Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли оръжие в колата?

ДА
136
48%
НЕ
147
52%

Общо гласове: 283
alexnz
Автомобил:
Двигател:

Re: Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Мнениеот alexnz » Чет 27 май 2010 18:51

да имам професионална бухалка подарак ми е от един Холандец до сега не ми се е налагало да я използвам и дано да не ми се наложи щото няма да се пише хубаво на човека срещу мен

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 27 май 2010 19:38

От това което чета до тук имам доста добре въоръжени съфорумци и фенове на Volkswagen mhihi :screwy Както отбеляза по горе един от тях в колите на нашите колеги може да се намери от швейцарско ножче до бойни пистолети и френски (раздвижни ключове от тип 20" mhihi Аз съм прекалено сигурен, че ако има подобна анкета и в други автомобилни форуми, резултата няма да е с нещо по-различен.От тази скромна анкета до момента излиза че 42% са въоръжени и по мои изчисления 30% от тях много тежко въоръжени което никак не ми харесва, защото съм от другата група на невъоръжените death Надявам се и пожелавам на останалата част от колегите да не ги използват никога и да сме по толерантни и внимателни на пътя (писна ми от тАпанари по улиците :evil: ).Поздрави love.vw

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Чет 27 май 2010 19:53

имам няколко оръжия:
Първото е с психотропно въздействие: диск с песни на Лилана в дует с Краси Аврамов, има и няколко, в които припява и Азист. Ако някой се доближи до колата, надувам до дупка и гледам ехидно през прозореца как човека се гърчи...
Другото ми е оръжие е снимка на Искра Фидосова - гола...., веднага я лепвам на джама и хората изпадат в шок...
Ако тези оръжия не свършат работа имам и едно по-нестандартно - ножка mhihi

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 27 май 2010 20:05

Аз имам и черни чували 200 литрови,уж да си ги слагам в багажника да не се цапа,и бичкия имам... всичко се променя според ситуацията,чувала ясен ножката и тя както и бичкията...

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 27 май 2010 22:05

Колкото и да не му се вярва на някой, мъкна един голям нож, въздушен пистолет и въздушна пушка в багажника, но не за самозащита, а защото непрекъснато ходя някъде да стрелям и се по разни гори и ми е писнало да ги качвам и махам от колата. Предпочитам ножа пред брадвата примерно. Наясно съм, че опре ли до сакатлък, само ножа би влязъл в дейстие, ама с това нещо, мога да направя дисекция на някой, нещо такова е: http://www.orajie.com/articledetails.php?ArticleID=771. По-добре да си дялкам клечките с него. Да пази Господ, веднъж бях с бившия си шеф към Пловдив, спряхме до някаква автокъща, ама тя затворена, късно беше. Имаше пазач. И шефа го извика, като не излезе от колата, а само свали джама и си говорят. Ама се сдърпаха нещо и оня демонстративно показва някакъв Макаров под ризата, при което на моя шеф само това му требаше и както беше седнал и закопчан с колан, едва успя да извади ютията: http://l33tawpcamper.files.wordpress.co ... -eagle.jpg , която носи на кръста(как не му падат гащите незнам) и белата беше готова, ама се размина. Нейсе, намериха утеха в чуждите майки и двамата, малко завъртяни гуми и малко прахоляк и довиждане. Ама като го знам оня колко му е акъла.....мани. Тъй, че по-добре да не попада човек в такива ситуации. А и който нож вади, от нож умира, добре е да се знае.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 28 май 2010 8:34

Нямам такива предмети, не намирам смисъл да ги нося, камо ли да ги използвам :screwy

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Пет 28 май 2010 10:29

http://vbox7.com/play:fe7de036
Би било доста полезно. :mrgreen:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 28 май 2010 10:34

JaDaWiN написа:http://vbox7.com/play:fe7de036
Би било доста полезно. :mrgreen:

УААААА :063: :063: :063: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 28 май 2010 10:34

100kg телесна маса с една торба шамари, и в краен случай имам една 60см шпилка М12, която чупи и разкъсва едновременно :twisted: . Но слава богу не ми се е налагало да я ползвам.

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Съб 29 май 2010 0:38

Ми нямам нищо кой знае какво...
едно малко балтийче което ми седи под седалката като ходя из горите, и до сега 1 път съм я вадил, едно сгаваемо ножче и едни клещи.
В багажника имам: 1 орегинален ключ за джати размер 17, един кръстат ключ за джанти със всички размери, човал mhihi и едно въже 5м.

От всички тези работи само по 1 път съм вадил балтийчето в спешни случеи и един път ключа 17 за джанти по не толкос спешен случей :applause:

Потребителски аватар
vasil_koprivshtenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasil_koprivshtenov » Съб 29 май 2010 1:20

Под седалката гумена палка (доста по ущипва),и газов пистоле с халосни патрони имам и газови но теса за много напечено положение. :D

Потребителски аватар
MicBeatz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MicBeatz » Съб 29 май 2010 1:32

Не нося love.vwclub

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 31 май 2010 12:06

vasil_koprivshtenov написа:Под седалката гумена палка (доста по ущипва),и газов пистоле с халосни патрони имам и газови но теса за много напечено положение. :D

Дали ще имаш време да ги заредиш?

Потребителски аватар
hashashin_BAC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hashashin_BAC » Пон 31 май 2010 12:40

Аз си нося какво ли не, но не съм използвал нито веднъж оръжие срешто живо същество, мисля че трябва да са повече от 2-ма за да ме накарат да извадя оръжие.

иначе преди имах газов пистолет в жабката, бокс,нож(който по принцип не го броя за оръжие, дялкам си маркучите по колата с него) и брадва под седалката.

Газовият пистолет не е много оферта да го вадиш, щото нищо неможеш да направиш с него, и недай си боже да го извадиш на някои който има боен :screwy mhihi :beat_butt2

по някога е по добре да вземеш от шамарите ако неможеш да набиеш другият, от колкото да си усложняваш живота :012: никога незнаеш човека срещо теб кой е и на какво може да е способен, тренирал съм самбо 110кг съм, мога да бия, но мисле че е по добре да се говори, когато няма диалог и разум има бой :beat_butt2

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Пон 31 май 2010 14:10

Малко въпроси от мен:
Постоянно ли стоите с ръка на винкела в случай че стане напечено?
Става нещо и направо излизате с патлака ли (без да се чудите)?
Какво означава "за всеки случай си нося тръба в жапката"?
Мисълта ми е че обикновенно човек губи ценно време да прецени ситуацията. Примерно дали човека отсреща е враждебен или просто иска да се разберете като хората. И ако е враждебен не те ли наритва докато излизаш от вратата на колата (а преди това си бъркаш в жабката/под седалката)? Което някакси обесмисля всички лопати и кирки в багажника...
Нещо някакси не си представям критична ситуация... Освен ако изключим типично нашенската: двама се пуйчат 30мин и после всеки се връща до колата да вземе нещо да наложи другия :)
Абе някакви такива въпроси ми се въртят из главата. Дано някой ми е проследил блуждаещата мисъл :D

Иначе аз нося ножка в багажника за оголване/рязане на кабели ако се наложи. Не бих го ползвал като оръжие...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”