Antonio87 написа:..... тва нормално ли е според вас а и на доста такива съм се нагледал
Това ама изобщо не е нормално

Antonio87 написа:..... тва нормално ли е според вас а и на доста такива съм се нагледал
ChimeyJimmey написа:Страхотни са!![]()
Обаче...
Тия дечица дали имат нормално и безгрижно ДЕТСТВО, за което да съжаляват като ги овърти ДОЖИВОТНАТА казарма?
Bobi_S13 написа:scuba написа:Абе чудя се... нормано ли е ученик в 6ти клас (12 годишен) да носи 46 номер обувки?
Нормално ли е момиче в 6ти клас да има по-големи цици от жена ми, по-голям задник и да носи обувки 43 номер? ...
1во - имаше едно предание, че според зависи номера на обувките, това определя и големината на половия орган при мъжете.
2ро - девойка в 6ти клас с големи цици, нищо лошо.
Това е хубаво Скубич! Децата са надарени, природно
niks76 написа:абе май е по добре да няма бръмбари под косата ,отколкото че стърчали .като че ли физическото развитие изпреварва умственото си е лично мое мнение а доста по младото поколение трудно отбира от дума-все едно наливай от пусто в празно
п.п не виждам учудващо нещо в тоя факт за акселерацията-еволюцията си продължава , компютрите стават по умни и най много след време те да мислят вместо хората за по лесно
niks76 написа:.......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта