Завладява ли селянията форума?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Завладява ли ни селянията поетапно във форума?

Да, форума вече е превзет
44
28%
Почти, борбата е безмилостна
46
29%
НЕ, всичко е в рамките на нормалната действителност
50
32%
Гоуфу върви та се къса, ама му счупих единиу никелов тас :D
16
10%

Общо гласове: 156
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Завладява ли селянията форума?!

Мнениеот enigma79 » Съб 22 авг 2009 19:58

мисля че темата е за катинар :banghead:

Потребителски аватар
actros1846
Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
Двигател: AFN 1999

Мнениеот actros1846 » Съб 22 авг 2009 20:00

Напълно съм съгласен с колегата freestyler911 немойе да се слагат селяните под един знаменател

Последна промяна от actros1846 на Нед 23 авг 2009 1:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Съб 22 авг 2009 20:11

actros1846 написа:Напално съм сгласен с колегата freestyler911 немойе да се слагат селяните под един знаменател

е поне се радвам че не съм единствен селянин.
Жив и здрав друже!

Поне ме разбрахте какво имам предвид.

Иначе има си бол простотия, не само в нашия форум ами и във нет-а като цяло...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 22 авг 2009 20:58

Човек като се замисли почти всеки от нас произлиза от село mhihi . Наистина е неправилно да наричаме простака "селянин" и така да слагаме общи знаменатели на всички хора, които живеят на село. Относно простотията във форума - ще повторя или потретя вече не знам как се пада, мусура - каквито са хората в държавата, такива са и по форумите. Простащината, простотията и чалгата са ни залели отдавна, лошото е, че не се вижда светлина в тунела, а нещата отиват на все по-зле. Нещото, което най-много ми харесва в този форум, и за което искам да благодаря на всички колеги в него е отзивчивостта. Това в никой друг форум не се наблюдава или поне не и в толкова голяма степен. Научил съм и продължавам да уча доста неща от форума, които ми помагат да се справям донякъде с колата си, която милата и без това претърпя доста премеждия, включая и трансплантация на ново сърце mhihi , не толкова успешна, разбира се...

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Съб 22 авг 2009 21:25

гласувах за третата опция, даже мисля че форума е над "нормалната действителност" :да:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 22 авг 2009 23:50

То селенията(начина на поведение)завладя държавата,ви е питате за форума.Какво ме накара да пиша тук?Седя си кротко и спокойно пред компютъра,часа е 00:47,прозореца ми е отворен,на вън е тихо.Да,ама не някъв турбо гъзар с перка на задника си надул смотаната чалгия,и целия квартал му слуша циганската музика.Ако си го бях пуснал това в нас нямаше да го чувам толкова силно.И това е третия по ред за 30 минути.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 23 авг 2009 11:46

Преди жената не можеше да ме "извади" от форума но напоследък все по-рядко има защо да влизам! Но това е нормално като се има предвид че потребителите "подмладяват" като възраст а без да обиждам никого младото поколение расло в демокрацията не знае какво означават някой думи редовно използвани в ежедневието което достатъчно говори за общата му култура а човек без добра обща култура си е ......да не използвам забранени епитети :banghead:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 авг 2009 11:49

Изумявам се със всеки изминъл ден. Не очаквах да видя такава тема, значи "Селянията" както я казваме, си е по хората като простотията.. Едното си е вродено без да го искаш а другото си го правиш сам!

п.п Както казват Момчето може да го махнеш от Селото, Обаче Селото неможеш да го махнеш от Момчето mhihi

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Нед 23 авг 2009 13:38

Stivi написа:Преди жената не можеше да ме "извади" от форума но напоследък все по-рядко има защо да влизам! Но това е нормално като се има предвид че потребителите "подмладяват" като възраст а без да обиждам никого младото поколение расло в демокрацията не знае какво означават някой думи редовно използвани в ежедневието което достатъчно говори за общата му култура а човек без добра обща култура си е ......да не използвам забранени епитети :banghead:

Съгласен на 100 процента.
Главния проблем е не селянията,а все по-падащата долна граница на възрастта във форума.Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 23 авг 2009 13:54

....Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те....

И аз така нищо лично, но нали не очакваш че всички хора с шофьорски книжки, и с доста опит зад волана, са супер интелигентни начетени и културни хора...

А това, дали малолетен или непълнолетен може да се изкаже мъдро по даден въпрос, точно пък ти , и тук в тоя форум няма как да определиш.... Кажи ми колко опит имаш при работата с такива хора в тая възрастова група, и какви наблюдения имаш върху мислите и разсъжденията които имат те? Колко деца си възпитал, и твоите деца (ако имаш), на каква възраст са, и какви разсъждения и изказвания дават?

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Нед 23 авг 2009 14:04

Няма нужда да правя психологически профили на всеки потребител,че да преценя как стоят нещата, само от едно бегло преглеждане дори само на всяка първа страница от всеки подфорум.Изглежда и колегата Стиви е достигнал до тоя извод.
Няма нужда да съм тесен специалист по каквото и да е за да знам кое е добро и кое лошо,кое е възпитана форма на изказване и кое не,кой пише нещо на база личен опит и кой просто е копи-пейстнал от търсачка.
Има теми даже като ´´Бисери от форума´´ с цели 224 страници и ´´Конкурс за неграмотни във форума´´ с 22 страници,както и специална тема ´´Грамотни ли сме´´,която даже стои закачена като важна.
Та само тези теми да прочете човек и може да се хване за главата от елементаризъм в мисленето и изказването на някой субекти от форума.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 23 авг 2009 14:30

jordanpar написа:Главния проблем е не селянията,а все по-падащата долна граница на възрастта във форума.Нищо лично,но нали не очаквате от хора даже без шофьорски книжки и никакъв стаж зад волана да се изказват компетентно по въпроси,каквито и да са те.

това е много вярно!
хора без никакъв опит са супер капацитети :wink: или купил си първия атомобил и вече е най голямия разбирач mhihi

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Нед 23 авг 2009 15:26

yoan4o написа:
Пишете за тези, от които се срамувате, нека се опитаме да ги облагородим и да им обясним защо не е необходимо да се правят селяндурски постъпки!

:bowdown

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 23 авг 2009 15:30

rosy написа:
yoan4o написа:
Пишете за тези, от които се срамувате, нека се опитаме да ги облагородим и да им обясним защо не е необходимо да се правят селяндурски постъпки!

:bowdown

ми като отвориш "кой беше" често има доста матерял по случая :wink:
да не говоря пред нас доскоро минаваше един г3 със стикери стъклата до долу и от вътре се лее мазна чалга :lol: и дрънчи с куха генерация за да пали алармите на автомобилите mhihi

п.с. е и това ми е много любимо mhihi
viewtopic.php?f=24&t=158728&start=0

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 24 авг 2009 2:08

Всеки има право на мнение и във форума има и възможността да го изкаже! Дали е млад "усро" или стар "разбирач" е трудно да се прецени в повечето случаи от няколко мнения. Лошото е, че има много "граждани от селски тип"...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”