Сутринта ставам аз весел с панел на Цдто в ръка иотива да си се кефя хем на басчето хем на количката тъкмо излизам от блока и какво гледам УЖАССССС пластмасовата бленда на предна дясна врата ЛИПСВА белите мигачи на бронята ЛИПСВАТ капачката за резервоара ЛИПСВА.Какво ги правиш такива хора не знам защо му са работи които не надвишават 50лв,в моргата има всичко блоагодарение на нея пак сам с липсващите части.Мигачите си бяха хубави яд ме е за тях

блендата я взех от един приятел за 2 кутии цигари правеше си голва изчистен и не му трябваха а търсенето на капачка малко ме затрудни търсех или бяла или черна капачка.След половинчасово търсене се натъкнах на една по запазена капачка само че беше зелена.Не умувах много хващам шкурката търкам после с боди и черен спрей,Много ми беше интересно за какво им е моята капачка за резервоара беше направена с лъскавите лайсни които са на стоповете ми и черно фолио за стъкла

направо съм потресен толкова ли им харесва като тунинг изпълнение.Още се чудя и как са отклучили механизма за да я отворят

А относно крадците или крадеца ако знаеше какво имам в багажника нямаше да му се иска да барника много много
ОФФ:имам сатър
не ми се свидят 15 лева за колата ама бивали такава наглост не мога да разбера сега се сетих че имаше и парченца от белите мигачи по земята от щипките ДАНО НИКОГА ДА НЕ СИ ГИ СЛОЖИ

ПИСНАЛО ми е вече от такива дребни кражби които само ме ядосват и ядосват!!!!Най много да ме накарат да дежуря с въздушната по терасата като новозагорски гларус друг начин няма за жалост:::::::::::::