Akселерацията и децата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Re: Akселерацията и децата

Мнениеот Night_elf » Съб 09 апр 2011 14:51

Antonio87 написа:..... тва нормално ли е според вас а и на доста такива съм се нагледал :012:

Това ама изобщо не е нормално scare Безумно е някой на 16 да изглежда като глиган :shock

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 апр 2011 9:30

Всичко е държава народе мой.
За съжаление,цялата ни държава е една голяма чалготека :lol: без извинение.

Приятно гледане на клипа,и с какво ангажират децата по другите страни :lol:

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Сря 13 апр 2011 9:44

Абе незнам акселерация ли е...ген ли е...какво е...по принцип българския народ,и като цяло славянската раса не са дребни хора...Аз съм 86-ти набор(Чернобил,Припят) mhihi Отностно маратонки,обувки,и като цяло облекло...абе мамата си трака.192 см съм висок някаде около 130 кг...може и повече mhihi 47 номер маратонки....общо взето забавно е mhihi

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 13 апр 2011 9:46

Страхотни са! :lol:
Обаче...
Тия дечица дали имат нормално и безгрижно ДЕТСТВО, за което да съжаляват като ги овърти ДОЖИВОТНАТА казарма?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 апр 2011 9:55

ChimeyJimmey написа:Страхотни са! :lol:
Обаче...
Тия дечица дали имат нормално и безгрижно ДЕТСТВО, за което да съжаляват като ги овърти ДОЖИВОТНАТА казарма?

Имат.Колкото и комунистическа да е корея,казармите и т.н. дисциплината е важна.
При нас какво е? Силикони,цигари,наркотици,алкохоли им в главите.Много ни е крив начина на мислене.Коментирано е многократно.
А погледни и другата тема на скубата за задачките в училище.Та те още там объркват поколението. :?
Ходи обяснявай после на децата,че човека не е произлезнал от яйцето mhihi

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Сря 13 апр 2011 10:02

Bobi_S13 написа:
scuba написа:Абе чудя се... нормано ли е ученик в 6ти клас (12 годишен) да носи 46 номер обувки?
Нормално ли е момиче в 6ти клас да има по-големи цици от жена ми, по-голям задник и да носи обувки 43 номер? ...

1во - имаше едно предание, че според зависи номера на обувките, това определя и големината на половия орган при мъжете.
2ро - девойка в 6ти клас с големи цици, нищо лошо.

Това е хубаво Скубич! Децата са надарени, природно ;)

Добре :))) Веднага давам предложение да отворим тама, кой кой размер носииии :)))

пп Ми най-вероятно завишеното ниво на радиация в природата и предполагам храните с които ги тъпчат по-младите!
Мойте наблюдения са, че дацата стават все по едри, но силово все по-слаби!

Аз в 8ми клас бях 183см и 70кила... паднах от 3тия етаж на една сграда и после не съм растял особено много, сега (25г.) съм 188, а размаха на рацете мие 193 mhihi ... лошото също така беше, че нямаше кой да ми каже да не почвам да ходя на фитнес от толкова малък :beat_butt2

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Сря 13 апр 2011 12:31

Здравейте,
От антропологията се знае, че човека е пораснал значително от зората на заселването му на Земята до днес
Египтяните са смятали за великан някой над 160 см. :)
Да кажем , че това е нормално
Лошото е, че в наши дни това вече не е толкова естествен процес на развитие, колкото се дължи на храната и среда в която живеем.
Правилно казаха по нагоре в темата - храни натъпкани с хормони и антибиотици, облъчване от всякъде с какви ли не радиации и вълнови диапазони води до ненормални промени, които за съжаление се отразяват и на генетично ниво и зловредния ефект ще видим вероятно твърде скоро.
Четох теми във форума, където хора запознати с темата са предупреждавали за вредата от прекаляването с храни, добавки, ваксини и лекарства.
Съвсем не е лъжа или още по-малко някаква конспирация, както се опитват да ни внушат, че фармацията отдавана не е приятел на човека, а го използва за експерименти и най-вече подчиняване и зависимост в дългосрочен план на тази мултимилиардна индустрия.

