Ludia написа:абе незнам какво си мислите, ама ако тръгне едно от тия кучета към мен ръмжащо, вобще няма да се замисля дали да стрелям или не....
така както застрелях 2 "овчарски" кучета които вместо да пазаят стадото с кози, гонеха сърните по цял ден.
Баце, ти си голем мъж!
Ще взема и аз да запаша един патлак и преди да изляза сред хората ще си пускам всичките серии на Рамбо...
А предполагам, че си застрелял кучетата, защото са гонели сърните и са ти пречели на теб да ги гръмнеш, нали? Евала, дал си им да се разберат! Сега всички ще ти се възхитим дружно!
Само така! Вадиш и гърмиш!
П.С.
Joker, твоето куче може да бъде само еталон за хората, които имат уши да слушат... за другите, каквото и да им се говори или покаже, те са си приготвили картечниците и базуките и ще гърмят!
Само дето, ако аз видя някой, че застреля куче безпричинно (или го згази с колата си), като се приближа до въпросния анимационен герой, ще се разхвърчат и картечниците, и базуките, а после ще звънна на 150 да дойдат да съберат каквото е останало от него. Казвам го със смирение...