POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр
абе ела на платения бре.... в събота ...
POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр

ivoststefanov написа:POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр
след шела в дясно?
Аз нй вероятно утре рано сутринта отивам до към обяд 
POLO PAVLETI написа:ivoststefanov написа:POLO PAVLETI написа:Живот и здраве ,в Петък рано сабахлем на кариерите на Богоров. Чувам , а и в Рибар чета за каракуди по 600-800 гр
след шела в дясно?
Ц ! Караш до Богоров , правиш обратен завой и тръгваш обратно.Като стигнеш бензиностанцията от дясно, гьоловете на Богоров ти остават от лявата стратна , завиваш зад бензиностанцията и по черен път се стига до едни кариери.Е за тия гьолчета говоряАз нй вероятно утре рано сутринта отивам до към обяд

Ще съм с тъмносив МК2, щото с Корадото не мога да стигна там
Двама гологлавци сме
едното е мойто

ivoststefanov написа:колега "POLO PAVLETI"
драсни два реда да кажеш как беше на Богров.Утре сутринта към 6.30h ще ходя там.
Че тая сутрин си легнах към 6.00h![]()
жената имаше имен ден и...
седнахме на канала и преди обяд си тръгнахме с капо
Комшията с който ходихме, преди 10 дни двама човека около 30 кг

Ludia написа:
иначе там съм виждал циганите да вадят шарани. Но аз лично никога не съм ходил за шарани там... А може би трябва да пробвам... помня че линчета, костурчета и каракуди даваха на плувка. но реално има само 2 места на които бих застанал та е малко сложно със намирането на добро място.
PS а онзи големия гьол, до летището, проверявал ли си го скоро ? помня че имаше големи каракуди и кленове, но и много раци

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта