Може да гасите ламБите от 02.03.07
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
За акомулатора не ми е останало време пък и не ми прави проблем.За в града е ясно че въпроса е спорен ,но имай предвид че когато искачаш от малка уличка/особенно засенчена от блокове или дървета и излизаш на ослънчен булевард
/ могат да бъдат безценни.Иначе с дискутирания стоп проблема се решава с модул DRL.

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Tomcat написа:уфф, най- после и тази дивотия свърши.
обяснете ми за какъв ми е да си пускам фаровете през деня в града. абсолютен тъпизъм.
Колега под "град" не се разбира само централната задръстена градска част.Има много и дълги булеварди, околовръстни и изобщо места където фаровете си вършат работа. Освен това радетелите за икономия обикновенно по ден разбират от 06ч. до 20ч. през останалото време дори и да е силно стъмнено както сега за тях важи максимата - през деня не пускам фарове /нали е светло/Аз лично винаги съм карал целогодишно на фарове, дори едно време са ме питали да не ми е прецакана колата или си имаш система за автоматично пускане.
CRX Racing написа: [Не мога да разбера защо обиждаш хоратаИ "катила" какво прави "наопаки", а? В момента никой не е задължен да кара на фарове. Не разбирам като карам с изгасени фарове, "катил" ли съм?И "наопаки" го правя, ама само за теб, защото според закона не е съм задължен нали? Пич ти да нямаш магазин за крушки? Нищо лично, но всеки има право да кара както иска.
И пак го казвам: В слънчево време, риска някой да не ти види стоп светлините е по-голям от този да ти види фаровете
не знам защо видя в написаното от мен себе си , но както и да е
казваш всеки може да кара както си иска
НЕ МОЖЕ - трабва да кара според закона !!!! точно от такива дето си карат както си искат и не се съобразяват с околните сме на тоз хал!!!!
и да аз съм вносител на всички видове крушки и акумулатори дето се продават и съм на далавере от това, яд ли те е ??????????
а в слънчево време ако не ти видят стоповете за това няма да са виновни пуснатите ти фарове!!!! най -добре ходи си върни книжката , че ще вземеп да се претрепеш някъде или по -лощо ще претрепеш друг, явно ти е трудно това упражнение- шофирането
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
One написа:CRX Racing написа: [Не мога да разбера защо обиждаш хоратаИ "катила" какво прави "наопаки", а? В момента никой не е задължен да кара на фарове. Не разбирам като карам с изгасени фарове, "катил" ли съм?И "наопаки" го правя, ама само за теб, защото според закона не е съм задължен нали? Пич ти да нямаш магазин за крушки? Нищо лично, но всеки има право да кара както иска.
И пак го казвам: В слънчево време, риска някой да не ти види стоп светлините е по-голям от този да ти види фаровете
не знам защо видя в написаното от мен себе си , но както и да е
казваш всеки може да кара както си иска
НЕ МОЖЕ - трабва да кара според закона !!!! точно от такива дето си карат както си искат и не се съобразяват с околните сме на тоз хал!!!!
и да аз съм вносител на всички видове крушки и акумулатори дето се продават и съм на далавере от това, яд ли те е ??????????
а в слънчево време ако не ти видят стоповете за това няма да са виновни пуснатите ти фарове!!!! най -добре ходи си върни книжката , че ще вземеп да се претрепеш някъде или по -лощо ще претрепеш друг, явно ти е трудно това упражнение- шофирането
както сам казваш трябва да се кара според закона ... а той какво казва ..да гасим ламбите след 1 март
- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:За в града е ясно че въпроса е спорен ,но имай предвид че когато искачаш от малка уличка/особенно засенчена от блокове или дървета и излизаш на ослънчен булевард/ могат да бъдат безценни.
При това положение си без предимство и трябва да спреш и да се огледаш , а ако си с предимство , намаляваш скороста и увеличаваш вниманието .....или най-добре е с пуснати фарове да изкачаш на булеварди и кръстовища
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Plarol написа:Rabbit_TDI написа:За в града е ясно че въпроса е спорен ,но имай предвид че когато искачаш от малка уличка/особенно засенчена от блокове или дървета и излизаш на ослънчен булевард/ могат да бъдат безценни.
При това положение си без предимство и трябва да спреш и да се огледаш , а ако си с предимство , намаляваш скороста и увеличаваш вниманието .....или най-добре е с пуснати фарове да изкачаш на булеварди и кръстовища
Знам правилника,ама в София ако не си забелязал мърдите спират на кръстовищата.Сега въпрос с повишена трудност:Как да разбереш идва ли някой/за да не му отнемаш предимството/като кръстовището е с паркирал по диагонал автомобил и кофа за боклук?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Plarol написа:Rabbit_TDI написа:За в града е ясно че въпроса е спорен ,но имай предвид че когато искачаш от малка уличка/особенно засенчена от блокове или дървета и излизаш на ослънчен булевард/ могат да бъдат безценни.
Знам правилника,ама в София ако не си забелязал мърдите спират на кръстовищата.Сега въпрос с повишена трудност:Как да разбереш идва ли някой/за да не му отнемаш предимството/като кръстовището е с паркирал по диагонал автомобил и кофа за боклук?
Ако някой кофа за боклук ти пречи, посред бял ден не мисля че ще видиш светлини от фарове! Светлините се виждат само при положение че виждат самите фарове. А ако ги виждаш тях, значи не ти трябва да светят. Тъй че тоя казус не се приема
Върни се в “ОФФ-Топик - други”