Давате ли на жените си .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Возят ли ви половинките ви.

ДА
211
52%
НЕ
191
48%

Общо гласове: 402
Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пон 16 май 2005 9:34

Незнам хора, но според мен пак казвам най-добре е парво при инструктор да си се качи човек. Не че няма кофти хора сред тях, но тези които си уважават професията си учат най-хубаво. Просто то трябва да имаш невероятно търпение и ОПИТ.
Баща ми е шофьор по професия и се опита да ме учи, но не му издържаха нервите, приятелят ми и той се опита - същата работа. Записах курсове и си взех книжка от първия път в София. Друго си е да седнеш в кола, където знаеш че човека до теб винаги може да натисне спирачка! Мнооооого по-свободно ти е, повече се концентрираш - този човек е твой учител, не баща или гадже! Слушаш го внимателно и запомяш какво е казал! А и той знае какво да каже и как да го каже. Не като направя грешка - ама защо така .......... ти не гледаш ли..... не можеш от трета да натискаш спирачка ... оборотите падат.... Това се казва преди да се качиш колата. Как се превключват предавки, как се следят обороти, как се влиза в завой, покзава се няколко пати.... .ех знам че сте забравили вече вашите курсове... затова не се опитвайте и не се ядосвайте - не си създавайте излишни проблеми с гаджетата си. Просто ги насърчете да се запишат на курс, подарете им ако трябва някои допалнителен час и като си вземат книжката им се радвайте и им давайте да карат.:)

PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Пон 16 май 2005 9:44

Katerina написа:Незнам хора, но според мен пак казвам най-добре е парво при инструктор да си се качи човек.

Лошо няма, но все ми се струва, че е добре първо да свикнеш малко с колата. А не да те пуснат насред орлов мост и ти да не знаеш къде се намираш.

Потребителски аватар
dancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dancho » Вто 17 май 2005 9:27

Е, кой е тоя инструктор дето ще те пусне на Орлов Мост направо...:-) Освен ако не се е скарал с женаси и не се опитва да се самоубие;-) Да се свикне е добре, ама то за начинаещ шофьор, свикването с колата незнам дали е много от значение:-)

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Вто 17 май 2005 9:52

Аз бях писал по-напред че уча жената и ми изправя косите. Но да поясня, голфа е (беше) 1.4 без хидравлика. Да си призная, понякога с него и аз съм се чувствал като току що взел книжка.

Потребителски аватар
stefcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefcho » Нед 22 май 2005 11:13

Не и давам тя си има нейна,но и тя не ми дава нейната така ,че сме квит :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 30 май 2007 7:10

давам и да кара и общо взето се справя, но нямам хидравлика и едвам завърта волана и по скоро ми е мъчно за нея отколкото за колата...

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 30 май 2007 7:12

Имай повече търпение.С твоя помощ и по често каране ще се научи никой не се е родил научен.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 май 2007 7:12

качва се отдясно в смисъл на пасажерското място ?? или завива надясно да катери ....не схванах ...иначе всякаква надежда за ученето остави mhihi mhihi

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Сря 30 май 2007 7:14

sashobas написа:Имай повече търпение.С твоя помощ и по често каране ще се научи никой не се е родил научен.

Като седне зад волана и се притеснява да не и се карам и прави супер тъпи грешки. Ще бъда по снизходителен :)

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Сря 30 май 2007 7:16

Tyan написа:качва се отдясно в смисъл на пасажерското място ?? или завива надясно да катери ....не схванах ...иначе всякаква надежда за ученето остави mhihi mhihi

Тръгва да завива надясно и бордюра и отдясно, качва се да "шофира" да ......

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 30 май 2007 7:18

ами да не и се карай много че така повече забравя за какво е седнала в колата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Сря 30 май 2007 7:24

абе нз приятелката ми сега зе книжка и кои знае какво ме чака и мене :072: :072: :072:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 30 май 2007 7:33

Моята още няма книжка,но отвреме на време и давам да ми покара колата!И се спавя горе-долу добре!Но ако трябва да съм честен предпочитам аз да я возя,а не тя мене-без значение ще има ли книжка или не :!:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 7:35

:No :No :No :sly

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Сря 30 май 2007 7:35

da6o_amvr написа:Моята още няма книжка,но отвреме на време и давам да ми покара колата!И се спавя горе-долу добре!Но ако трябва да съм честен предпочитам аз да я возя,а не тя мене-без значение ще има ли книжка или не :!:

Аз спазвам принципа само когато съм пил кара тя :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”