Завладява ли селянията форума?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Завладява ли селянията форума?!
мисля че темата е за катинар 

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Напълно съм съгласен с колегата freestyler911 немойе да се слагат селяните под един знаменател
Последна промяна от actros1846 на Нед 23 авг 2009 1:04, променено общо 1 път.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
actros1846 написа:Напално съм сгласен с колегата freestyler911 немойе да се слагат селяните под един знаменател
е поне се радвам че не съм единствен селянин.
Жив и здрав друже!
Поне ме разбрахте какво имам предвид.
Иначе има си бол простотия, не само в нашия форум ами и във нет-а като цяло...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Човек като се замисли почти всеки от нас произлиза от село
. Наистина е неправилно да наричаме простака "селянин" и така да слагаме общи знаменатели на всички хора, които живеят на село. Относно простотията във форума - ще повторя или потретя вече не знам как се пада, мусура - каквито са хората в държавата, такива са и по форумите. Простащината, простотията и чалгата са ни залели отдавна, лошото е, че не се вижда светлина в тунела, а нещата отиват на все по-зле. Нещото, което най-много ми харесва в този форум, и за което искам да благодаря на всички колеги в него е отзивчивостта. Това в никой друг форум не се наблюдава или поне не и в толкова голяма степен. Научил съм и продължавам да уча доста неща от форума, които ми помагат да се справям донякъде с колата си, която милата и без това претърпя доста премеждия, включая и трансплантация на ново сърце
, не толкова успешна, разбира се...

гласувах за третата опция, даже мисля че форума е над "нормалната действителност" 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
То селенията(начина на поведение)завладя държавата,ви е питате за форума.Какво ме накара да пиша тук?Седя си кротко и спокойно пред компютъра,часа е 00:47,прозореца ми е отворен,на вън е тихо.Да,ама не някъв турбо гъзар с перка на задника си надул смотаната чалгия,и целия квартал му слуша циганската музика.Ако си го бях пуснал това в нас нямаше да го чувам толкова силно.И това е третия по ред за 30 минути.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Преди жената не можеше да ме "извади" от форума но напоследък все по-рядко има защо да влизам! Но това е нормално като се има предвид че потребителите "подмладяват" като възраст а без да обиждам никого младото поколение расло в демокрацията не знае какво означават някой думи редовно използвани в ежедневието което достатъчно говори за общата му култура а човек без добра обща култура си е ......да не използвам забранени епитети 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Изумявам се със всеки изминъл ден. Не очаквах да видя такава тема, значи "Селянията" както я казваме, си е по хората като простотията.. Едното си е вродено без да го искаш а другото си го правиш сам!
п.п Както казват Момчето може да го махнеш от Селото, Обаче Селото неможеш да го махнеш от Момчето
п.п Както казват Момчето може да го махнеш от Селото, Обаче Селото неможеш да го махнеш от Момчето

Stivi написа:Преди жената не можеше да ме "извади" от форума но напоследък все по-рядко има защо да влизам! Но това е нормално като се има предвид че потребителите "подмладяват" като възраст а без да обиждам никого младото поколение расло в демокрацията не знае какво означават някой думи редовно използвани в ежедневието което достатъчно говори за общата му култура а човек без добра обща култура си е ......да не използвам забранени епитети
Съгласен на 100 процента.
Главния проблем е не селянията,а все по-падащата долна граница на възрастта във форума.Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
....Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те....
И аз така нищо лично, но нали не очакваш че всички хора с шофьорски книжки, и с доста опит зад волана, са супер интелигентни начетени и културни хора...
А това, дали малолетен или непълнолетен може да се изкаже мъдро по даден въпрос, точно пък ти , и тук в тоя форум няма как да определиш.... Кажи ми колко опит имаш при работата с такива хора в тая възрастова група, и какви наблюдения имаш върху мислите и разсъжденията които имат те? Колко деца си възпитал, и твоите деца (ако имаш), на каква възраст са, и какви разсъждения и изказвания дават?
И аз така нищо лично, но нали не очакваш че всички хора с шофьорски книжки, и с доста опит зад волана, са супер интелигентни начетени и културни хора...
А това, дали малолетен или непълнолетен може да се изкаже мъдро по даден въпрос, точно пък ти , и тук в тоя форум няма как да определиш.... Кажи ми колко опит имаш при работата с такива хора в тая възрастова група, и какви наблюдения имаш върху мислите и разсъжденията които имат те? Колко деца си възпитал, и твоите деца (ако имаш), на каква възраст са, и какви разсъждения и изказвания дават?
Няма нужда да правя психологически профили на всеки потребител,че да преценя как стоят нещата, само от едно бегло преглеждане дори само на всяка първа страница от всеки подфорум.Изглежда и колегата Стиви е достигнал до тоя извод.
Няма нужда да съм тесен специалист по каквото и да е за да знам кое е добро и кое лошо,кое е възпитана форма на изказване и кое не,кой пише нещо на база личен опит и кой просто е копи-пейстнал от търсачка.
Има теми даже като ´´Бисери от форума´´ с цели 224 страници и ´´Конкурс за неграмотни във форума´´ с 22 страници,както и специална тема ´´Грамотни ли сме´´,която даже стои закачена като важна.
Та само тези теми да прочете човек и може да се хване за главата от елементаризъм в мисленето и изказването на някой субекти от форума.
Няма нужда да съм тесен специалист по каквото и да е за да знам кое е добро и кое лошо,кое е възпитана форма на изказване и кое не,кой пише нещо на база личен опит и кой просто е копи-пейстнал от търсачка.
Има теми даже като ´´Бисери от форума´´ с цели 224 страници и ´´Конкурс за неграмотни във форума´´ с 22 страници,както и специална тема ´´Грамотни ли сме´´,която даже стои закачена като важна.
Та само тези теми да прочете човек и може да се хване за главата от елементаризъм в мисленето и изказването на някой субекти от форума.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:Главния проблем е не селянията,а все по-падащата долна граница на възрастта във форума.Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те.
това е много вярно!
хора без никакъв опит са супер капацитети

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
yoan4o написа:
Пишете за тези, от които се срамувате, нека се опитаме да ги облагородим и да им обясним защо не е необходимо да се правят селяндурски постъпки!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:yoan4o написа:
Пишете за тези, от които се срамувате, нека се опитаме да ги облагородим и да им обясним защо не е необходимо да се правят селяндурски постъпки!
ми като отвориш "кой беше" често има доста матерял по случая

да не говоря пред нас доскоро минаваше един г3 със стикери стъклата до долу и от вътре се лее мазна чалга

п.с. е и това ми е много любимо

viewtopic.php?f=24&t=158728&start=0
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки има право на мнение и във форума има и възможността да го изкаже! Дали е млад "усро" или стар "разбирач" е трудно да се прецени в повечето случаи от няколко мнения. Лошото е, че има много "граждани от селски тип"...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”