- май ще трябва нов таван.Давайте идей кво да правя с мизерията оставена от милиционерите.И мен ми отарашиха колата джамбазите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И мен ми отарашиха колата джамбазите.
Неска слизам към колата ,че трябваше да караме малката към болница в 6 и 30 и гледам ключа трудно влиза и си викам че вече е застудяло и зело да замръзва.Сядам седалката леко напред
тръгвам да паля и
няма патрона
Сичко избухано отстрани и другата врата/на пасажера/ с избит патрон.После едно чакане на полицайте ,писах там тъпотий разни а ония оглеждаха нещо и сваляха отпечатъци.По обяд влизам в колата да пробвам да я запаля да се добера до сервиз и гледам към тавана и шок и ужас
- тъпаците трагнали да свалят отпечатаци от тавана/не че имаше/ и всичките тапицерий и тавана в графитен прах.Ся тва как ще го изчиста не ми се мисли
- май ще трябва нов таван.Давайте идей кво да правя с мизерията оставена от милиционерите.
- май ще трябва нов таван.Давайте идей кво да правя с мизерията оставена от милиционерите.- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Стига бе,мама му стара! Аман от простотии!
Взломове, кражби - какво става бе!
Пич, не те познавам, но ако имаш път към Кемпински до 18.00 ела за да ти дам Interior Cleaner - изродски ефикасен препарат - ще измие полицейските лайна със сигурност.
Приготвил съм шишето - ако искаш - заповядай - без пари ти го давам - дано се оправят нещата!
Взломове, кражби - какво става бе!
Пич, не те познавам, но ако имаш път към Кемпински до 18.00 ела за да ти дам Interior Cleaner - изродски ефикасен препарат - ще измие полицейските лайна със сигурност.
Приготвил съм шишето - ако искаш - заповядай - без пари ти го давам - дано се оправят нещата!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Без да имах път щях да мина ,ама нямам кола в движение
/вече ми е смешно а не тъжно/ щото до 1 часа следобед се занимавах със застрахователи и се наложе да им взема такси и да им го платя/и то след като брокера звънна на шефовете им/ за да ми направят оглед ,че да почнат да ми оправят колата тепърва.Утре със сигурност ще дойда та да се пробвам да оправя лайна ,ама първо смятам с силна прахосмукачка както спомена по горе един колега - щото тва нещо било на основата на графит 
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицай
и ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат
пожелах им лека и се ометох.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: ре
amikus написа:Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицайи ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат
Имал си късмет
И наистина - в някои случаи полицията си върши работата... Ама много рядко за съжаление :/
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе и да го хванеш, кат се замисля, требва да си друг човек в главата, за да можеш да го смажеш от бой, не само да го праснеш един два пъти,
на много хора просто това не им идва от вътре, (и на мен), което е жалко, щото един макс два пъти ще завариш в живота си крадец, и тогава ако не му се отбиеш ..........
на много хора просто това не им идва от вътре, (и на мен), което е жалко, щото един макс два пъти ще завариш в живота си крадец, и тогава ако не му се отбиеш ..........
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицайи ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат
Добре, че не си се забавил с малко да го видиш с чантата. Интересно ми е какви щяха да са обясненията
Върни се в “ОФФ-Топик - други”