Искам през Мр3 плеър да се възпроизведат записи, но не през слушалки а през говорител или колонки, които да имат собствено захранване, но под 220 волта.
Дайте съвет какви колонки могат да се ползват и евентуално къде мога да намеря такива?

Въпрос за озвучение, но не на автомобил
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
колега, има някакви колонки за SE .... незнам дали има за други модели и устройства...
преполагам че най-добре ще е ако е на 12в усилвателчето на колонките...
друг вариант е от тези радиа от магазина по левче... някои имат говорители на корпуса.... ама ти искаш мп3.... нещо като ФМ трансмитер ?!
mod edit: group®

друг вариант е от тези радиа от магазина по левче... някои имат говорители на корпуса.... ама ти искаш мп3.... нещо като ФМ трансмитер ?!
mod edit: group®
Устройва ме варианта: mp3 плеър - усилвател - колони, като усилвателя да може да се направи със захранване по желание.
Ще се пуска покрай "водоем-кър" и ми трябва звука да не се разпилява от голямото пространство.
Понеже не съм виждал такива усилватели и колонки, какви ще ми препоръчате и къде евентуално мога да ги намеря.
Ще се пуска покрай "водоем-кър" и ми трябва звука да не се разпилява от голямото пространство.
Понеже не съм виждал такива усилватели и колонки, какви ще ми препоръчате и къде евентуално мога да ги намеря.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Тук колега идваме на тема професионално озвучаване
За да не се разпръсква звука ти трябват специални насочени говорители или така наречените рупори. Разбира се подобна алтернатива е трудна за осигуряване и определено няма да има желаният ефект при пускането на музика (освен ако не са разни маршове, химни и тн.)
Работа ще ти свърши всеки усилвател и всяка подходяща за връзване към него колона.
Това което мога да те посъветвам ако ще ходите вила да купонясвате е най-обикновена домашна активна аудио система (я домашно кино, я колонки с уфер за комп). Говорим за 220 волтово захранване. Ако пък смяташ да озвучаваш нещо с колата си... по-добре се откажи
12 волтовите стъпала изискват работа на мотора при продължително свирене, а това ще ти излезне соленичко...
Като цяло защо не хванеш да споделиш какво си намислил за да можем да ти помогнем с адекватни съвети?

За да не се разпръсква звука ти трябват специални насочени говорители или така наречените рупори. Разбира се подобна алтернатива е трудна за осигуряване и определено няма да има желаният ефект при пускането на музика (освен ако не са разни маршове, химни и тн.)

Работа ще ти свърши всеки усилвател и всяка подходяща за връзване към него колона.
Това което мога да те посъветвам ако ще ходите вила да купонясвате е най-обикновена домашна активна аудио система (я домашно кино, я колонки с уфер за комп). Говорим за 220 волтово захранване. Ако пък смяташ да озвучаваш нещо с колата си... по-добре се откажи

Като цяло защо не хванеш да споделиш какво си намислил за да можем да ти помогнем с адекватни съвети?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”