Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 18 апр 2007 20:59

ааа да даскало....... една съученичка ми пишеше бележките в подправения бележник 7 и 8 ми клас, още в началото на година си взимах по два бележника за да отговарят телботите :) не че имаш лоши оценки ..ама винаги може повече ..... след това в 10 клас отидох в училище на 15 октомври защото един месец бягах за да играя Стар Крафт в Асталависта (Викторееееее) .... където Vilik ме тормозеше :) класната беше бясна и искаше родителите ми ..ама аз и се обадих от името на баща ми с преправен глас през филтър и казах че ще се напляскам..... мамооо ще горя в АДА :)

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Сря 18 апр 2007 21:23

Tyan написа:ааа да даскало....... една съученичка ми пишеше бележките в подправения бележник 7 и 8 ми клас, още в началото на година си взимах по два бележника за да отговарят телботите :) не че имаш лоши оценки ..ама винаги може повече ..... след това в 10 клас отидох в училище на 15 октомври защото един месец бягах за да играя Стар Крафт в Асталависта (Викторееееее) .... където Vilik ме тормозеше :) класната беше бясна и искаше родителите ми ..ама аз и се обадих от името на баща ми с преправен глас през филтър и казах че ще се напляскам..... мамооо ще горя в АДА :)

Ей лудак :lol:
Аз пък като малък се подстригвах сам, правех си пънк прически :lol:
И веднъж отивам да се покажа на майка ми, която е медсестра и като ме видя щеше да припадне горката, и бам шамари яко :) и ме доострига с хирургически ножици :lol:
Друг път пък баща ми си беше сложил отворената бира в един леген да я изстудява, и аз да взема да я излея и да му я напълня с вода - колко бой ядох за тая бира :lol:
89 година пък за рождения ми ден ми бяха подарили скейтборд :twisted: И ще се пускаме с 1 приятелче по едно нанадолнище ама седнали и на я камък скейтборда кове все едно е с АБС и аз изскачам напред и цялата ми "предница" беше ожулена :lol:

В първите ми съзнателни години дружех само с момичета и редовно си показвахме пи*ленцата и п*тенцата :shock Ама на тия години къде акъл да правиш друго :) После спрях да дружа с момичетата, защото момчетата ми казваха подигравателно "женскар" :lol:

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Сря 18 апр 2007 21:49

Е на мен ми е неудобно да си призная някои неща,че може да ги прочетат децата, но имам колоритен колега и ще напиша негова случка.
Та въпросният Мани решава с един приятел да изненада лошата лелка от блока и си напъхва главата в пощенската и кутия от задната страна (едно време имаше такива), с подходяща физиономия разбира се. Няма да ви описвам резултата при отварянето на кутията от лелката за да си вземе писмото, но все пак е оживяла гадината... :lol:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 18 апр 2007 21:50

Ми пукнах с камък главата на едно хлапе от другата махала - война водихме тогава много яка! :oops: :080: :083: :008: :oops:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Сря 18 апр 2007 21:56

имаше едни рибарски кукички- тройни.. та завързани с капрон и след това месина ... ловяхме котките зад блока :) лелееее как хубаво висяха и се люлееха закачени като риби :oops: :oops:
И гларуси в училище сме хващали така. Знам че е малко съдистично, но тогава ни беше интересно :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 18 апр 2007 22:00

vesellin написа:имаше едни рибарски кукички- тройни.. та завързани с капрон и след това месина ... ловяхме котките зад блока :) лелееее как хубаво висяха и се люлееха закачени като риби :oops: :oops:
И гларуси в училище сме хващали така. Знам че е малко съдистично, но тогава ни беше интересно :lol:

Да бре мани аз са кат се сетих то не сме поливали кокти с бензин и сме ги метали от оградата на езиковата горящи, то не съм си боядисвал ръцете с бяла блажна боя и се прибирам дома викам скии кви ръкавици имам на наще ..... Емоция си беше много.... Ама и сега си е не мога да се оплача :lol: :drinking:
А имало па една случка ми викат че съм мочал у телевизора баба ми ама колко е вярно не знам що не помним .... :oops:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 18 апр 2007 22:23

съответните служби си записват
вие продължавайте mhihi mhihi mhihi

че аз съм бил дете за пример като чета тук какви сте ги правили...

