И мен ми отарашиха колата джамбазите.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

И мен ми отарашиха колата джамбазите.

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 16 окт 2008 14:37

Неска слизам към колата ,че трябваше да караме малката към болница в 6 и 30 и гледам ключа трудно влиза и си викам че вече е застудяло и зело да замръзва.Сядам седалката леко напред :? тръгвам да паля и :shock :shock :shock няма патрона :lol: Сичко избухано отстрани и другата врата/на пасажера/ с избит патрон.После едно чакане на полицайте ,писах там тъпотий разни а ония оглеждаха нещо и сваляха отпечатъци.По обяд влизам в колата да пробвам да я запаля да се добера до сервиз и гледам към тавана и шок и ужас :shock - тъпаците трагнали да свалят отпечатаци от тавана/не че имаше/ и всичките тапицерий и тавана в графитен прах.Ся тва как ще го изчиста не ми се мисли :063: - май ще трябва нов таван.Давайте идей кво да правя с мизерията оставена от милиционерите.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 16 окт 2008 14:41

Оуу съжалявам колега.. аре бе няма ли да видя тема "хванах си един в мазата им е" :(
тоя прах за отпечатъци НЕ СЕ МАХА :(
ебати трагедията е :(

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 16 окт 2008 14:45

По автомивките има едни прахосмукачки, които перат на място, дали с една такава прахосмукачка-пералня + някакъв силен препарат няма да стане...
Баси работата ченгетата ти оставят повече поражения от крадците(тяхното *ами).

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Чет 16 окт 2008 14:46

А поне свалиха ли 1 отпечатък (дори и твой), защото си спомням за случай, който имах в Студентски град. Омазаха цялата стая и казаха, че отпечатъци няма.... :shock Е аз да не бях живял в мазето, поне мои трябваше да има. :roll:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 16 окт 2008 14:49

Баси кофтито, много съжелявам много не искам да ги псувам тия маймуни :(.
Майката си е*ало нямам думи направо.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 16 окт 2008 14:49

Абе мани след като застрахователя ме разкарва половин ден и ме занимава с бюрократщини като видях и мизерията на ченгетата ми се присра :063: :076: :lsabre :WC и забравих и застраховател и крадци.Иначе колата беше на 80 000 км и не се пушеше в нея и тавана беше "платно" направо :cry:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 16 окт 2008 14:50

bomini написа:А поне свалиха ли 1 отпечатък (дори и твой), защото си спомням за случай, който имах в Студентски град. Омазаха цялата стая и казаха, че отпечатъци няма.... :shock Е аз да не бях живял в мазето, поне мои трябваше да има. :roll:

По мойта също нямаше :lol:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 16 окт 2008 14:51

Стига бе,мама му стара! Аман от простотии!
Взломове, кражби - какво става бе!
Пич, не те познавам, но ако имаш път към Кемпински до 18.00 ела за да ти дам Interior Cleaner - изродски ефикасен препарат - ще измие полицейските лайна със сигурност.
Приготвил съм шишето - ако искаш - заповядай - без пари ти го давам - дано се оправят нещата! :(

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 16 окт 2008 14:55

Без да имах път щях да мина ,ама нямам кола в движение :lol: /вече ми е смешно а не тъжно/ щото до 1 часа следобед се занимавах със застрахователи и се наложе да им взема такси и да им го платя/и то след като брокера звънна на шефовете им/ за да ми направят оглед ,че да почнат да ми оправят колата тепърва.Утре със сигурност ще дойда та да се пробвам да оправя лайна ,ама първо смятам с силна прахосмукачка както спомена по горе един колега - щото тва нещо било на основата на графит :shock

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 16 окт 2008 14:59

Не ги чакай тия лайна да пренощуват да не земат да засъхнат.
Кажи къде си - аз в 18.00 тръгвам от Кемпински в посока Младост - срещаме се и ти го давам.
Казали са хората - направи добро и го фърли на пътя. Малко да ти се пооправи настроението поне. :D

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Чет 16 окт 2008 23:04

Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицай :oops: и ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат :oops: пожелах им лека и се ометох.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: ре

Мнениеот Ivailo » Пет 17 окт 2008 7:33

amikus написа:Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицай :oops: и ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат :oops: пожелах им лека и се ометох.

Имал си късмет :)
И наистина - в някои случаи полицията си върши работата... Ама много рядко за съжаление :/

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 17 окт 2008 8:30

абе и да го хванеш, кат се замисля, требва да си друг човек в главата, за да можеш да го смажеш от бой, не само да го праснеш един два пъти,
на много хора просто това не им идва от вътре, (и на мен), което е жалко, щото един макс два пъти ще завариш в живота си крадец, и тогава ако не му се отбиеш ..........

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот xcalibur » Пет 17 окт 2008 8:40

amikus написа:Малко офф в темата на колегата ама да видите че полицията си върши работата преди 2 часа спирам в Младост 1А запушвам 2 коли на паркинга пред блока пускам аварийните търча за 5 минути до блока връщам се и гледам в колата ми свети и някакъв седи до навигаторската врата,викам си коледа дойде през октомври,приближих се на около 15 метра и като ревнах :Ей кво прайш там бе?И оня седи и ме гледа викам си ей сега го приключих приближих се вече на 5 метра и кво да видя човека бил полицай :oops: и ми вика:върша си работата чете ми конско че съм си оставил чантата на седалката и плафона съм забравил светнат :oops: пожелах им лека и се ометох.

Добре, че не си се забавил с малко да го видиш с чантата. Интересно ми е какви щяха да са обясненията :D

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 17 окт 2008 9:36

:shock Тц,тц! Е как им е дошло на акъла че ще свалят отпечатък от тавана не ми е ясно!!??? Уникални тъпаци! Имам чувството че са го намазали , за да ти направят сечено!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”