сираци в село Дрен.Няколко пъти съм ходила там както и в СОС детско селище Дрен.....
Няма смисъл. Там държавата и хора като Балъков дават достатъчно. Ние трябва да помогнем там където никой не се сеща
Да се погледне дома в Луковит
преди години съм ходила там
беше страшно положението
много болни деца гледат...отписани
и аз съм за
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Аз предлагам някой да отвори една сметка и там всеки да вкара сума ... Ще се сложат някакви дати от кога до кога да се събират парите.Само дето някой трябва да поеме тази инициатива.Парите се теглят в даден ден ,решаваме какво ще се купува и се действа.Щеше да е много хубаво да се беше случило преди 1ви юни защото тогава еуфорията е огромна.
За дома в Дрен който споменах и Сос селището разликата е голяма.Инвестират само в селището ,но не и при децата в дома.И от мои лични впечатления,защото всяка седмица съм там мисля ,че наистина има и други места които заслужават внимание!
За дома в Дрен който споменах и Сос селището разликата е голяма.Инвестират само в селището ,но не и при децата в дома.И от мои лични впечатления,защото всяка седмица съм там мисля ,че наистина има и други места които заслужават внимание!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Night_elf написа:Аз предлагам някой да отвори една сметка и там всеки да вкара сума ... Ще се сложат някакви дати от кога до кога да се събират парите.Само дето някой трябва да поеме тази инициатива.Парите се теглят в даден ден ,решаваме какво ще се купува и се действа.Щеше да е много хубаво да се беше случило преди 1ви юни защото тогава еуфорията е огромна.
Със сметката смятам, че е правилно да се спази и предишния опит.. Да се отвори точно като се знае къде ще ходим и каква сума трябва да съберем!
В Дрен какво е състоянието? От какво имат нужда? Ако имаш поглед върху други домове, които са по-зле - сподели...
- Night_elf
- Рошаво мазало
Значи ... аз поемам отговорността да се обадя утре на жената която ми е позната и да я попитам от какво имат нужда децта ,ще попитам и за възрастите за да съм сигурна и ще кажа тук пълната информация която получа.
За парите според мен по 10-15-20 лева някъде е доста прилична сума при положения ,че най-вероятно ще се купуват дрехи ,боички ,пластелини и фулмастри ...
За парите според мен по 10-15-20 лева някъде е доста прилична сума при положения ,че най-вероятно ще се купуват дрехи ,боички ,пластелини и фулмастри ...
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Night_elf
- Рошаво мазало
Появявам се с информация за дома в Дрен . По мои впечатления и думите на позната която работи там децата не са лишени от почти нищо и макар и да съм малко пристрастна предлагам мястото да не е там .
Има прекалено много домове които се нуждаят от тази помощ.
И да кажа нещо ... не всеки да пише през 5 минути ,че ще се включи и инициативата е чудесна ,а да вземем да действаме нещо ?
Има прекалено много домове които се нуждаят от тази помощ.
И да кажа нещо ... не всеки да пише през 5 минути ,че ще се включи и инициативата е чудесна ,а да вземем да действаме нещо ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”