Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?
да имам професионална бухалка подарак ми е от един Холандец до сега не ми се е налагало да я използвам и дано да не ми се наложи щото няма да се пише хубаво на човека срещу мен
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От това което чета до тук имам доста добре въоръжени съфорумци и фенове на Volkswagen
Както отбеляза по горе един от тях в колите на нашите колеги може да се намери от швейцарско ножче до бойни пистолети и френски (раздвижни ключове от тип 20"
Аз съм прекалено сигурен, че ако има подобна анкета и в други автомобилни форуми, резултата няма да е с нещо по-различен.От тази скромна анкета до момента излиза че 42% са въоръжени и по мои изчисления 30% от тях много тежко въоръжени което никак не ми харесва, защото съм от другата група на невъоръжените
Надявам се и пожелавам на останалата част от колегите да не ги използват никога и да сме по толерантни и внимателни на пътя (писна ми от тАпанари по улиците
).Поздрави 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам няколко оръжия:
Първото е с психотропно въздействие: диск с песни на Лилана в дует с Краси Аврамов, има и няколко, в които припява и Азист. Ако някой се доближи до колата, надувам до дупка и гледам ехидно през прозореца как човека се гърчи...
Другото ми е оръжие е снимка на Искра Фидосова - гола...., веднага я лепвам на джама и хората изпадат в шок...
Ако тези оръжия не свършат работа имам и едно по-нестандартно - ножка
Първото е с психотропно въздействие: диск с песни на Лилана в дует с Краси Аврамов, има и няколко, в които припява и Азист. Ако някой се доближи до колата, надувам до дупка и гледам ехидно през прозореца как човека се гърчи...
Другото ми е оръжие е снимка на Искра Фидосова - гола...., веднага я лепвам на джама и хората изпадат в шок...
Ако тези оръжия не свършат работа имам и едно по-нестандартно - ножка

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Аз имам и черни чували 200 литрови,уж да си ги слагам в багажника да не се цапа,и бичкия имам... всичко се променя според ситуацията,чувала ясен ножката и тя както и бичкията...
Колкото и да не му се вярва на някой, мъкна един голям нож, въздушен пистолет и въздушна пушка в багажника, но не за самозащита, а защото непрекъснато ходя някъде да стрелям и се по разни гори и ми е писнало да ги качвам и махам от колата. Предпочитам ножа пред брадвата примерно. Наясно съм, че опре ли до сакатлък, само ножа би влязъл в дейстие, ама с това нещо, мога да направя дисекция на някой, нещо такова е: http://www.orajie.com/articledetails.php?ArticleID=771. По-добре да си дялкам клечките с него. Да пази Господ, веднъж бях с бившия си шеф към Пловдив, спряхме до някаква автокъща, ама тя затворена, късно беше. Имаше пазач. И шефа го извика, като не излезе от колата, а само свали джама и си говорят. Ама се сдърпаха нещо и оня демонстративно показва някакъв Макаров под ризата, при което на моя шеф само това му требаше и както беше седнал и закопчан с колан, едва успя да извади ютията: http://l33tawpcamper.files.wordpress.co ... -eagle.jpg , която носи на кръста(как не му падат гащите незнам) и белата беше готова, ама се размина. Нейсе, намериха утеха в чуждите майки и двамата, малко завъртяни гуми и малко прахоляк и довиждане. Ама като го знам оня колко му е акъла.....мани. Тъй, че по-добре да не попада човек в такива ситуации. А и който нож вади, от нож умира, добре е да се знае.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам такива предмети, не намирам смисъл да ги нося, камо ли да ги използвам 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
100kg телесна маса с една торба шамари, и в краен случай имам една 60см шпилка М12, която чупи и разкъсва едновременно
. Но слава богу не ми се е налагало да я ползвам.

