Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ааа да даскало....... една съученичка ми пишеше бележките в подправения бележник 7 и 8 ми клас, още в началото на година си взимах по два бележника за да отговарят телботите
не че имаш лоши оценки ..ама винаги може повече ..... след това в 10 клас отидох в училище на 15 октомври защото един месец бягах за да играя Стар Крафт в Асталависта (Викторееееее) .... където Vilik ме тормозеше
класната беше бясна и искаше родителите ми ..ама аз и се обадих от името на баща ми с преправен глас през филтър и казах че ще се напляскам..... мамооо ще горя в АДА 
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Tyan написа:ааа да даскало....... една съученичка ми пишеше бележките в подправения бележник 7 и 8 ми клас, още в началото на година си взимах по два бележника за да отговарят телботитене че имаш лоши оценки ..ама винаги може повече ..... след това в 10 клас отидох в училище на 15 октомври защото един месец бягах за да играя Стар Крафт в Асталависта (Викторееееее) .... където Vilik ме тормозеше
класната беше бясна и искаше родителите ми ..ама аз и се обадих от името на баща ми с преправен глас през филтър и казах че ще се напляскам..... мамооо ще горя в АДА
Ей лудак
Аз пък като малък се подстригвах сам, правех си пънк прически
И веднъж отивам да се покажа на майка ми, която е медсестра и като ме видя щеше да припадне горката, и бам шамари яко
Друг път пък баща ми си беше сложил отворената бира в един леген да я изстудява, и аз да взема да я излея и да му я напълня с вода - колко бой ядох за тая бира
89 година пък за рождения ми ден ми бяха подарили скейтборд
В първите ми съзнателни години дружех само с момичета и редовно си показвахме пи*ленцата и п*тенцата
Е на мен ми е неудобно да си призная някои неща,че може да ги прочетат децата, но имам колоритен колега и ще напиша негова случка.
Та въпросният Мани решава с един приятел да изненада лошата лелка от блока и си напъхва главата в пощенската и кутия от задната страна (едно време имаше такива), с подходяща физиономия разбира се. Няма да ви описвам резултата при отварянето на кутията от лелката за да си вземе писмото, но все пак е оживяла гадината...
Та въпросният Мани решава с един приятел да изненада лошата лелка от блока и си напъхва главата в пощенската и кутия от задната страна (едно време имаше такива), с подходяща физиономия разбира се. Няма да ви описвам резултата при отварянето на кутията от лелката за да си вземе писмото, но все пак е оживяла гадината...
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
vesellin написа:имаше едни рибарски кукички- тройни.. та завързани с капрон и след това месина ... ловяхме котките зад блокалелееее как хубаво висяха и се люлееха закачени като риби
![]()
![]()
И гларуси в училище сме хващали така. Знам че е малко съдистично, но тогава ни беше интересно
Да бре мани аз са кат се сетих то не сме поливали кокти с бензин и сме ги метали от оградата на езиковата горящи, то не съм си боядисвал ръцете с бяла блажна боя и се прибирам дома викам скии кви ръкавици имам на наще ..... Емоция си беше много.... Ама и сега си е не мога да се оплача
А имало па една случка ми викат че съм мочал у телевизора баба ми ама колко е вярно не знам що не помним ....
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
съответните служби си записват
вие продължавайте
че аз съм бил дете за пример като чета тук какви сте ги правили...
ама ето малък списък
- рамбо капани (що шамари що чудо...)
- водни бомби от седмия етаж от един приятел
- от училище щяхме да убиеме една баба един огромен плик (от ония черните с жълтите диагонални ивици ако се сещате) пълен догоре с вода и вързан (едвам го занесохме до прозореца - то направо от толаетните го метнахме) точно пред една баба падна просто на 20см, от ударната вълна тя падна по гръб и цялата беше вир вода
- в училище направиха голямата грешка да продават балончета за водни бомби
- крал съм дневника
- като малък съм палил фикус в баба ми - щото беше лош
- на един изоставен строеж пълен с вода сме се пързаляли зимата
сестрами за малко да се удави.....
-мятахме презервативи пълни с гипс и боя
вие продължавайте
че аз съм бил дете за пример като чета тук какви сте ги правили...
ама ето малък списък
- рамбо капани (що шамари що чудо...)
