За Риболовците

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: За Риболовците

Мнениеот Ludia » Сря 05 май 2010 20:14

POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр

абе ела на платения бре.... в събота ...

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Сря 05 май 2010 20:15

POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр

след шела в дясно :| ?

Потребителски аватар
evgenii74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgenii74 » Сря 05 май 2010 21:41

Mоже да направим едно събиране в петък на богоров,ако не на риба поне по бира. :beer

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 06 май 2010 8:24

ivoststefanov написа:

Ц ! Караш до Богоров , правиш обратен завой и тръгваш обратно.Като стигнеш бензиностанцията от дясно, гьоловете на Богоров ти остават от лявата стратна , завиваш зад бензиностанцията и по черен път се стига до едни кариери.Е за тия гьолчета говоря :да: Аз нй вероятно утре рано сутринта отивам до към обяд :beer

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 май 2010 8:29

POLO PAVLETI написа:
ivoststefanov написа:

Ц ! Караш до Богоров , правиш обратен завой и тръгваш обратно.Като стигнеш бензиностанцията от дясно, гьоловете на Богоров ти остават от лявата стратна , завиваш зад бензиностанцията и по черен път се стига до едни кариери.Е за тия гьолчета говоря :да: Аз нй вероятно утре рано сутринта отивам до към обяд :beer

това първото което стигаш, обрасло с водорасли, и има патици които плуват ? има едно дърво от едната страна което при пълноводие е със залят ствол. и островче по средата, където има къщичка за патиците ? за тази кариера ли говориш ?

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Чет 06 май 2010 8:48

[quote="POLO PAVLETI"]

миналата седмица ходих за първи път там, но още си хвърляше хайвера и беше много слабо,предимно дребно линче на бял червеи,костурчета от същия калибър и 3-4 каракуди по 200-300.
а в шавара по брега плуваха и се хвърляха такива екземпляри дето скоро не бях виждал :shock гарантирам,че бяха и над килограм.

не знам дали се пада зад бензиностанцията но пак така обратно към софия и точно като свърши мантинелата правиш обратен и покрай нея и се падат май три гьолчета.
ако ходя и аз ще се обадя смисъл ще те позная,че съм те веждал на аерогарата да се караш по две дечица дето тичаха по тревата mhihi :beer

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 06 май 2010 8:58

точно за там говориме :beer Ще съм с тъмносив МК2, щото с Корадото не мога да стигна там :banghead: Двама гологлавци сме :screwy :Mr Green Fun
п.п. Що не се обади като си ме видял да викам по децата :beer едното е мойто :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 май 2010 9:10

може да мина утре преди обяд, с един колега или сам, само да се запознаем, че съм на работа тия дни :banghead:
иначе там съм виждал циганите да вадят шарани. Но аз лично никога не съм ходил за шарани там... А може би трябва да пробвам... помня че линчета, костурчета и каракуди даваха на плувка. но реално има само 2 места на които бих застанал та е малко сложно със намирането на добро място.

PS а онзи големия гьол, до летището, проверявал ли си го скоро ? помня че имаше големи каракуди и кленове, но и много раци :roll:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 06 май 2010 19:49

днес ходих за попчета на престанището в Несебър-- много има ама дребни.

обаче скаридата вече е излезнала и мога да ви кажа ,че изкарахме една каса за 20 мин.
4 човека с едно кепче,яко скарида има.
ето първата порция за вечерта.
Изображение

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пет 07 май 2010 17:18

колега "POLO PAVLETI"

драсни два реда да кажеш как беше на Богров.Утре сутринта към 6.30h ще ходя там.
Че тая сутрин си легнах към 6.00h :drinking:
жената имаше имен ден и... :drunk

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 май 2010 18:33

ivoststefanov написа:колега "POLO PAVLETI"

драсни два реда да кажеш как беше на Богров.Утре сутринта към 6.30h ще ходя там.
Че тая сутрин си легнах към 6.00h :drinking:
жената имаше имен ден и... :drunk

в четвъртък минах от там, и беше яко народ... незнам дали не е по-добре да отидеш по-рано...

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 08 май 2010 14:14

В петък сутринта ходихме ,бяхме на втория гьол там където минава пътя през мост. За жалост закъсняхме сутринта и местата бяха окопирани, там специялно има само три места :banghead: седнахме на канала и преди обяд си тръгнахме с капо :mrgreen: минахме до колегите по надолу на хубавото място, и се оказа че ги познаваме.
Имаха каракуди по килограм, малки костури , линчета и щукле около 300 гр :да: Комшията с който ходихме, преди 10 дни двама човека около 30 кг :shock .
А като ориентир , да одбивката е точно преди ЕКО- то , и от там само по пътя после по черния път и се стига до моста който преминава канала.След моста има стръмно нагоре и след това в дясно се тръгва и се стига до още един гьол. :да: :beer

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 08 май 2010 14:19

Ludia написа:
иначе там съм виждал циганите да вадят шарани. Но аз лично никога не съм ходил за шарани там... А може би трябва да пробвам... помня че линчета, костурчета и каракуди даваха на плувка. но реално има само 2 места на които бих застанал та е малко сложно със намирането на добро място.

PS а онзи големия гьол, до летището, проверявал ли си го скоро ? помня че имаше големи каракуди и кленове, но и много раци :roll:

Точно така са нещата :да:
Ако питаш за Курията/този който е от страната на Ботевградско/ нямам наблюдения не съм ходил отдавна. А този който е долу под Терминал 2 , отдавна е парк и е затворен за посетители/риболова е забранен/ В този гьол наистина има огромни кленове и също така Сомчета ,които лично ние с комшията пуснахме. Ако не са изловени би трябвало вече да са по над 3 кг :да:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Съб 22 май 2010 18:58

Днеска на Суходол измъчена работа.....много променливо време,което се отрази негативно на риболова,рибата хич я нямаше....-няколко каракуди,червеноперки и костурчета.....Само кадето не валя сняг :) изредиха се-жега,тихо време,вятър,дъжд,порой,град.......
Поне пихме по биричка и си поговорихме в колегите.....Ааааа пробвахме-плувка,ваглер,фидер,пружина с качамак и стериопор,на косъм,ПВА торбета.....абе май нямаше метод на койти да не пробвахме :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 27 май 2010 10:28

Колеги, утре мислим да ходим на Ярлово. Имаме доста мъглява информация - примерно ако отидем 4 души, се плащало 30 лева накуп и си преспиваме и си ловим без проблеми. Нека някой ако е ходил скоро да сподели информация за заплащането, рибата и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”