Какъв ароматизатор?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Re: Какъв ароматизатор??

Мнениеот stoi4o.d » Пон 13 юни 2011 22:23

Амби пур eusa

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Вто 14 юни 2011 13:10

bRyM4o написа:Изображение
Три такива кутийки съм си взимал за около 2 години и смятам скоро да си вземам четвърта (може би издържат по толкова време, понеже не ми се налага да шофирам по кой знае колко много...). Не знам дали не съм се заразил (dull). ...Относно Пешън-a, брат ми веднъж си беше взел в неговата кола и някак си не ми хареса толкова. Продължавам си на Дрийм! :P

От де мога да си гепа такова? И какви миризми има...

Поздрави.

Потребителски аватар
bRyM4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bRyM4o » Вто 14 юни 2011 14:56

В Лукойл и Бриколаж съм ги засичал... другаде не ми се е налагало да търся, просто там са ми били на удобно място и съм си взимал. За аромата, на мен лично ми харесва, някакъв свеж такъв... Ама не е много приятно да го вдишваш директно. Примерно под седалките като го скриеш, става гот като пуснеш духалките за краката. :) Последно бяха около петолевка, надявам се да ти хареса!

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Сря 15 юни 2011 8:38

Взех го за 5.15 от Лукойл, супер е. За сега го държа на поставката за кафе, но за напред сигурно ще му измисля някаква стойка под седалката. :applause:

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr
Автомобил: Opel Vectra B
Двигател: X20XEV

Мнениеот hayabusa_gsxr » Пон 20 юни 2011 21:48

Борче "Areon LUX Antitabacco" струва около 1.65, на лукойл ги има. Миризмата е най-добрата според мен. Преди да кажете "мани ги тея борчета" опитайте само. Но имат различни видове LUX - трябва да пише антитабако!!

Последна промяна от hayabusa_gsxr на Пон 10 окт 2011 1:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 21 юни 2011 10:13

До сега съм използвам ( и още използвам ) ароматизаторите , които са в дървени шишенца с колбичка . Като го отворя и му пробивам в пластмасовата капачка една дупка 3-4 мм с винтоверт или с игла или друго ( когато с каквото мога ) и си го оставям в пепелника отпред . В момента съм с две такива колбички . Едната е изветряла преди година , а другата има само останал аромат по дървото - за смяна е от доста време :mrgreen: Имам и една консерва с аромат на портокал , която съм я купувал преди сигурно повече от година и половина , и просто я бях забравил в шкафа ...
Ще я видя как мирише , и ако е заминала сигурно ще купувам такова каквото колегата " bRyM4o " е описал .

Kuncavia написа:
bRyM4o написа:Изображение
Три такива кутийки съм си взимал за около 2 години и смятам скоро да си вземам четвърта (може би издържат по толкова време, понеже не ми се налага да шофирам по кой знае колко много...). Не знам дали не съм се заразил (dull). ...Относно Пешън-a, брат ми веднъж си беше взел в неговата кола и някак си не ми хареса толкова. Продължавам си на Дрийм! :P

От де мога да си гепа такова? И какви миризми има...

Поздрави.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 21 юни 2011 11:27

пробвайте с ароматизатор за климатик, струват по лев два, доста време траят и миришат когато поискаш

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 21 юни 2011 11:34

Добре де, само при мен ли е така - купувам "борче" и максимум 2 дена се усеща и после не, а като го замъкна унас и го хвърля в кофата я усещам чак от там миризмата! :shock Да не би да има връзка със температурата на струята от обухването на прозореца - питам защото зимата като духаше топло от парното приятелката чак ми отваряше прозорците, толкова беше силна миризмата и седеше поне седмица! А сега напичат ли се, какво става и цък... :?:

ПС. Вие "борчетата" целите ли ги вадите от опаковката или издърпвате по метода нарисуван върху опаковката за 1,5 месеца :Mr Green Fun ?

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 21 юни 2011 12:53

Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата :063:

Онзи ден пробвах тия течните където се дупчат с игличка.Мнението ми е че са ги развалили тотално. :bishop

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Вто 21 юни 2011 13:06

Areon Sport Lux тип борче като не му махаш найлона веднага мирише със седмици и много яко :banana

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 21 юни 2011 13:12

dinkonikolaev написа:Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата :063:

Онзи ден пробвах тия течните където се дупчат с игличка.Мнението ми е че са ги развалили тотално. :bishop

Незнам , може и да са ги развалили . Аз по принцип си купувах само пъпеши но последните 5-6 бройки са ми с аромат на дъвка . Имам едно приятелче , което като се качи в колата ми и постоянно едно и също ме пита " Абе , ти какъв ароматизатор ползваш ?! - добре ухае , искам и аз ... "
Не съм пробвал консервите ! Днес ще отворя една , която съм я купувал преди повече от година и половина ... :oops: :shock

Според мен си купете едно борче , отрежете опаковката малко , колкото да трае по-дълго време , и го оставете в багажника .
Аз в багажника оставям от колбичките когато е останало по-малко от половината количество в шишенцето . Ароматизатора ( тип колба ) , който ми е в предния пепелник го ползвам докато не остане 1/3 , 1/4 , след което го слагам в багажника , за да има малко аромат и там :)

dinkonikolaev написа:Вадя ги целите иначе не ги усещам.И на мен ми направи това впечатление сега в жегите на седмица ми отиват към 3-4 ароматизатора ииииии пак нещо не съм доволен от вонята в колата :063:

Вия напушвате ли се в колата ти бре . Я се чудя какво ви става със Стефчо последните няколко седмици ... mhihi

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 21 юни 2011 13:21

Deo88 написа:Според мен си купете едно борче , отрежете опаковката малко , колкото да трае по-дълго време , и го оставете в багажника.

Това колега е валидно за хечбек нали, че иначе за седан е малко по-различно - слагал съм и един Хлопелджия как ми се смя, че ми било приятно като си отворя багажника да мирише на хубаво... :screwy 'ма к'во разбира той!

Последна промяна от nokiangage на Вто 21 юни 2011 14:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 21 юни 2011 13:33

От доста време ползвам на Areon дървените.Преди си взимах от големите дървени,но те са някакси по-разредени.И оттогава винаги дървено малко шише и издържа по седмица/две максимум.Понеже си ги намирам от един магазин цената е 1.55лв/бр и ме устройва яката.Винаги съм искал АмбиПур даси сложа,защото от познати съм виждал как мирише яко(тези с 2та аромата),но 10лв ми се виждат много на фона на това с какви пари разполагам :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 21 юни 2011 20:15

не пушете в колите - изперете седалките - почиствайте редовно вътре
иначе какъвто и ароматизатор да сложите в кочина - все на прасе ще си мирише

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 21 юни 2011 20:26

веселин написа:не пушете в колите - изперете седалките - почиствайте редовно вътре
иначе какъвто и ароматизатор да сложите в кочина - все на прасе ще си мирише

Всичките неща ги изпълнявам, но просто искам като се кача в колата не просто да мирише на чисто/нищо, а да се усеща лека приятна миризма. Днес си купих от тези дървените шишенца за сефте, тъй като не обичам висящи и излишни неща в колата, го наврях в пепелника, дано да се усеща миризмата, че иначе ще трябва да го окачам някъде! Иначе предпочитам Амбипур, от тия дето се закачат на дупките за парното, ама 6-7 лева, за полу пълно шишенце ми идват малко много!

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”