Някой знае ли някаква версия на някакъв чат-клиент (ICQ, QIP или каквото и да е), за който не е нужна инсталация...един вид онлайн или както там се казва. Става въпрос за фирмен комп, при който няма достъп за инсталиране.

ISRalien написа:ако става въпрос за чат в ICQ мрежите най-най-най-добрия вариант е QIP, НЕ е нужно да се инсталира...
1.8i написа:Става и от www.gmail.com, като отвориш пощата от лявата страна има чат за регистрирани...
dlug написа:ISRalien написа:ако става въпрос за чат в ICQ мрежите най-най-най-добрия вариант е QIP, НЕ е нужно да се инсталира...
Аз знам че КИП-а е добър клиент, ама нещо намирам само версии дето искат инсталация (или аз не се ориентирам добре)
1.8i написа:Става и от www.gmail.com, като отвориш пощата от лявата страна има чат за регистрирани...
То добре, ама трябва всички с които искам да си пиша да са регистрирани, а това май е доста трудно постижимо.
Уеб-базираната версия на ICQ-то работи засега добре (тук-таме не разпознава някой от списъка и ме пита"а ти познаваш ли този човек???", ама това се преглъща). Ще ползвам и MSN-a и AOL-а, ама там по-малко хора са регистрирани
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта