Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Бисери от форума

Мнениеот myrshavija » Сря 04 дек 2013 15:47

Jouzev94 написа:Колеги ще ме извинявате,ако темата не е в правилния раздел.Преди месец на приятелката ми и взехме Поло 2000 г. всичко и резервирах само,че като я запаля изписва Service и ми трябва автосервиз в Пловдив колкото да се види какво е предполагам ще е някаква незначителна грешка,но все пак ще я закарам.Ще бъда много благодарен ако изкажете мнения за добри сервизи където да закарам това малко животинче :c020
:mrgreen За някви резервации иде реч ... а и това лошо Service ...

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 04 дек 2013 21:06

n0name написа:Ами искам само да вметна, че лятото ходехме до Поморие с жена ми, мой приятел, неговата жена и бебето им + детска количка и багаж на газ с пуснат естествено климатроник, тъй като си беше доста жега. Та по магистралата стреличката спокойно си държа 170км/ч на 5000 оборота и разхода с това каране ми стъпа 10/100 газ...
Не съм никакъв разбирач от коли да си призная, но това не ми се струва зле, с оглед наистина малката кубатура на двигателя.
Мисълта ми е, че ако бях сам в колата сигурно можех да напълня километража... :mhihi

На твоето вмятане ще вметна и аз, че в главата ти няма никой ама никой. Ако един бръмбар почука, на нея те от вътре други ще му отворят. Бил си ти, съпругата ти, и едно цяло семейство с малкото им бебе и си се състезавал за да видиш колко можеш да вдигнеш и си си ги държал. Колега ти нямаш мисловна дейност. Бъди благодарен на Господ, че на Пасата, който е 1999 година, а после се оказал 1997 година, не му се е изтропало нещо...Че щеше да бъдеш в някоя от Централните емисии.

Аман от убийци по пътищата..............

Ето я и уникалната тема: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=83&t=403206

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Сря 04 дек 2013 21:10

Apokaliptiko написа:
n0name написа:Ами искам само да вметна, че лятото ходехме до Поморие с жена ми, мой приятел, неговата жена и бебето им + детска количка и багаж на газ с пуснат естествено климатроник, тъй като си беше доста жега. Та по магистралата стреличката спокойно си държа 170км/ч на 5000 оборота и разхода с това каране ми стъпа 10/100 газ...
Не съм никакъв разбирач от коли да си призная, но това не ми се струва зле, с оглед наистина малката кубатура на двигателя.
Мисълта ми е, че ако бях сам в колата сигурно можех да напълня километража... :mhihi

На твоето вмятане ще вметна и аз, че в главата ти няма никой ама никой. Ако един бръмбар почука, на нея те от вътре други ще му отворят. Бил си ти, съпругата ти, и едно цяло семейство с малкото им бебе и си се състезавал за да видиш колко можеш да вдигнеш и си си ги държал. Колега ти нямаш мисловна дейност. Бъди благодарен на Господ, че на Пасата, който е 1999 година, а после се оказал 1997 година, не му се е изтропало нещо...Че щеше да бъдеш в някоя от Централните емисии.

Аман от убийци по пътищата..............

Тва е 1.6 колега споко... :scare3 сигурен съм, че тея 170 само ги е стигнал и е намалил, иначе ще се разтропа, но не ми се влиза в излишни спорове с пишман състезтели.Да не съм минал от там да не знам.....

Потребителски аватар
t.manolov
Автомобил: VW Polo 6n
Двигател: AEA 1995

Мнениеот t.manolov » Чет 05 дек 2013 22:51

ZeroCool написа:Кур за тебе ве Гергйееееее.

айде у модула пак

jocha написа:Дa не си сaм тaм дa го пaрзулнa в междобузието ти по този повод и нa другия събор си смени дрехите!

mk2 gti написа:така и така сте почнали да допълня целата групичка там у търнуву сте разгонени педераси мое ли да сте такива ПУТКИ
п.с. извинявам се на колегата че цапам темата но не се здържах

Това ме разби :biggrin :biggrin :biggrin

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 08 дек 2013 8:50

b1z0na написа:Продавам си Вентото спешно. Колата е много стегната и почти всичко по окачването е сменено. Много икономична - 6.4/100 газ извън града с скорост до 140 км/ч.

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 08 дек 2013 16:57

PeshoVW написа:СПЕЦИАЛНИ ЧОРАПИ! Вълшебни!
• За уморени крака
• За Диабетици
• Против БОЛНИ ВЕНЦИ
• Против Разстройство
• Против Бременност
• Специална материя не пропускаща вода
• И много други...
Само сега за 1.20лв гр. Карнобат . Ако купите сега получавате един чифт и половина на цената на два. Ограничени количества, побързайте!
:screwy :mhihi :h020

Изображение

Oбъркал си темата, ама ти е простено, толкоз си можеш явно.
Разликата от ВЕНА до ВЕНЕЦ е значителна, та и децата да я знаят, ако могат да четат.
И да, има такива чорапи - ластикът им е по-слаб и не притискат кожата да затрудняват кръвообращението. Моли се никога да не ти дотрябват...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 09 дек 2013 19:07

christofer написа:Колеги от доста време чета всякакви теми за този "демферен" маховик и нещо не мога да разбера на коя част казвате маховик. Маховика е едно голямо желязно колело което се захваща за коляновия вал на автомобила на което е и монтиран зъбния венец за стартера , без който стартера не може да завърти двигателя и да запали. Така и не мога да разбера как го разбивате този "маховик" или говорите за притискателния(огледалния) диск на който ляга феродовия диск. Ако счупите маховика не знам дали разбирате какво ще стане със двигателя. Затова си мисля че става въпрос за притискателния(огледалния) или феродовия диск а не за "маховика" на двигателя. С поздрави. :love.vwclub :vw_shamp :love.vw :drunk

Как ги разбивате тия демпфери направо не го разбира човека :mhihi

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Сря 11 дек 2013 9:22

vw 1.6TDI написа:Колеги търся намръщена маска за пасат някой ако има да предлага...!!!!

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Пет 13 дек 2013 1:12

L&R написа:
ipipbg написа:с товарна вилка не е хубаво , защото може да се изкриви някоя плоча , най-добре ми казаха да се мери при запалване
интересни поверия се носят от уста на уста из работилниците

:bishop :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Пет 13 дек 2013 18:28

Проблем с китайски таблет с Андроид
здр и аз се збъсках с този проблем може ли да ми кажете какво да правя таблета е "мид" ,пускам го и стига до логото на андроид и до там ..... А до преди час си работеше добре

Зарежи таблета както си е с логото, вземи един буквар, и почвай от 1-ва страница :drunk

:mhihi

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Съб 14 дек 2013 11:01

KadROo написа:Колега колега.... Релсите са личното пространство на трамвая !!! Там той е господаря ! Собственика ! Така да го наречем ! Релсите за него са магистрала ! Нещо като личен път и не е длъжен да се съобразява с никой ! Това си е нещо като граница ! Трябва да бъдете много внимателни при пресичане на релси и тем подобни. Трамвая не може да спре рязко поради простата причина че е много тежък и може да дерайлира ако закове яко челюстите... НЕ знам вече по какъв друг начин да го обясня...... Релсите са ЛИЧНОТО му пространство !

пп темата и заглавието според мен направо си е за раздел бисери от форума :Mr Green Fun :Mr Green Fun Моля Ви се пуснете тема дали ви е блъскал влак умишлено xaxxaxaxa Забавлявате ме :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Няма да навлизате в личното пространство на трамвая! :bowdown

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 15 дек 2013 11:44

GO6O KARBURATORA написа:стикера фабрично си беше изкривен

Изображение
http://postimage.org/app.php

Потребителски аватар
zamfireca
Автомобил: Golf 3 USA
Двигател: 1.8 ADD
Контакти:

Мнениеот zamfireca » Пон 16 дек 2013 18:32

aвтомобилат е без забелешки с газовов инжекцион фабричен с оригинални лети джанти 16 BBS
колата е с оригинални спортни кристални стопове ригистриран на 12,10,13 колата е с климаатик и 4исто нов комплект рингове за фарове ...

http://www.cars.bg/c462041

:mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 16 дек 2013 18:44

zamfireca написа:................
http://www.cars.bg/c462041

А темата е Бисери от форума

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Вто 17 дек 2013 3:03

Само така не бях виждал написано Фолксваген...

фа60 написа:някой да е виждал фолкцваген костенурка с пловдивска регистрация в сиво и черно (капаци и таван в черно май бяха)с много красива собственичка?

из http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=77&t=405074 :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”