Какъв ароматизатор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Какъв ароматизатор??
bRyM4o написа:
Три такива кутийки съм си взимал за около 2 години и смятам скоро да си вземам четвърта (може би издържат по толкова време, понеже не ми се налага да шофирам по кой знае колко много...). Не знам дали не съм се заразил (dull). ...Относно Пешън-a, брат ми веднъж си беше взел в неговата кола и някак си не ми хареса толкова. Продължавам си на Дрийм!
От де мога да си гепа такова? И какви миризми има...
Поздрави.
В Лукойл и Бриколаж съм ги засичал... другаде не ми се е налагало да търся, просто там са ми били на удобно място и съм си взимал. За аромата, на мен лично ми харесва, някакъв свеж такъв... Ама не е много приятно да го вдишваш директно. Примерно под седалките като го скриеш, става гот като пуснеш духалките за краката.
Последно бяха около петолевка, надявам се да ти хареса!

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Взех го за 5.15 от Лукойл, супер е. За сега го държа на поставката за кафе, но за напред сигурно ще му измисля някаква стойка под седалката. 

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Борче "Areon LUX Antitabacco" струва около 1.65, на лукойл ги има. Миризмата е най-добрата според мен. Преди да кажете "мани ги тея борчета" опитайте само. Но имат различни видове LUX - трябва да пише антитабако!!
Последна промяна от hayabusa_gsxr на Пон 10 окт 2011 1:19, променено общо 1 път.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
До сега съм използвам ( и още използвам ) ароматизаторите , които са в дървени шишенца с колбичка . Като го отворя и му пробивам в пластмасовата капачка една дупка 3-4 мм с винтоверт или с игла или друго ( когато с каквото мога ) и си го оставям в пепелника отпред . В момента съм с две такива колбички . Едната е изветряла преди година , а другата има само останал аромат по дървото - за смяна е от доста време
Имам и една консерва с аромат на портокал , която съм я купувал преди сигурно повече от година и половина , и просто я бях забравил в шкафа ...
Ще я видя как мирише , и ако е заминала сигурно ще купувам такова каквото колегата " bRyM4o " е описал .

Ще я видя как мирише , и ако е заминала сигурно ще купувам такова каквото колегата " bRyM4o " е описал .
Kuncavia написа:bRyM4o написа:
Три такива кутийки съм си взимал за около 2 години и смятам скоро да си вземам четвърта (може би издържат по толкова време, понеже не ми се налага да шофирам по кой знае колко много...). Не знам дали не съм се заразил (dull). ...Относно Пешън-a, брат ми веднъж си беше взел в неговата кола и някак си не ми хареса толкова. Продължавам си на Дрийм!
От де мога да си гепа такова? И какви миризми има...
Поздрави.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
пробвайте с ароматизатор за климатик, струват по лев два, доста време траят и миришат когато поискаш
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Добре де, само при мен ли е така - купувам "борче" и максимум 2 дена се усеща и после не, а като го замъкна унас и го хвърля в кофата я усещам чак от там миризмата!
Да не би да има връзка със температурата на струята от обухването на прозореца - питам защото зимата като духаше топло от парното приятелката чак ми отваряше прозорците, толкова беше силна миризмата и седеше поне седмица! А сега напичат ли се, какво става и цък...
ПС. Вие "борчетата" целите ли ги вадите от опаковката или издърпвате по метода нарисуван върху опаковката за 1,5 месеца
?

ПС. Вие "борчетата" целите ли ги вадите от опаковката или издърпвате по метода нарисуван върху опаковката за 1,5 месеца

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата
Онзи ден пробвах тия течните където се дупчат с игличка.Мнението ми е че са ги развалили тотално.

Онзи ден пробвах тия течните където се дупчат с игличка.Мнението ми е че са ги развалили тотално.

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Areon Sport Lux тип борче като не му махаш найлона веднага мирише със седмици и много яко 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
dinkonikolaev написа:Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата![]()
Незнам , може и да са ги развалили . Аз по принцип си купувах само пъпеши но последните 5-6 бройки са ми с аромат на дъвка . Имам едно приятелче , което като се качи в колата ми и постоянно едно и също ме пита " Абе , ти какъв ароматизатор ползваш ?! - добре ухае , искам и аз ... "
Не съм пробвал консервите ! Днес ще отворя една , която съм я купувал преди повече от година и половина ...

Според мен си купете едно борче , отрежете опаковката малко , колкото да трае по-дълго време , и го оставете в багажника .
Аз в багажника оставям от колбичките когато е останало по-малко от половината количество в шишенцето . Ароматизатора ( тип колба ) , който ми е в предния пепелник го ползвам докато не остане 1/3 , 1/4 , след което го слагам в багажника , за да има малко аромат и там

dinkonikolaev написа:Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата![]()
Вия напушвате ли се в колата ти бре . Я се чудя какво ви става със Стефчо последните няколко седмици ...

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Deo88 написа:Според мен си купете едно борче , отрежете опаковката малко , колкото да трае по-дълго време , и го оставете в багажника.
Това колега е валидно за хечбек нали, че иначе за седан е малко по-различно - слагал съм и един Хлопелджия как ми се смя, че ми било приятно като си отворя багажника да мирише на хубаво...

Последна промяна от nokiangage на Вто 21 юни 2011 14:09, променено общо 1 път.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
От доста време ползвам на Areon дървените.Преди си взимах от големите дървени,но те са някакси по-разредени.И оттогава винаги дървено малко шише и издържа по седмица/две максимум.Понеже си ги намирам от един магазин цената е 1.55лв/бр и ме устройва яката.Винаги съм искал АмбиПур даси сложа,защото от познати съм виждал как мирише яко(тези с 2та аромата),но 10лв ми се виждат много на фона на това с какви пари разполагам 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
не пушете в колите - изперете седалките - почиствайте редовно вътре
иначе какъвто и ароматизатор да сложите в кочина - все на прасе ще си мирише
веселин написа:не пушете в колите - изперете седалките - почиствайте редовно вътре
Всичките неща ги изпълнявам, но просто искам като се кача в колата не просто да мирише на чисто/нищо, а да се усеща лека приятна миризма. Днес си купих от тези дървените шишенца за сефте, тъй като не обичам висящи и излишни неща в колата, го наврях в пепелника, дано да се усеща миризмата, че иначе ще трябва да го окачам някъде! Иначе предпочитам Амбипур, от тия дето се закачат на дупките за парното, ама 6-7 лева, за полу пълно шишенце ми идват малко много!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”