ivo_555 написа:Не пуша, и мразя цигарения дим!
Подкрепям с две ръце забраната, но лично за мен проблема не са заведенията,
-задимена дискотека аз лично не съм виждал,
-задимено кафе, в редки случай когато се напълни с по голям процент пушачи, по скоро неудобството е когато става някакво течение и дима от горяща в момента цигара идва към мен, то това и на открито често се получава,
истинския проблем за мен идва от пушенето по домовете, с моите приятели всеки петък и/или събота си ходим на гости, понякога повече от половината присъстващи са пушачи, е и ако е зима, тогава настъпва истинския ад, имало е случай когато очите ми текат като разплакана ученичка, тръгвал съм си с оправданието, че ми се спи, за да не ме обвинят, че се вживявам!
За миризмата на дрехите ми на другия ден, няма да коментирам!
Когато дойде ред да се пуши вкъщи, после по 4-5 дни смърди на...., нямам думи да го опиша, направо не ми се влиза в хола след това!
Ама всичко това един пушач няма как да го усети и разбере, че не е приятно на околните!
Съобразителни пушачи, ...и такова животно ли имало,.... да има, но не са повече от 10%,най много, ама най!
А като се почнат едни приказки, че им нарушавали правата, че забраната била дискриминация, абе чувате ли се какво говорите изобщо???
Ами има
В офиса не давам да се пуши
Когато имам гости пушачи вкъщи,ги карам да излизат на балкона
Дори излизам да им правя компания

защото и аз съм пушач,но винаги се съобразявам с останалите