Баща ми е шофьор по професия и се опита да ме учи, но не му издържаха нервите, приятелят ми и той се опита - същата работа. Записах курсове и си взех книжка от първия път в София. Друго си е да седнеш в кола, където знаеш че човека до теб винаги може да натисне спирачка! Мнооооого по-свободно ти е, повече се концентрираш - този човек е твой учител, не баща или гадже! Слушаш го внимателно и запомяш какво е казал! А и той знае какво да каже и как да го каже. Не като направя грешка - ама защо така .......... ти не гледаш ли..... не можеш от трета да натискаш спирачка ... оборотите падат.... Това се казва преди да се качиш колата. Как се превключват предавки, как се следят обороти, как се влиза в завой, покзава се няколко пати.... .ех знам че сте забравили вече вашите курсове... затова не се опитвайте и не се ядосвайте - не си създавайте излишни проблеми с гаджетата си. Просто ги насърчете да се запишат на курс, подарете им ако трябва някои допалнителен час и като си вземат книжката им се радвайте и им давайте да карат.