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
Ми нямам нищо кой знае какво...
едно малко балтийче което ми седи под седалката като ходя из горите, и до сега 1 път съм я вадил, едно сгаваемо ножче и едни клещи.
В багажника имам: 1 орегинален ключ за джати размер 17, един кръстат ключ за джанти със всички размери, човал
и едно въже 5м.
От всички тези работи само по 1 път съм вадил балтийчето в спешни случеи и един път ключа 17 за джанти по не толкос спешен случей
едно малко балтийче което ми седи под седалката като ходя из горите, и до сега 1 път съм я вадил, едно сгаваемо ножче и едни клещи.
В багажника имам: 1 орегинален ключ за джати размер 17, един кръстат ключ за джанти със всички размери, човал

От всички тези работи само по 1 път съм вадил балтийчето в спешни случеи и един път ключа 17 за джанти по не толкос спешен случей

- vasil_koprivshtenov
- Автомобил:
- Двигател:
Под седалката гумена палка (доста по ущипва),и газов пистоле с халосни патрони имам и газови но теса за много напечено положение. 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
vasil_koprivshtenov написа:Под седалката гумена палка (доста по ущипва),и газов пистоле с халосни патрони имам и газови но теса за много напечено положение.
Дали ще имаш време да ги заредиш?
- hashashin_BAC
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си нося какво ли не, но не съм използвал нито веднъж оръжие срешто живо същество, мисля че трябва да са повече от 2-ма за да ме накарат да извадя оръжие.
иначе преди имах газов пистолет в жабката, бокс,нож(който по принцип не го броя за оръжие, дялкам си маркучите по колата с него) и брадва под седалката.
Газовият пистолет не е много оферта да го вадиш, щото нищо неможеш да направиш с него, и недай си боже да го извадиш на някои който има боен

по някога е по добре да вземеш от шамарите ако неможеш да набиеш другият, от колкото да си усложняваш живота
никога незнаеш човека срещо теб кой е и на какво може да е способен, тренирал съм самбо 110кг съм, мога да бия, но мисле че е по добре да се говори, когато няма диалог и разум има бой 
иначе преди имах газов пистолет в жабката, бокс,нож(който по принцип не го броя за оръжие, дялкам си маркучите по колата с него) и брадва под седалката.
Газовият пистолет не е много оферта да го вадиш, щото нищо неможеш да направиш с него, и недай си боже да го извадиш на някои който има боен

по някога е по добре да вземеш от шамарите ако неможеш да набиеш другият, от колкото да си усложняваш живота

- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
Малко въпроси от мен:
Постоянно ли стоите с ръка на винкела в случай че стане напечено?
Става нещо и направо излизате с патлака ли (без да се чудите)?
Какво означава "за всеки случай си нося тръба в жапката"?
Мисълта ми е че обикновенно човек губи ценно време да прецени ситуацията. Примерно дали човека отсреща е враждебен или просто иска да се разберете като хората. И ако е враждебен не те ли наритва докато излизаш от вратата на колата (а преди това си бъркаш в жабката/под седалката)? Което някакси обесмисля всички лопати и кирки в багажника...
Нещо някакси не си представям критична ситуация... Освен ако изключим типично нашенската: двама се пуйчат 30мин и после всеки се връща до колата да вземе нещо да наложи другия
Абе някакви такива въпроси ми се въртят из главата. Дано някой ми е проследил блуждаещата мисъл
Иначе аз нося ножка в багажника за оголване/рязане на кабели ако се наложи. Не бих го ползвал като оръжие...
Постоянно ли стоите с ръка на винкела в случай че стане напечено?
Става нещо и направо излизате с патлака ли (без да се чудите)?
Какво означава "за всеки случай си нося тръба в жапката"?
Мисълта ми е че обикновенно човек губи ценно време да прецени ситуацията. Примерно дали човека отсреща е враждебен или просто иска да се разберете като хората. И ако е враждебен не те ли наритва докато излизаш от вратата на колата (а преди това си бъркаш в жабката/под седалката)? Което някакси обесмисля всички лопати и кирки в багажника...
Нещо някакси не си представям критична ситуация... Освен ако изключим типично нашенската: двама се пуйчат 30мин и после всеки се връща до колата да вземе нещо да наложи другия

Абе някакви такива въпроси ми се въртят из главата. Дано някой ми е проследил блуждаещата мисъл

Иначе аз нося ножка в багажника за оголване/рязане на кабели ако се наложи. Не бих го ползвал като оръжие...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”