За децата, най-вече ние като родители, трябва да им създадем отрано правилни навици на хранене и ограничаване до максимум на всичките натъпкани с боклуци храни и напитки.
Поне тези, които имаме достъп до интернат да се информираме (по възможност не от разни "официални" и манипулирани сайтове) за всичко свързано със здравето - ползите и вредите на всичко, което ни се предлага.
И повече движение и спорт за малчуганите.
А това, че ще са една глава по-големи от нас е почти неизбежно.
:beer

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 13 апр 2011 18:02

абе май е по добре да няма бръмбари под косата ,отколкото че стърчали .като че ли физическото развитие изпреварва умственото си е лично мое мнение а доста по младото поколение трудно отбира от дума-все едно наливай от пусто в празно
п.п не виждам учудващо нещо в тоя факт за акселерацията-еволюцията си продължава , компютрите стават по умни и най много след време те да мислят вместо хората за по лесно

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 16 апр 2011 13:24

niks76 написа:абе май е по добре да няма бръмбари под косата ,отколкото че стърчали .като че ли физическото развитие изпреварва умственото си е лично мое мнение а доста по младото поколение трудно отбира от дума-все едно наливай от пусто в празно
п.п не виждам учудващо нещо в тоя факт за акселерацията-еволюцията си продължава , компютрите стават по умни и най много след време те да мислят вместо хората за по лесно

Картинка от тази сутрин 9 часа пред ТУ София:
160420111437.jpg

бЕла Астра с Асковска регистрация,отворени врАти,отвътре дъни на макс последният хит на бат Милко Калайджиев(чува се горе-долу от километър).Група бъдещи виШисти щракат с пръсти,кръшна студеНка връти гюбеци.Акселерация... :horror:

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Съб 16 апр 2011 13:32

Е весело им е на децата. Какво като са си пуснали музика mhihi , той бат ти Милко КаВалджиев е на мода :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Съб 16 апр 2011 18:26

Изображение mhihi

Грозна работа, честно. Последно време направо се плаша, какви гиганти има.

Вчера в университета, засякох една девойка, колежка навярно ... беше толкова висока, че се навеждаше адски много за да мине през вратата за аулата :shock Аз толкова висока жена за пръв път видях :banghead:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 16 апр 2011 18:32

то лошо нема да е висока ,без значение колко над двата метра
имаше една поговорка:ум царува ,ум робува -ум патки пасе mhihi
височината не е критерии за нищо, па камо ли за грозно-различни хора ,различни идеали и вкусове
п.п Night elf мислиш ли че въпросната девойка и е много приятно с тоя ръст да стърчи и да гледа отвисоко?не е виновна за "мутацията" -дано само не се комплексира от факта че хората я позаглеждат странно

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Съб 16 апр 2011 19:05

О Ники, не ме разбирай погрешно. Не казвам, че момичето е виновна за това, или се чувства добра от този факт. Напротив, дори ми е жал за такива хора :?
Аз бих се почувствала хипер неудобно, от ситуация в която трябва да я погледна в очите примерно.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 16 апр 2011 19:13

а защо тогава даваш подобен пример?
много добре съм те разбрал какво имаш предвид -не се знаем от вчера,а който не те познава как ще тълкува?
не се заяждам или от сорта ,но никой не е отговорен за ръста си-виж за постъпките е друга бира и след като ми отговори-защо всеки един от прочелите тая тема за малко не се опита да се постави и на другия на мястото или да погледне себе си отстрани.ръста ли е най фрапиращото-все пак по високите ,дори и "деца" имат проблеми най малко с намирането на облекло
П.п нищо лично и се извинявам предварително, ако някой се засегне но е дразнещо когато пишеш за някой или нещо без да погледнеш първо в собствената си паничка

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Съб 16 апр 2011 19:27

niks76 написа:.......

Добре, съгласна съм че не дадох правилния пример, просто в този ред на мисли и четяща тези неща, това е нещото за което се сетих.
Най-малко хората, при които се наблюдава такова физеологическо развитие, са виновни за това.
Нито ръстът, нито размерите на краката са най-важното нещо, просто таква е темата :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”