ама ето малък списък

- рамбо капани (що шамари що чудо...)
- водни бомби от седмия етаж от един приятел
- от училище щяхме да убиеме една баба един огромен плик (от ония черните с жълтите диагонални ивици ако се сещате) пълен догоре с вода и вързан (едвам го занесохме до прозореца - то направо от толаетните го метнахме) точно пред една баба падна просто на 20см, от ударната вълна тя падна по гръб и цялата беше вир вода
- в училище направиха голямата грешка да продават балончета за водни бомби
- крал съм дневника
- като малък съм палил фикус в баба ми - щото беше лош
- на един изоставен строеж пълен с вода сме се пързаляли зимата
сестрами за малко да се удави.....
-мятахме презервативи пълни с гипс и боя

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 18 апр 2007 23:18

Ти още си дете за пример!Гордеем се с теб! mhihi mhihi mhihi :don't worry :respect

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 18 апр 2007 23:59

В средното бях скрил дневника за месец и половина :twisted::009: курсовата се беше сдухала накрая ни събраха и ни казаха молим ви се само върнете дневника няма да пишем отсъствията и двойките само го върнете(а аз бях отговорника на курса представете си :007: )

Последна промяна от znainainai на Сря 13 апр 2011 21:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 19 апр 2007 2:14

Uneek написа:В първите ми съзнателни години дружех само с момичета и редовно си показвахме пи*ленцата и п*тенцата :shock Ама на тия години къде акъл да правиш друго :)

До моето креватче, в детската градина спеше едно момиченце(Надя се казваше) колко съм се чудил на "биологичното разнообразие" :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 13 апр 2011 14:13

Мали сеги се сетих за една щуротия дека правех ме у училището:

6-7 клас ако ни тресе пубера,ние обарвах ме момичетата яко,имаше една девойка с много големи цици и всички яко след 5-тия час като сме втора смена и се стъмни,гасиме лампата и яко стисканйе на боски mhihi mhihi mhihi ,та така седмица две,на оная и умръзна и ни наклевети на курсовия,и той кво родителска среща само на провинили те се момченца,събра ни 5-те момченца и утре с родителите,отивам си в къщи и обяснявам на майка ми че има р.среща,на другия ден тя тръгва,но се обажда на комшийката срещу нас,защото учех ме заедно в един клас със дъщеря й и женицата отива с майка ми с мисълта че дъщеря й е забравила да и каже.И там срам у нас бой :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Сря 13 апр 2011 14:58

Мен лично 2пъти са ме гонили възпитателките от детската градина из града ,като и двата пъти им побеляваха косите да не ми се случи нещо.Аз винаги се прибирах вкъщи и наще намилаха на тези личности как може да изпуснат дете на 5години да им избяга scare .

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Сря 13 апр 2011 15:33

Може би, когато все още живеехме в Бургас някъде 89-90. Тогава отидохме с комшийчетата на плажа един ден "да се учим да плуваме". Ама естествено все още никой не умееше. Докато се усетим, се беше почти стъмнило, а беше лятото (тоест става към 8:30-9). Когато се прибрах у нас, наш'те само дето не бяха викнали Полицията, Пожарната, Гражданска защита и т.н. Такъв бой ядох, че и до днес все още не съм се научил да плувам...

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 13 апр 2011 15:35

mhihi Разбих се от смях да ви чета разбойници такива :lol:

В детската градина бях много проклето дете :lol: Когато всички спяха следобяд, аз се правех на 5 за 4 докато лелките излезнат да си дрънкат в коридора. В момента в който се обръщаха, аз рипках от леглото и свалях завивките на всички и накрая обрах шамарките.
Пак в детската градина имаше едно момиченце, което постоянно ревеше, ама за щяло и нещяло и имаше много сополи :oops: Спомням си само как взех 2 парчета от лего и й ги набутах в носа :lol:
Вече в училище, един ден в който бяхме избягали и 10тина деца отидохме на един строеж в квартала, който беше наводнен :roll: Едно момченце клекна да си ръчка с една пръчка във водата и аз малко го подритнах по гъзенцето и падна :oops:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Сря 13 апр 2011 15:57

В училището в което учих до 8ми клас... през ноща зад колонадата на първия етаж в стая с витрина стоеше дядото охранител... аз мазно се промъкнах зад него (просто ни делеше едно стъкло) той беше с гръб и зяпаше телевизия, аз направих слънце от пиратки поне 25 броя и от 5 изсипах барута в средата... драснах клечката и офейках --- малее какъв взрив :screwy :screwy :screwy
С момчетата крадяхме знаци с парапети от улични ремонти и затваряхме пътя. Стреляхме с бъзово семе с тръбички по минувачите от покрива. както и по прането на комшиите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”