Питане за чат-клиент

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Питане за чат-клиент

Мнениеот dlug » Чет 17 юли 2008 22:03

Сори ако има отговор някъде. Порових ама не открих.
Някой знае ли някаква версия на някакъв чат-клиент (ICQ, QIP или каквото и да е), за който не е нужна инсталация...един вид онлайн или както там се казва. Става въпрос за фирмен комп, при който няма достъп за инсталиране. :roll:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 17 юли 2008 22:04

ICQ имат веб-базиран клиент

Now you can chat with your friends from an Internet café, from the airport, while traveling or working. ICQ2Go is lightweight, easy to use, and accessible world-wide directly from your internet browser.

Потребителски аватар
snider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snider » Чет 17 юли 2008 22:11

http://www.meebo.com/ Виж тук мисля,че ще ти свърши работа.

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Чет 17 юли 2008 22:18

Досега рових Кю-то, което Скуба ми показа...май става засега. Не ровя качествено явно :oops:
Мисля че и meebo-то ще ми е полезно. Много благодарности

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 17 юли 2008 22:38

ако става въпрос за чат в ICQ мрежите най-най-най-добрия вариант е QIP, НЕ е нужно да се инсталира :!: Много лек и удобен клиент е, 100 пъти по-добър от нормалното ICQ.
Ползвал съм уеб базирани хиляди, ако не стане номера с QIP свиркай, ще ти дам няколко, но те са ужасно неудобни. Вършат работа все пак де!

Потребителски аватар
1.8i
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1.8i » Пет 18 юли 2008 8:14

Става и от www.gmail.com, като отвориш пощата от лявата страна има чат за регистрирани...

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Пет 18 юли 2008 8:43

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Пет 18 юли 2008 8:55

ISRalien написа:ако става въпрос за чат в ICQ мрежите най-най-най-добрия вариант е QIP, НЕ е нужно да се инсталира...

Аз знам че КИП-а е добър клиент, ама нещо намирам само версии дето искат инсталация (или аз не се ориентирам добре :banghead:)

1.8i написа:Става и от www.gmail.com, като отвориш пощата от лявата страна има чат за регистрирани...

То добре, ама трябва всички с които искам да си пиша да са регистрирани, а това май е доста трудно постижимо.

Уеб-базираната версия на ICQ-то работи засега добре (тук-таме не разпознава някой от списъка и ме пита"а ти познаваш ли този човек???", ама това се преглъща). Ще ползвам и MSN-a и AOL-а, ама там по-малко хора са регистрирани

Потребителски аватар
Vladsman1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladsman1 » Пет 18 юли 2008 9:49

А мирандата? И тя не иска инсталация, разархивираш и си свиркаш, че поддържа всички протоколи без скайп.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 18 юли 2008 10:38

dlug написа:
ISRalien написа:ако става въпрос за чат в ICQ мрежите най-най-най-добрия вариант е QIP, НЕ е нужно да се инсталира...

Аз знам че КИП-а е добър клиент, ама нещо намирам само версии дето искат инсталация (или аз не се ориентирам добре :banghead:)

1.8i написа:Става и от www.gmail.com, като отвориш пощата от лявата страна има чат за регистрирани...

То добре, ама трябва всички с които искам да си пиша да са регистрирани, а това май е доста трудно постижимо.

Уеб-базираната версия на ICQ-то работи засега добре (тук-таме не разпознава някой от списъка и ме пита"а ти познаваш ли този човек???", ама това се преглъща). Ще ползвам и MSN-a и AOL-а, ама там по-малко хора са регистрирани

Омотал съм се, сори.. преди можеше..
иначе за gmail - можеш да добавш AOL контакти, а AOL мрежата пък била съвместима с ICQ.. ставаше някаква врътка - пишеш си ICQ номера и паролата и ти ги показва.. ама беше бъгаво нещо...
meebo.com
jooce.com <-- много яко, ама и много тежко

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Пет 18 юли 2008 11:35

Dlug,

Мога да ти пратя на мейла zip със QIP. Трябва да стартираш qip.exe и си в играта.
Ако искаш драсни ми едно ЛС.

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Пет 18 юли 2008 16:24

Деа...това ICQ уж работи ама нещо се бъгва и не знам къде е причината. Както си работи изведнъж на отсрещните хора от списъка ми им показва че съм офлине, а при мен си ми дава че съм онлине. Освен това не ми показва онлайн хора от списъка които СА онлайн (говоря с тях по телефона едновременно с ICQІ-то) :banghead: Някой да има идея защо може да става така?
Ще се помъча малко с QIP-а и мирандата да видя дали ще се получи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”