А ти недей да се занимаваш с глупости. Това - компресора е Голяма глупост която човек може да сътвори !

pas1.8mi написа:Коментирахме тук и миналата година: Гайковерта НЕ става!!! Ако го ползваш на над 10атм(ако не избие някое уплътнение) може и да развие нещо,но на предписаните до 6 атм е само парче желязо.
parno написа:динамометричните ключове знам ,че вече са коментирани - ама към днешна дата след известно време работа как е положението?
от четвъртък ще има и мисля да си купя един
if4oo написа:какви са отзивите от зарядните за акумулатор
drago_tr написа:pas1.8mi написа:Коментирахме тук и миналата година: Гайковерта НЕ става!!! Ако го ползваш на над 10атм(ако не избие някое уплътнение) може и да развие нещо,но на предписаните до 6 атм е само парче желязо.
+1![]()
Напълно подкрепям мнението.
Имам точно такъв лидълски компресор с 25л. бутилка. С него взех и гайковерт. След проба върху болтовете на джантите се оказа че компресора е с малък дебит и не става нито с развиването нито със затягането на болтовете. Задържах компресора и върнах гайковерта обратно в магазина.
С 10мм вътрешен диаметър маркуч гайковерта завива и развива някъде до около 170 нютона.Гайковерта е доста апетитен от към въздух и аз го ползвам за единични дейности като развиване на болт на шаиба на колянов вал,шайба на динамо и др. дейности където няма как да законтриш това което развиваш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Charlestouth и 23 госта