- водни бомби от седмия етаж от един приятел
- от училище щяхме да убиеме една баба един огромен плик (от ония черните с жълтите диагонални ивици ако се сещате) пълен догоре с вода и вързан (едвам го занесохме до прозореца - то направо от толаетните го метнахме) точно пред една баба падна просто на 20см, от ударната вълна тя падна по гръб и цялата беше вир вода
- в училище направиха голямата грешка да продават балончета за водни бомби
- крал съм дневника
- като малък съм палил фикус в баба ми - щото беше лош
- на един изоставен строеж пълен с вода сме се пързаляли зимата
сестрами за малко да се удави.....
-мятахме презервативи пълни с гипс и боя
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В средното бях скрил дневника за месец и половина
:009: курсовата се беше сдухала накрая ни събраха и ни казаха молим ви се само върнете дневника няма да пишем отсъствията и двойките само го върнете(а аз бях отговорника на курса представете си
)
)
Последна промяна от znainainai на Сря 13 апр 2011 21:07, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.
Мали сеги се сетих за една щуротия дека правех ме у училището:
6-7 клас ако ни тресе пубера,ние обарвах ме момичетата яко,имаше една девойка с много големи цици и всички яко след 5-тия час като сме втора смена и се стъмни,гасиме лампата и яко стисканйе на боски
,та така седмица две,на оная и умръзна и ни наклевети на курсовия,и той кво родителска среща само на провинили те се момченца,събра ни 5-те момченца и утре с родителите,отивам си в къщи и обяснявам на майка ми че има р.среща,на другия ден тя тръгва,но се обажда на комшийката срещу нас,защото учех ме заедно в един клас със дъщеря й и женицата отива с майка ми с мисълта че дъщеря й е забравила да и каже.И там срам у нас бой

6-7 клас ако ни тресе пубера,ние обарвах ме момичетата яко,имаше една девойка с много големи цици и всички яко след 5-тия час като сме втора смена и се стъмни,гасиме лампата и яко стисканйе на боски
,та така седмица две,на оная и умръзна и ни наклевети на курсовия,и той кво родителска среща само на провинили те се момченца,събра ни 5-те момченца и утре с родителите,отивам си в къщи и обяснявам на майка ми че има р.среща,на другия ден тя тръгва,но се обажда на комшийката срещу нас,защото учех ме заедно в един клас със дъщеря й и женицата отива с майка ми с мисълта че дъщеря й е забравила да и каже.И там срам у нас бой

Мен лично 2пъти са ме гонили възпитателките от детската градина из града ,като и двата пъти им побеляваха косите да не ми се случи нещо.Аз винаги се прибирах вкъщи и наще намилаха на тези личности как може да изпуснат дете на 5години да им избяга
.
.- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Може би, когато все още живеехме в Бургас някъде 89-90. Тогава отидохме с комшийчетата на плажа един ден "да се учим да плуваме". Ама естествено все още никой не умееше. Докато се усетим, се беше почти стъмнило, а беше лятото (тоест става към 8:30-9). Когато се прибрах у нас, наш'те само дето не бяха викнали Полицията, Пожарната, Гражданска защита и т.н. Такъв бой ядох, че и до днес все още не съм се научил да плувам...
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Разбих се от смях да ви чета разбойници такива В детската градина бях много проклето дете
Пак в детската градина имаше едно момиченце, което постоянно ревеше, ама за щяло и нещяло и имаше много сополи
Вече в училище, един ден в който бяхме избягали и 10тина деца отидохме на един строеж в квартала, който беше наводнен
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
В училището в което учих до 8ми клас... през ноща зад колонадата на първия етаж в стая с витрина стоеше дядото охранител... аз мазно се промъкнах зад него (просто ни делеше едно стъкло) той беше с гръб и зяпаше телевизия, аз направих слънце от пиратки поне 25 броя и от 5 изсипах барута в средата... драснах клечката и офейках --- малее какъв взрив
С момчетата крадяхме знаци с парапети от улични ремонти и затваряхме пътя. Стреляхме с бъзово семе с тръбички по минувачите от покрива. както и по прането на комшиите.
С момчетата крадяхме знаци с парапети от улични ремонти и затваряхме пътя. Стреляхме с бъзово семе с тръбички по минувачите от покрива. както и по прането на комшиите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”